031

2.9K 174 39
                                    

POV Nora
Nadat we hebben gegeten en hebben gewinkeld is het tijd om naar huis te gaan. Ik zet Nihal in haar stoeltje en klap de kinderwagen in waarnaar ik het in de kofferbak zet. Ik stap in en rijd weg, het voelt alsof mijn leven nu anders is ik voel me een andere persoon maar nog steeds moet ik Marouane hebben dan ben ik compleet.

Thuis
Ik zet de kinderwagen in de opbergkast en loop terug naar de auto waar ik mijn tas pak de babytas en Nihal optil. Ik sla de deur dicht met mijn elleboog en loop naar binnen en dan sla ik die deur dicht met mijn voeten. Ik loop naar boven en leg Nihal op haar speelmatje. Ik ruim al haar spullen op die in de tas zaten en pak haar op ik geef haar borstvoeding en kleed haar daarna om in haar pyjama. Vervolgens stop ik haar in bed en loop ik de kamer uit.

Ik ruim nu mijn spullen op en verwissel mijn kleding voor mijn pyjama een zwarte hemd en een grijze joggingbroek met mijn zwarte wollige sokken. Ik kam mijn haar uit en doe het in een knot ik haal mijn make-up eraf en loop de kamer uit. Nu Nihal slaapt kan ik lekker koken en opruimen.

Na 2 uurtjes ben ik helemaal klaar ik heb Tajine gemaakt met couscous. En het huis opgeruimd, Nihal slaapt nog steeds dus dan kan ik mooi mijn serie afkijken. Ik krijg een app binnen van Marouane ik open het en lees het..

Marouane: Nora mag ik langs komen om Nihal te knuffelen?

Ik: ja hoor je kan gelijk komen je mag ook mee eten als je wilt

Marouane: saf ben klaar met werken dus ik ben zo onderweg

Stel je voor dat hij mijn man was en dat hij van werk kwam onderweg naar huis naar zijn familie maar nee die Reina moet weer alles verpesten.

POV Marouane
Ik heb echt zin om Nihal te zien, ik pak mijn laptop en alles en sluit mijn kantoor af. ' ik ga naar huis Barbara sluit jij af? ' vraag ik ze knikt en zwaait ik zwaai terug en loop de lift in.

In de auto bel ik Reina op om te melden dat ik naar Nora ga.

Ik: hey prinses

Reina: hey houbi, Ik heb eten gemaakt en Nadia is hier ben je al onderweg ?

Ik: nee ik ga effe naar Nora wil Nihal zien ik kom niet laat thuis en eh is Nadia daar?

Reina: ja hoezo ?

Ik: oh nee gewoon veel plezier

Reina: is goed hbibi tot straks

Ik: tot straks zina

Ik hang op en rijd verder, als Nadia alles verteld vandaag ben ik de lul dan ga ik gewoon intrekken bij Nora wollah.

Nora thuis
Ik parkeer mijn auto op de oprit en stap uit. Gelijk gaat de deur open Wayaw stalker sowieso ging ze bij het raam staan en checken of ik kwam aanrijden. Ik loop naar binnen en hang mijn jas op ' hoe gaat het ? ' vraag ik uit beleefdheid ' goed met jou ? ' vraagt ze ik knik ' gaat goed Alhamdoulillah ' zeg ik. ' wil je eten ? ' vraagt ze ik knik. Heb echt honger. Ik was mijn handen en neem plaats aan tafel.

Na het eten help ik Nora met afwassen mijn ma heeft me geleerd om altijd te helpen als je bij iemand hebt gegeten als bedankje. ' waar is Nihal ? ' vraag ik ' ze slaapt ' zegt ze ik knik ' in dat geval ga ik naar huis dan kom ik morgen wel ' zeg ik. Dan begint Nihal te huilen ik hoor Nora nog zuchten uit opluchting.

Ik loop naar boven en til haar op ze begint nog harder te huilen ' kifesh waarom huilt ze ? ' vraag ik geïrriteerd Nora lacht en neemt haar van mij over ' ze heeft honger wacht 10 minuutjes dan kan je haar gerust vasthouden ' zegt ze. Ik knik en neem plaats op een stoel terwijl Nora plaats neemt op een stoel die wiegt. Ze stopt haar tepel in Nihal's mond en kijkt me glimlachend aan ' eh ik wacht wel beneden ' zeg ik ze knik en richt zich weer op Nihal.

Na 10 minuten roept ze me naar boven. Ze heeft Nihal vast ' kan je een foto maken hiervan ? ' vraagt ze beschaamd ik knik en maak er een foto van. ( omslag ) ' dankjewel ' zegt ze ik knik en neem Nihal van haar over.

POV Reina
Oké je hebt gegeten gedronken nu wil ik weten wat er is. Je bent hier al een uur en nog weet ik niks, ' Reina wat ik nu ga zeggen is echt gebeurd en ik wil dat je weet dat ik het niet wou ' zegt Nadia ik knik niet begrijpend. ' ik ben verkracht ' zegt ze ik bedenk me geen seconde en neem haar in mijn armen ' door wie ? ' vraag ik ' wollah ik ga hem dood maken ' zeg ik. Ze begint nog harder te huilen en schud zich van mij los ' het is Marouane ' zegt ze ik kan mijn oren niet geloven ' ben je serieus? ' vraag ik dit kan niet waar zijn het ging zo goed tussen ons.

Ik sta op en kijk haar boos aan ' ga weg je liegt ' zeg ik boos ' Reina alsjeblieft ik lieg niet waarom zou ik hierover liegen je bent mijn beste vriendin ' zegt ze ok ergens heeft ze gelijk waarom zou ze hierover liegen. Ik zak uit op de grond terwijl de tranen over mijn wang stromen. Ik voel hoe Nadia mij in haar armen neemt en mijn haar streelt. ' het spijt me dat je het is gebeurd ik wou het ook niet' zegt ze * Nadia legt Reina alles uit van A tot Z *. ' Marouane komt zo thuis en ik kan hem niet onder ogen zien dus ik ga het spijt me echt en als je een plek nodig hebt om te slapen mijn deur is altijd open voor jou ' zegt ze ik knik en geef haar een kus op haar voorhoofd ' dankjewel best ' zeg ik.

Nadia is inmiddels weg en ik wacht hier geduldig tot Marouane er is ik heb al mijn kleren in gepakt mijn schoenen sieraden alles producten zelfs. Het huis heeft alleen spullen van Marouane nu want ik heb Nasser alles laten meenemen naar mijn moeders huis. Ik wacht hier nu op Marouane zodat de confrontatie kan beginnen.

De deur gaat open en Marouane loopt naar binnen ..

Zal het nog goed komen tussen hun?

Dankje voor de stemmen moppies , 16 stemmen en 6 reacties dan ga ik verder ❤️

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu