019

4.6K 200 31
                                    

Vorige hoofdstuk

Ik zit nu in het vliegtuig hij gaat zo opstijgen , mijn zus weet er zelf niet van dat ik kom word denk ik opgehaald heb gelukkig het adres. Ik sluit me ogen en laat me gaan....

Nu
Na een Vlucht van 1u en 50min, kan ik eindelijk frisse lucht ademen. Ik loop het vliegtuig uit en loop over de parkeerplek heen, ik maak een foto van het vliegveld en plaats het op Snapchat. Ik pak mijn koffer en loop naar buiten het is al aardig donker ben moe en wil slapen uff!!!!! Er staat een man met een boord te wachten met Reina Alhamdouli er op. Ik loop er heen en groet hem ' bonne nuit ( goede avond ) ' zeg ik heb een beetje Frans gestudeerd.

Soraya's huis
Ik stap uit en pak mijn koffers ik geef de man €200,- gewoon omdat hij zo vriendelijk was hij lacht vriendelijk en wacht tot de deur open gaat. De deur vliegt open en Soraya's ogen springen uit ' REINNAAAAAA ' schreeuwt ze ik knuffel haar en zwaai nog naar de taxi chauffeur en hij rijd weg. ' Wayaw ik ga huilen ben jij dit serieus?? ' vraagt ze ik knik ' heb je me gemist schatje ?' Vraag ik en ze knikt.

We lopen naar binnen en haar huis is echt mooi en groot het is een appartement alleen voor haar. Je hebt 3 verdiepingen elke verdieping heeft 3 appartementen echt freaking leuk voor al als je een student bent. Ik loop met haar naar mijn kamer waar ik voortaan ga blijven , ik ruim meteen mijn kleren , schoenen en dergelijken op. Na 15 minuutjes ben ik eindelijk klaar en loop ik de douche in, na het douchen droog ik me af smeer me in en trek mijn pyjama aan.

POV Soraya
Wachtend op Reina lig ik als een mongool op bank wollah ik lag al in bed maar door deze zeekoe is mijn slaap weg. Uiteindelijk komt ze de kamer uit en ploft ze naast me neer op de bank en omhelst me ' Re..Re..Reina ik k..kr..krijg geen ad..adem ' zeg ik terwijl ik bijna dood stik. Reina gaat helemaal dood van het lachen ' heb je gewoon gemist ik wil je mijn liefde tonen a hond ' zegt ze quasi beledigd.

Als we gapen op het zelfde moment beseffen we dat we allebei Fk moe zijn. Ik geef Reina een knuffel en sla op haar bil , vervolgens loop ik mijn kamer in en Reina die van haar.

N E X T M O R N I N G
Vrolijk maar toch een beetje moe word ik wakker ik wrijf in mijn ogen en knipper een paar keer. Ik sta op en neem een snelle douche daarna trek ik mijn kleren aan en kam mijn haar uit ik doe het in een staart. Ik smeer rode lippenstift op mijn lippen en breng mascara aan verder spuit ik nog wat parfum.

Mijn kamer ruim ik grondig op ik open mijn gordijnen en ramen , Reina slaapt sowieso nog. Ik loop mijn kamer uit en de keuken in , ik begin met het maken van Reina's lievelingseten voor bij het ontbijt. Msemmen , ne3ne3 thee , fruit salade en een avocado melk fruitsmoothie.

Ik leg alles op een dienblad en loop haar kamer binnen ' WAKKER WORDEN ' schreeuw ik , ze kijkt omhoog en steekt haar middelvinger op. Ik leg het dienblad op haar bed ' ik ga effe snel naar mijn school moet wat papieren halen en dingen regelen voor de vakantie ben over een 1u of 2 terug ' zeg ik.

POV Reina
Ik sta op en poets me tanden daarna kruip ik weer in ben en eet gulzig mijn ontbijt op. Na het eten loop ik naar de keuken en doe de afwas Soraya was altijd al de tegenovergestelde van mij ik ben schoon en zij is ja mwuah als ze zin heeft maakt ze schoon. Sor is lui en ik ben actief , na het afwassen besluit ik om heel haar huis schoon te maken.

* 1,5u later *
Oefffff ik ben moe , ik loop naar mijn kamer en kruip in bed. Ik sluit me ogen en zet mijn wekker om 13:00u het is nu 12:00u lekker een uurtje slapen.

* 13:00u *
* BEEP BEEP BEEP BEEP *
Ik doe mijn wekker uit en sta op , Soraya is er nog steeds niet. Na het douchen trek ik mijn kleren aan een zwarte T-shirt met mijn zwarte skinny jeans en mijn zwart op zwarte huaraches. Helemaal zwart vandaag ik kam mijn haar uit en doe er wat olie in Voilà that's it , ik breng mascara aan en lipgloss.

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu