006

5.8K 239 53
                                    

* TRING TRING TRING TRING TRING TRING TRING TRING TRING TRING TRING *

Ik sla op mijn wekker en sta met tegenzin op, Na mijn routine droog ik me af smeer me in en trek mijn uitgekozen kleren aan. Mijn haar doe ik in een knot . Ik breng mascara aan en eyeliner en vaseline op mijn lippen verder spuit ik nog parfum.

Na het eten met heel mijn familie trek ik mijn jas aan en pak mijn tas en sleutels.

Werk

Ik loop naar binnen en meld me aan bij de balie ' hallo ik ben mevrouw Alhamdouli ' zeg ik de vrouw knikt en geeft me mijn sleutel en pas.

ik zit al 1u in mijn kantoor als ik niet door Nederland heen reis als styliste dan ben ik te vinden in mijn kantoor de nieuwste mode checken, boekingen bekijken etc etc. Mijn telefoon gaat over ik neem op en krijg al kriebels door zijn stem..

Marouane: hey babygirl

Ik: hey babe

Marouane: hoe is werk?

Ik: lekker heb me eigen kantoor met mooie uitzicht

Marouane: haha wanneer heb je pauze?

Ik: Euhm * kijkt op horloge * over 5 minuten precies haha

Marouane: is goed sta klaar ben er over 3 minuten

Ik hang op en sla mijn werk op , ik doe mijn laptop dicht en pak mijn tas ik stop mijn jas in mijn tas en sluit mijn macbook. Ik loop mijn kantoor uit en doe de deur op slot ' Soukaina ik ben effe pauze houden ' zeg ik ' is goed schat tot zo ' zegt ze.

Ik loop het gebouw uit en zie Marouane al staan, ' hey ' zeg ik hij tuit zijn lippen ik geef hem een snelle kus. In de auto is het best wel koud dus ik trek mijn witte wollige vest aan , Marouane pakt mijn hand vast ik maak er een foto van en plaats het op Snapchat ( Omslag ).

POV Marouane

Reina ziet er weer prachtig uit ik bewonder haar echt hoe mooi ze is en haar wijsheid. Ik stap uit en open de deur voor haar ' na u prinses ' zeg ik ze bloost , ze is echt schattig en vooral als ze bloost. ' heb je het niet warm ? ' vraag ik ' beetje in de auto was het koud ' zegt ze. Ze trekt haar jas uit en stopt het in haar tas. ' Blijf eens staan? ' vraag ik ze kijkt me raar aan en blijft staan , gelijk maak ik een foto van haar en plaats het op mijn Snapchat.

Reina de foto + haar Outfit

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Reina de foto + haar Outfit

La Place

We lopen de La Place in en claimen een plek , ' Wat wil je ? ' vraag ik ' eh ik wil een broodje gezond en jus 'd Orange met een croissantje ' zeg ik. Ik leg ons eten op de tafel Reina maakt een foto en plaatst die sowieso op snap je weet meisjes toch. Na het eten lopen we naar de auto.

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu