024

3.8K 182 53
                                    

14:00u 's middags

Ik sta op ach Marouane slaapt zo schattig , ik maak een foto en plaats het op Snapchat ( Omslag ). Ik loop naar beneden en kijk of er eten is wollah deze izanhoofd heeft boodschappen gedaan maar geen brood en Ne3Ne3 thee wollah kan je net zo goed niet ontbijten. Ik loop terug naar boven en pak mijn Chelsea trainingspak en mijn gele Adidas schoenen , ik pak mijn benodigdheden voor de douche en loop naar de gasten badkamer. Na het douchen trek ik mijn gele San Francisco T-shirt aan en mijn witte broek met scheuren met mijn gele Nike air max 95 aan. Mijn haar kam ik uit en doe het in een strakke staart. ' Mar ontbijt is klaar ik ga naar de stad met Lizette , Dounia en Nadia ' zeg ik hij knikt en geeft me een kus.

POV Lizette
Ik sta op en loop richting de badkamer , na het douchen droog ik me af smeer me in en trek mijn kleren aan. Ik heb een zwarte broek aan met een witte polo en mijn rode Zanotti's. Mijn haar kam ik uit ik doe er producten in en föhn het droog daarna steil ik het plat. Ik breng mascara aan en rode lippenstift voilà ben ready.

' bom dia ( goedemorgen ) mama ' zeg ik en geef mijn moeder een kus, ook groet ik mijn vader. Na het eten was ik alles af en help mijn moeder met opruimen aangezien ik nog 45 minuten moet wachten.

POV Dounia

'DOUNIA STA OP AH HOOFD ' schreeuwt mijn vader wayaw hij is gek , zuchtend sta ik op en loop de badkamer in. Na het douchen trek ik mijn zwarte sweatshirt aan met mijn beige high wasted broek en mijn beige Louboutin sneakers. Mijn haar krul ik met een krul en kam het daarna uit.

Ik maak een foto van mezelf en plaats het op Snapchat. Beneden maak ik snel een ontbijtje gewoon ei , brood met zalm en salade. Na het eten was ik alles af.

De foto + bovenkant van Dounia's outfit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De foto + bovenkant van Dounia's outfit

Ik toeter 2x , Lizette en Reina lopen naar buiten en stappen in. Nadia kon niet komen ze moest op haar zusje passen ' hey zina's ' zeg ik ' hey dush ' zegt Lizette ' hi habiba ' zegt Reina. ' zullen we eerst naar de haar salon gaan en dan nagelstudio dan shoppen ? ' vraag ik ze knikken.

Kapperszaak
Meteen als we binnen lopen worden we geholpen aangezien we vaste klanten zijn. ' ik wil graag mijn puntjes knippen en een olie behandeling daarna wil ik van die beach curls' zeg ik. ' ik wil mijn puntjes knippen en dan ook een olie behandeling en steilen aub ' zegt Lizette, ' ik wil mijn haar knippen tot mijn schouders en het licht bruin verder ' zegt Reina. Ik kijk geschrokken haar kant op ' nee joh niet knippen gedraag je ' zeg ik ' als je knipt gaan we vechten ' zegt Lizette. ' te laat heb me besluit al genomen ' zegt ze lachend.

Na 2 uurtjes zijn we allemaal klaar , Wayaw we zien er echt mooi uit. Nu heeft Reina opeens korthaar wat wel effe wennen is maar ja het is totaal niet lelijk !

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu