004

7.4K 261 122
                                    

Vorige hoofdstuk
' en? ' vraag ik, Reina opent haar mond en daar komt mijn antwoord zenuwachtig op wat ze zal zeggen...
Nu
POV Reina
' ik eh .. ik kan dit niet sorry ' zeg ik en maak een sprintje naar boven, ik sluit me op in mijn kamer en schreeuw het uit mijn tranen vinden een weg naar de grond. ' Reina doe open ' zegt mijn moeder ' NEE GA WEG ! ' schreeuw ik ' Reina alsjeblieft ' zegt mijn moeder. Met tegen zin doe ik mijn deur open me moeder kijkt me met medelijden aan ' lieverd sorry dat papa en ik niks hebben gezegd ' zegt ze ' waarom mama waarom willen jullie me weg hebben ?' Vraag ik en ze schud haar hoofd ' je bent al 21 jaar en je bent nog niet getrouwd geen kinderen ' zegt mijn moeder. ' dus ? Dan plan je maar een huwelijk in ? ' vraag ik ze slaat haar ogen neer ergens zie ik dat ze spijt heeft maarja ' ik vond hem wel een leuke jongen en galtoe Amira ( moeder van Marouane ) zei dat Marouane je al een tijdje leuk vond ' zegt ze.

Uit respect loop ik weer naar beneden en verontschuldig ik mezelf , ik heb besloten het voor mijn moeder te proberen ' ja ik wil met je trouwen ' zeg ik hij kijkt me blij aan en geeft me uit respect een kus op mijn voorhoofd wat ik al gewend ben van hem. Mijn ma en zijn ma joelen zo hard dat mensen in Nieuw-Zeeland het horen ...

Ze zijn al een tijdje weg ik ben echt moe dus laat me alvast me routine doen. Ik laat het bad vollopen en gooi er rozen blaadjes in en kokosnoot geur in. Ik maak een foto van mijn benen in bad en zet het op Snapchat ( omslag ).

Na het badderen ( is dat een woord ? Oké vanaf nu wel ! ). Neem ik een snelle douche voor extra reiniging en scheer ik de plekken die geschoren moeten worden, na het douchen droog ik me af smeer me in en trek mijn pyjama aan. Ik epileer de plekken die geëpileerd moeten worden gelijk er na smeer ik een masker op mijn gezicht. Als finishing touch smeer ik een nacht crème op mijn gezicht en poets ik me tanden , ik kan het nog steeds niet geloven dat ik ben verloofd ik ga gewoon kijken hoe de verloving werkt als het niet goed gaat dan stop ik het.

Ik loop naar mijn bed en verschoon mijn lakens aangezien ik net een gezichtsbehandeling heb gehad moet ik op schone lakens slapen. Ik sluit me ogen en laat me gaan nog morgen is het de laatste dag van de vakantie dus nog uitrusten nu het kan!!

POV Marouane
' Marouane het is gelukt ' zegt mijn moeder blij ' ja ' antwoord ik kort af. ' wat is er weldi ? ' vraagt mijn moeder ' yemma het is niet eerlijk waarom zoeken jullie geen werk ? ' vraag ik ' omdat wij veel geld willen niet het minimale loon ' zegt mijn vader ' dus dan moet ik mijn beste vriendin voor liegen en bedriegen ? ' vraag ik. Me ouders negeren me en lopen naar boven.

Na mijn routine loop ik naar mijn bed en kruip onder de warme dekens. Ik kan het niet geloven ze heeft ja gezegd het liefst wou ik dat ze nee zei zo hoefde ik haar niet zo te bedriegen. Mohim ik laat het maar dit is zoals Allah het wilt dus ewaja dan moet ik er maar in mee gaan. Ik sluit me ogen en langzamerhand val ik in slaap op weg naar morgen.

N E X T M O R N I N G
POV Reina
Ik sta op en loop naar de badkamer, na het douchen droog ik me af en smeer me in. Ik trek me kleren aan en doe me haar in een slordige knot , ik doe wat eyeliner op en mascara en beetje oogschaduw met mijn bruin chocola achtig glos. Ik ruim mijn kamer op en loop naar beneden, aan tafel is iedereen stil nog steeds geshockeerd door gisteren.

' Benti ' zegt mijn moeder ik eet me mond leeg en antwoord dan met ' ja '. ' wanneer is de trouwdag , Hennadag etc etc ? ' vraagt mijn moeder ik haal me schouders op en pak mijn bord beker en bestek op. Ik plof neer op de bank en opeens maakt Nasserdine een foto van mij.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu