015

4.2K 216 42
                                    

Ik sta op en ga met mijn vingers over Marouane's gezicht het begon met onzekerheid en dwang maar kijk waar we nu zijn. Ik sta op en loop naar de badkamer, Na mijn routine droog ik me af smeer me in en trek mijn kleren aan. Mijn haar laat ik los en doe mijn witte pet op verder breng ik wat mascara aan en roze lippenstift. Ik loop naar mijn spiegel en pak een stoel ik maak een foto en plaats het op Snapchat, gelijk erna ruim ik de stoel weer op.

 Ik loop naar mijn spiegel en pak een stoel ik maak een foto en plaats het op Snapchat, gelijk erna ruim ik de stoel weer op

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

de foto + Reina's outfit

Ik besluit om ontbijt voor Marouane en mij te gaan maken aangezien ik toch zo moet werken. Ik wil net alle msemmen Ne3Ne3 thee en fruit mix op de dienblad zetten als Marouane boos te trap af stormt. ' KAOLO KAHBA ! ' schreeuwt hij ik kijk hem raar aan ' was het lekker ? ' vraagt hij iets rustiger ' wat bedoel je ? ' vraag ik ' doe niet alsof je niks weet a hoer ' zegt hij. ' je hebt een jongen geneukt hier toen we ruzie hadden huh? ' vraagt hij , ik weet niet waar dit vandaan komt maakt hij een grapje of wat ' wat is jou probleem waar komt dit vandaan? ' vraag ik. Hij laat me een bericht die hij binnen kreeg van een onbekende nummer.. Ik krijg de foto van het gesprek binnen ' hier kan je er altijd aan denken hoe hoerig je bent ' zegt hij.

Het gesprek + de foto van Reina

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Het gesprek + de foto van Reina

' ik eh..ehh wat is dit? ' vraag ik bang ' ja wist wel dat je het had gedaan kaolo kahba dat je bent yekk ' zegt hij en spuugt op mij , ik veeg het weg en de tranen stromen over mijn wangen. ' Marouane wollah ik heb niks gedaan ' zeg ik hij kijkt me vol walging aan en trekt zijn jas aan en gaat. Ik zak uit op de grond en leg me gezicht op mijn handen , tranen stromen over mijn wangen heen ya allah waaraan heb ik dit verdiend wollah ik heb niks gedaan. Ik heb totaal geen zin om te werken vandaag ik pak de huistelefoon en bel mijn werk op.

Ik: hallo goedemorgen, je spreekt met Reina Alhamdouli ik wil mezelf afmelden voor vandaag

Bedrijf: oké is goed bedankt voor het bellen

Ik: geen dank tot morgen

Ik sta op en leg de huistelefoon terug , ik loop naar boven en pak een tas en stop me kleren / schoenen , ondergoed , tandenborstel & andere dingen erin. Ik heb geen zin om hier te slapen , ik loop naar beneden en trek mijn jas aan. Vandaag ga ik met mijn Porsche.

Aicha's huis

Ik parkeer de auto op de oprit en stap uit , zodra ik naar binnen stap barst ik weer uit in tranen. Nasserdine rent naar me toe en tilt me op van de grond ' wat is er ?' vraagt hij boos maar toch verdrietig ik blijf maar huilen. Hij neemt me in zijn armen en dat is het enige wat ik nu wil iemand me die me vast houd waar ik me veilig bij voel.

POV Nasserdine

Ik kan er echt niet tegen als Reina huilt ze is me alles en dan huilt ze zo wollah dat breekt me attie ( hart ) man. ' kom we gaan naar boven ' zeg ik ze knikt en loopt naar boven ' waar zijn yemma en baba ?' vraag ik ' papa is werken en mama is bij galtoe Samine ' zegt hij. Reina kleed zich uit en trekt haar pyjama aan het boeit ons echt niet of we elkaar in ondergoed zien we zagen elkaar al zo sinds klein toen we peuters waren gingen we altijd samen douchen. Ik ken geen schaamte tegen over me ouders en zus geen een van ons. Het is niet dat we Reina gaan verkrachten, Ze trekt een bruine T-shirt van mij aan.

Ik sla op me bed als teken dat ze moet komen ' wat is er gebeurt ?' vraag ik. ' nou het begon allemaal tijdens de verloving , Mar was vreemd gegaan met Nora en toen had ik hem vergeven daarna gingen we trouwen en was alles goed. Vervolgens hoor ik van hem dat Nora zwanger is van hem dat ik hem 2 dagen geleden pas vergeven en vandaag werd ik beschuldigd van vreemd gaan' zegt Reina. Ik laat hem de foto zien ' Reina maar wie heeft het dan gemaakt ?' vraag ik ' ik weet niet , gisteren was de deur al heel de tijd open ' zegt ze huilend. Ik neem Reina in mijn armen en wrijf over haar haar heen.

Na 20 minuten slaapt ze al ik sta op en besluit om snel boodschappen te doen en te koken voor me kleine zusje ik zal altijd voor haar strijden ik zal alles voor haar doen echt alles! Ik maak een foto van hoe ze ligt en plaats het op Snapchat met als tekst ' My Little Sister , my everything ' ( omslag ).

AH 

Ik loop de AH in en pak een mandje , gelijk loop ik naar de drank afdeling.  Ik bots tegen iemand aan ' a ezel kijk uit waar je loopt ' zeg ik als ik om kijk zie een mooi meisje schuldig en bang kijken. ' wollah sorry ik dacht dat je een jongen was' zeg ik ze kijkt me raar aan ' je lijkt niet op een jongen of zo ik bedoel ja .. ik .. ' voor ik mijn zin afmaken pakt ze mijn hand vast en komt ze dichterbij. ' het is al goed rustig maar ' zegt ze klaar ik ben verkocht, ' mag ik eh misschien je nummer om je beter te leren kennen je bent echt prachtig ' zeg ik haar wangen kleuren rood ' ehm ik geef mijn nummer niet zo snel aan jongens ' zeg ik ' ik zal niks doms doen wollah' zeg ik. Ik zie dat ze twijfelt ' weet je als niet wilt mag ik dan iets anders waarmee we kunnen praten ?' vraag ik ze knikt en pakt mijn telefoon. 

Bij de kassa kom ik haar weer tegen als ze moet betalen geef ik de vrouw een brief van 100 ' wat doe je ?' vraagt ze verward ' voor jou betalen ga accepteer dat maar voor later' zeg ik en geef haar een knipoog haar wangen kleuren rood ze pakt haar spullen in en bedankt me. 

POV Marouane 

Ik kom thuis en loop naar boven , ik zie dat de helft van Reina's kleding / schoenen ondergoed etc weg is. Ik sla hard tegen de muur aan hoe kon ik zo dom zijn om met haar te trouwen ze heeft me bedrogen en ja ik heb haar ook bedrogen dat was fout , maar dat ze dan mij de les wilt lezen terwijl ze het ook heeft gedaan. Mijn telefoon gaat over ik laat het maar overgaan heb geen zin in mensen vandaag , als hij voor de 5e x over gaat neem ik toch op.

Ik: wat?

Nora: hey Mar , ik wou effe sorry zeggen over die brief. Ik wil je graag spreken morgen kan dat?

Ik: nee heb geen zin laat me met rust 

Nora: aub ik ehh heb je nodig * zegt Nora huilend *

Ik: tfuu niet huilen ik kom morgen om 14:00u sta klaar anders ga ik weer osso ( huis ) 

Voor ze iets kan zeggen hang ik op en leg me telefoon in de lader , ik loop de douche in en neem een warme douche. Na het douchen duik ik mijn bed in en val al snel in slaap..

POV Reina 

Na de tajine die Nasserdine had gemaakt voel ik me stukken beter ondertussen heb ik me ouders alles verteld ze voelen zich nu zo schuldig. Ik kijk op WhatsApp en zie een bericht van een groep genaamd Verwaarlozers..

" verwaarlozers 😅 "

Dounia: ewa wat is dit? we hebben elkaar shi 2 weken niet gesproken 

Lizette: maar echt chww

Ik: haha sorry heb het druk zullen we morgen ontbijten en dan shoppen heb veel te vertellen 

Lizette: is goed schatje 

Dounia: safi zie jullie morgen 11:00u in de stad 

Ik leg me telefoon in de lader , ik was zo gefocust op al mijn problemen en onbelangrijke mensen dat ik de belangrijke mensen vergat. Na het douchen poets ik me tanden en klop daarna op Nasserdine de deur, ' nas mag ik hier slapen? ' vraag ik lief hij knikt en schuift op. Ik kruip bij hem in bed en sluit me ogen ik ben moe en heb hoofdpijn allemaal vragen die door me hoofd heen spoken.. 

Zal het ooit nog goed komen tussen Reina en Marouane ? 

Nieuw hoofdstuk en bedankt voor de 5 stemmen we gaan nu naar 10 stemmen dus 10 stemmen en dan ga ik door Hvj❤️

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu