044

2.9K 200 34
                                    

** 2 maanden later **
POV Lizette
De laatste 2 maanden waren echt leuk, Juliani en ik zijn closer geworden. Mijn moeder doet de deur voorzichtig open en kijk of ze naar binnen kan. Ik knik ' kom maar binnen mama ' zeg ik. Ze geeft me een kus op mijn voorhoofd en overhandigd me een rode kaart. ' wat is dit? ' vraag ik ' les het ' zegt mijn ma ik knik. Ik open envelop en haal het witte briefje eruit met mooi gouden randjes.

Lieve Lizette

Vandaag is het jou dag dus vandaag gaan we alles doen wat je leuk vind het is een soort spelletje als je alle opdrachten uitvoert krijg je aan het einde van de dag een beloning voer je ze niet uit dan ga je met lege handjes naar huis. Bij elke persoon krijg je aan het eind van de opdracht een andere rode brief. Nu begin je bij Reina ze staat waarschijnlijk 11:50u beneden dus ga maar snel klaar maken!

Wat heb je nodig?
- badpak/bikini
- goed humeur
- sandalen
- handdoek
- extra ondergoed
- geen make-up
- geen gewassen haar

succes met de Redgame

-xoxo-

Ik sta op en neem een snelle douche na het douchen bekijk ik glad geschoren benen, ik smeer crème in en trek mijn rode lange jurk tot mijn enkels aan en witte huaraches aan. Mijn haar borstel ik in een simpele midden donut, verder smeer ik wat vaseline op mijn lippen en klaar.

Ik eet snel een broodje op en wacht tot Reina aanbelt. Na 10 minuten belt ze aan ik open de deur. Ze heeft haar roze over Sized t-shirt aan tot haar knieën en haar doorzichtige panty met haar roze Adidas Stan Smith. Haar haar heeft ze in een losse knot gezet verder heeft ze ook geen make-up op. ' klaar voor? ' vraagt ze ik knik.

Spa
We lopen naar binnen en worden gelijk gebracht naar de massagekamer. Na de massage worden we gebracht naar de modderbad. Dit voelt letterlijk heerlijk! Nu zijn we in de behandelingskamer we krijgen een gezicht behandeling, lichaam behandeling onze huid wordt helemaal schoon gemaakt en al die dode huid gaat weg. Nu mogen we in bubbelbad, gelukkig zijn hier alleen maar vrouwen dus voel me minder awkward. Nu krijgen we een Cellulite behandeling al onze cellulite worden weggehaald en onze overbodige lichaamsvet wordt weggehaald.

Na 2 uurtjes zijn we klaar ' zo dat was lekker man ' zeg ik ' ja man ' zegt Reina. We stappen in de auto en rijden naar Dounia's huis. Dounia stapt uit en heeft haar witte jumpsuit aan met haar lange zwarte vest tot over haar kont met haar witte MK sneakers. Haar haar is mooi gevlochten. Reina geeft mee een andere rode kaart en ik stap uit.

Ik stap in bij Dounia en open de kaart ' hi ' zegt ze ' Hey girl ' zeg ik. Ik lees de tekst op de kaart.

Je bent nu bij de 2e opdracht hoop dat de eerste opdracht leuk was en je hebt genoten. Nu ga een ander opdracht doen met Dounia je zit denk ik nu met haar in de auto.

Wat heb je nodig?
- goed humeur
- geen make-up
- geen gewassen haar

Have fun

-xoxo-

Ik lach en stop de brief in mijn tas ' let's go ' zeg ik.

Kapperszaak - make-up zaak
We lopen een kapperszaak binnen en worden meteen geholpen. Ik krijg een olie behandeling en massage behandeling je hoofdhuid hoort een massage te krijgen zo groeit je haar sneller. Verder wordt me haar opnieuw zwart geverfd en knip ik mijn dode puntjes. Mijn haar wordt gesteld. Als ik klaar ben wacht ik op Dounia haar haar wordt geknipt ze krijgt een olie behandeling massage behandeling en het wordt gesteld.

Nu wordt we opgemaakt, ik krijg een mooie simpele look met witte oogschaduw en glitter erop met eyeliner mascara en rode lippenstift, verder heb ik highlighter en concealer op. Dounia heeft mascara, eyeliner, transparante lip gloss en concealer op. Als we klaar zijn mogen we weg echt raar bij de spa ook zo'n vrouw zei dat alles al was betaald.

We stappen in en rijden naar Nadia's huis. Dounia geeft me een andere rode envelop en ik open het weer.

Again je hebt de 2e opdracht uitgevoerd goed gedaan hopelijk is je haar nu nog mooier en ben je tevreden. Je bent nu met Dounia en je volgende opdracht wordt uitgevoerd met Nadia.

Wat heb je nodig?
- Goed humeur

Deze opdracht is heel simpel

Have fun

-xoxo-

Ik stop de envelop in mijn tas en stap uit ik zwaai Dounia uit en stap in bij Nadia. ' heyy haha dit is zo grappig ' zeg ik ze lacht en knikt.

Nagelstudio & Chanel winkel
We lopen naar binnen en worden weer gelijk geholpen. Ik ga voor mooie Ballerina nagels met metaal grijs als kleur met op mijn mindelvinger nagel 5 diamanten. Nadia heeft stiletto nagels met als kleur baby roze en op haar middelvinger nagel een diamanten kroon. Als we klaar zijn mogen we weg weer is alles al betaald. We stappen in en rijden naar de Chanel winkel.

' hallo mevrouw iemand zei dat je een mooie jurk nodig hebt voor vandaag en diegene heeft al een paar uitgekozen ' zegt de vrouw ik knik. Ze overhandigd mij 4 jurken een grijze met glitters die tot mijn knieën komt, een witte zonder bandjes die tot net over mijn kont komt, een grijze metallic die tot mijn enkels komt en vanaf mijn knieën aan de zijkant open is met een ogen rug en een zwarte met bandjes die om mijn nek gaan en een open rug en het komt verder dan mijn voeten. Ik pas ze allemaal en ga voor de grijze metallic jurk ' deze ' zeg ik ze knikt en doet het in een Chanel Tas. Ik ga vaker naar de Chanel winkel komen voor jurken. ' oh en hier deze grijze glitter pumps van Chanel' zegt ze en stopt ze in een doos.

Ik wordt thuis afgezet door Nadia en krijg de ena laatste brief van haar.

Je hebt de 3e opdracht uitgevoerd hopelijk vind je je jurk mooi. Nu wordt je opgehaald door iemand met een limo de limo komt over een uur. Trek je je jurk aan en de schoenen en verander niks aan je gezicht nagels of haar. Spuit een lekker luchtje op en zet je beste humeur voor. Je wordt gebracht naar een plek en dan krijg je je laatste brief.

Dit keer heb je niks nodig

Zie je zo

-xoxo-

Ik neem een douche en trek mijn jurk aan en mijn pumps. Verder hoef ik niks te doen omdat ik al klaar ben. Als de bel gaat pak ik mijn witte Chanel clutch en stop mijn benodigdheden erin en loop naar beneden.

Ik stap in en pak een glaasje champagne en kijk tv. Ik heb heel de dag gesnapt alles is op Snapchat vast gelegd. Ik film mezelf in de limo en maak allemaal foto's. Opeens stopt de auto en gaat de deur open. De chauffeur overhandigd mij de laatste envelop.

Dit is je laatste envelop en is je laatste opdracht, je moet nu dit gebouw inlopen de lift nemen naar de 10e verdieping dat is de dak en dan staat je iets geweldigs te wachten.

Bedankt voor het meedoen

-xoxo-

Ik gooi de envelop weg en bedank de chauffeur. Ik loop het gebouw in en overal op de grond zijn witte glow in de dark pijltjes die leiden naar de lift. Ik loop de lift in en zie dat de 10e knop helemaal glow in de dark is. Ik druk erop als de lift deur open gaat loop ik eruit en glimlach als ik zie wie dit heeft geregeld. Hij loopt naar me toe en gaat op zijn knieën ' Lizette vanaf de dag dat ik jou zag wist ik al dat je mijn lady zou worden, het liefst wil ik nu met je trouwen en gelijk een leven beginnen dus dat ga ik ook doen Lizette Knowles wil je mijn vrouwtje worden? ' vraagt hij ik knik en veeg mijn tranen weg.

Ik loop hand in hand met Juliani de altaar af naar een tafel met eten. Iedereen is er Reina, Dounia, Nadia, mijn ouders, zijn ouders, onze families & zijn en mijn vrienden.

03:00u 's nachts
Thuis
Ik veeg mijn make-up af en vlecht mijn haar in 2 vlechten. Verder neem ik een douche en trek mijn pyjama aan. Ik kruip in mijn bedje en sluit me ogen mijn dag kan niet meer stuk!

Wauw Lizette wat een geweldige verloofde heb jij ach ja houd je geluk vast want er zijn hongerige mensen opzoek naar geluk.

65 stemmen dan ga ik verder

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu