001

11.6K 352 110
                                    

Ik hoor de deur van mijn kamer open gaan waarschijnlijk mijn moeder die kijkt of ik slaap.. Ik schrik wakker en besef dat ik nat ben, ik kijk omhoog en zie die kut kop van Adam. ' AADDAAAAMMM !! ' schreeuw ik , het enige wat hij kan doen ik lachen echt een flikker! Ik sta boos op en duw hem mijn kamer uit. Voortaan ga ik gewoon met mijn deur op slot slapen hoor..

Na het douchen droog ik me af smeer me in , ik loop mijn inloopkast binnen en kies een outfitje uit. Mijn haar kam ik uit en doe er wat argan olie in voilà, ik ga het gewoon zelf laten drogen. 'wayaw ik had gisteren mijn lakens enzo vervangen moet ik het opnieuw doen ' zeg ik ' IK HAAT JOU ADAM!! ' schreeuw ik. Nadat ik opnieuw mijn kamer heb opgeruimd doe ik mijn ramen en gordijnen open..

 Nadat ik opnieuw mijn kamer heb opgeruimd doe ik mijn ramen en gordijnen open

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

outfitje

Ik loop naar beneden en tref mijn moeder mijn vader en me 2 irritante broers daar. ' yallah aan tafel Reina iedereen wacht op jou ' zegt mijn moeder. Ik heb totaal geen zin in vandaag mijn tantes enzo komen allemaal geen zin!!! Na het eten help ik mijn moeder met de afwas , 'REINAAAA ' schreeuwt Nasserdine ' JAA' schreeuw ik terug. ' KOM EFFE ' schreeuwt hij. ' mama Nasser roept me ' zeg ik en trek een sprintje naar boven. Ik blijf naast de deur staan en duw hem open opeens valt er een emmer water op de grond ' ZIE JE IK WIST HET KAOLO IZAN'S 'schreeuw ik. Ik loop boos naar mijn kamer en sla mijn deur hard dicht..

POV Adam

Meskiena mijn zusje is echt boos vind het wel zielig maarja ik ga binnenkort verloven en daarom wil ik zoveel mogelijk grapjes bij haar uithalen voordat ik uit huis ga. ' adam a Mongool wat heb je gedaan bij je zusje ' zegt mijn vader ( eigenlijk is hij mijn stiefvader maar ik beschouw hem als mijn vader ). ' niks baba ik wou dat ze binnen liep en zou er een emmer water over haar heen vallen ' zeg ik. Hij kijkt me boos aan en geeft mij en Nasserdine een klap op onze achterhoofd, ' auw ' zeg ik ' sus a mongool je pest je zusje zomaar ga sorry zeggen ' zegt hij.

Ik liep naar de kamer van Reina en zag niemand hmm , ik deed rustig de badkamer deur open. Ik zag haar daar haar haar stijlen en ze zingen wauw haar stem is gewoon Ma Sha Allah mooi 😍😍😍. Ik filmde haar en zette het op snap met als tekst Proud of My little Girl.

POV Reina
Ik liep met mijn gestelde haren naar mijn kamer , ik pakte mijn telefoon en ging mensen de snap verhalen bekijken. ' ADAAAAAAM!!! ' schreeuw ik, wollah ik heb elke dag wel iets met deze hond hij heeft mij gewoon gefilmd Uff! Ik druk op Whatsapp en krijg allemaal berichtjes binnen..

Dounia: ZINAAA!!

Reina: Hi boo

Dounia: kom naar stad ? Verveel me

Reina: wacht effe

Ik maak een groep aan en zet Dounia en Nora er in..

My Girls❤️👭

Dounia: hei baby's

Nora: Hi Chickie's

Reina: gaan we stadje pakken ?

Nora: is goed , half 3 bij mij Reina jij haalt ons op!

Dounia: HAHAHA ja vind ik ook

Reina: jullie hebben OV toch?

Dounia: ja

Nora: ja hoezo

Reina: Mooi zo zie jullie in de stad 💋

Ik leg me telefoon in de lader en trek mijn jas aan en pak mijn handtas en stop me spullen er in.

Ik stap uit mijn Zwarte Porsche en bel aan bij Nora , ze doet open en kijkt verbaast ' moest toch met de bus gaan ' zegt ze en loopt langs mij en stapt in de auto. Ik ga der uithalen he als ze Highclass gaat doen!! Ik stap in en deze chimeid is helemaal geïnstalleerd ze heeft haar telefoon aangesloten haar stoel naar achteren gedaan. ' voel je vooral thuis ' zeg ik sarcastisch ' hoef je niet te zeggen joh ' zegt ze ik rol met mijn ogen en rijd naar Dounia.

Ik stap uit en bel aan ' DOUNIA INOE ' schreeuw ik ' REINA INOE ' schreeuwt Dounia , ik knuffel haar dood en dan stappen we in.

POV Dounia

Stad
We stappen uit en lopen gelijk de H&M binnen , ' omg kijk deze ' zegt Nora. Ze laat mij een topje zien waar haast je borsten uitsteken Like alsof ik dat ooit aan zou doen ... ' hier pas gewoon ' zegt Nora ' ben je gek a Egjoer , welloe ik ga dat aan doen wil je dat me ouders me slachten ofzo ' zeg ik. We leggen allemaal onze tassen in de auto , Reina maakt een foto van haar tassen en zet het op snap ( Omslag )

We hebben honger dus lopen we naar de Vapiano. We hebben allebei onze eten gekregen en eerlijk is eerlijk ik kan niet meer wachten met eten... ' ik moet naar de wc man ' zegt Nora ' dan ga je meisje ' zeg ik ze draait haar ogen en geeft me een tjoerie. Ik weet dat ze niet naar de wc moet ze heeft die jongen daar allang al gepiept vandaar dat ze soortig naar de wc moet.

POV Nora
Ik loop naar de wc nou soort van wc lol.. Ik bots expres tegen een mooie jongen aan ' oh Sorry ' zeg ik , hij kijkt me raar aan ' ga weg man zied ' zegt hij. ' wayaw kaolo high class tief op ' zeg ik. Ik ga weer zitten en eet rustig mijn eten op. Ik zie dat die jongen de hele tijd naar Reina kijkt iedereen kijkt naar haar, ' Reina die boy daar Loert je dood erg ' zegt Dounia deze moest weer praten man.

Na het eten betalen we alles en lopen de Vapi uit. Reina drukt op die knop waardoor haar auto open gaat. Dounia stapt voor in maar wat denkt deze ' Ah kehba stap achter in ' zeg ik tegen Dounia ' ze kijkt me dodelijk aan en draait haar hoofd om.

POV Reina
Ik wil net instappen als ik word geroepen ' meisje wacht alsjeblieft wacht ' zegt hij. Ik draai me om en leun tegen mijn auto aan ' eh sorry ik praat niet met jongens .. ' zeg ik en doe mijn deur open, hij pak mijn arm vast en trekt me naar hem toe ik kijk hem aan in zijn licht groene ogen. Opeens hoor ik iemand mijn naam schreeuwen met een bekende stem .. Shit ik ben de lul!!

Eerste deel sorry als het saai is

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu