020

4.9K 192 246
                                    

POV Soraya
Ik sta op en besef dat ik vandaag jarig ben uff 22 i'm getting old. Na een heerlijke douche droog ik me af smeer me in en trek mijn kleren aan. Mijn haar doe ik in een strakke knot en Voilà beetje mascara en lippenstift op.

Ik loop naar Reina's kamer en spring op haar bed ' HAPPYBIRTHDAY BABYGIRL I FREAAAKING LOVEEE YO ASS !! ' schreeuw ik ' YA RABI SORAYA TIEF OP IK SLIEP ' schreeuwt Reina. Ik begin te lachen en geef haar allemaal kusjes op haar wang ' Soraya ik ga je echt uithalen ' zegt ze. Ik knijp in haar tiet en ren lachend weg ' SORAYA IK GA JE JE TONG LATEN ETEN !! ' schreeuwt Reina. Ik begin aan het ontbijt en als ik klaar ben plof ik neer op de bank en doe de tv aan. Ik plaats een foto van mij en Reina op Instagram ( omslag ).

POV Reina
Nadat ik helemaal wakker ben sta ik op en ruim mijn kamer op , in de douche scheer ik de plekken die geschoren moeten worden verder was ik mijn haar. Na het douchen droog ik me af smeer me in en trek mijn kleren aan ik smeer producten in mijn haar en föhn het droog , ik breng mascara aan en transparante lipgloss.

Ik loop de kamer uit en zie dat Soraya tv kijkt ai dit is mijn kans, ik loop er rustig naar toe en leg mijn handen op haar mond ' e willi je verpest me make-up ' zegt ze moeilijk. Ik lach en geef haar een kus op haar wang en lik erna haar wang. ' ew ! ' zegt Soraya.

Na het eten ruimen we samen het hele huis op. Na 1,5u zijn we eindelijk klaar ' wat gaan we vandaag doen Bday girl ? ' vraag ik ' I don't Know zeg jij het maar jarige yet ' zegt Soraya. Nadat we een besluit hebben genomen plaats ik de zelfde foto als Soraya op insta ( omslag ). ' maak ik foto van mij? ' vraagt Soraya ik knik en pak mijn telefoon. * klik * ik plaats de foto op Snapchat en maak er een met Soraya's telefoon en plaats die ook op Snapchat. ' Voilà tre bien ' zeg ik Soraya lacht me uit en schud haar hoofd ' wat me Frans is gewoon gangster niffo ' zeg ik nu lacht ze nog harder.

De foto + Soraya's outfit ze heeft haar zwarte Louboutin sneakers aan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De foto + Soraya's outfit ze heeft haar zwarte Louboutin sneakers aan

POV Soraya
Ik trek mijn jas aan en pak mijn tas ' Leggo? ' vraag ik ' Reina knikt en trekt haar jas aan.

Restaurant
Ik loop naar binnen en meteen word ik geholpen , vandaag gaan we ontbijten lunchen hoe je het ook wilt noemen in een van de beste restaurants van Marseille. De restaurant is aan de binnenkant donker en heeft een kerstsfeer waardoor het lijkt dat het avond is. 'Je peux prendre votre commande? ( kan ik jullie bestelling opnemen ? ) ' vraagt de ober. ' oui mais me faire un verre de vin et une salade de crabe ( ja doe maar een wijntje en een krabsalade ) ' zegt Reina. ' Je serais ravi de faire une bière et une salade de thon ( graag zelfs doe maar een biertje en een tonijnsalade ) ' zeg ik. De ober knikt en loopt weg.

' dus sissy you down for Some shopping time ? ' vraag ik ' actually I am down for some shopping time ' zegt Reina. Ik maak een foto van Reina terwijl ze haar wijn vast houd en plaats het op Snapchat en daarna maak ik het ook via haar telefoon. Na 20 minuten komt de ober ' hmm ziet er lekker uit ' zegt Reina ik knik ' merci ' zeg ik.

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu