041

3.1K 189 80
                                    

POV Ibrahim
Ik open de deur en zie heel mijn familie binnen komen inclusief Juliani, Lizette, Reina en Nourdine. Na een tijdje te hebben gelachen enzo nemen we allemaal plaats aan tafel en beginnen we met eten. ' dus voordat dit etentje mijn zoon? ' vraagt ' gewoon gezellig toch ' zeg ik. Na het eten wassen Dounia en ik af en brengen nog thee naar de vrouwen. Ik ga in het midden staan van de woonkamer en tik op een glas ' mag ik effe jullie aandacht? ' vraag ik. Ik trek Dounia naar me toe en sla me arm om haar heen. ' al sinds een maandje zo iets betekent deze flapdrol zoveel voor mijn ze is mijn prinsesje me alles we maken elkaar compleet en het enige wat mist is een prachtige ring om haar vinger zodat ze ze weet dat ze speciaal voor me is ' zeg ik. Ik ga op mijn knieën en pak het doosje uit mijn zak ' dus mijn lieve lieve Dounia wil je met mij trouwen Zina? ' vraag ik ze kijkt haar ouders aan die vol trots knikken en haar broer die ook vol trots knikt ' ja tuurlijk ' zegt ze.

Na de khtob, heb ik omin complimentjes gekregen met mooie speech leuk gedaan en veel geluk. Ik ben zo blij met haar Wollah. Iedereen is inmiddels vertrokken, ik heb ook alles schoongemaakt en opgeruimd mijn huis is weer picobello. Ik loop naar de douche en trek mijn kleren uit, ik neem een warme douche. Ik trek mijn pyjama aan en poets mijn tanden. Ik kruip in bed en sluit me ogen met een goed gevoel

POV Lizette
OMG het was zo schattig niet te geloven dit. Juliani heeft me al thuis afgezet en is gelijk weggegaan iedereen was moe. Het is al zondag eigenlijk dus vandaag een lekkere rustdag. Ik neem een douche en veeg mijn make-UP van mijn gezicht en poets mijn tanden. Ik trek mijn pyjama aan en zet me haar in een simpele knot.

Ik loop naar beneden en drink een glas water, als opeens het licht aan gaat in de gang. Mijn moeder loopt de keuken binnen en legt haar mok waar thee in zat in de wasbak. ' dus lieverd hoe vond je het? ' vraagt ze ' leuk het was geweldig mama alles was zo perfect en goed geregeld je kon zien dat hun echt van elkaar houden ' zeg ik. Ze lacht en geeft me een kus op mijn voorhoofd ' geen zorgen Juliani en jou tijd komt nog wel fofa te manha ( tot morgen ) ' zegt mijn moeder. Ik kruip in bed en sluit me ogen.

POV Juliani
Ik denk dat ik ook binnenkort Lizette ten huwelijk wil vragen. Maar alles op z'n tijd ik wil het goed plannen geen haast niks. Ik neem een koude douche om me op te frissen. Ik trek mijn pyjama aan of naja wat je een pyjama wilt noemen en poets mijn tanden. Ik kruip in bed en app Lizette nog snel.

Ik: prinses, ik wil dat je weet dat ik echt van je houd en ik je binnenkort mijn vrouwtje ga maken maar alles op z'n tijd geen haast tranquilo ❤️

Ik: je slaapt denk ik al dus bij deze love you en eh slaap lekker Beter droom je over mij! 😂😛

POV Reina
Ik stap uit terwijl Nourdine de deur voor me open houd. Hij leunt tegen zijn auto en kijkt me van top tot teen aan en likt zijn lippen ' je maakt me gek Reintje ' zegt hij. Ik lach en kom dichterbij staan bij hem, ik leg me armen om zijn nek en geef hem een snelle kus ' ik houd van je echt waar ' zeg ik. ' morgen wil ik effe bij mij thuis ontbijten moet je paar dingen vertellen wil geen geheimen houden niks ' zegt hij ik knik ' is goed ' zeg ik blij. Ik geef hem een knuffel en loop naar mijn deur die gelijk open wordt gedaan door mijn nieuwsgierige moeder. ' selem Yemma genoten van je persoonlijke privé Marokkaanse serie? ' vraag ik ze lacht en geeft me een klap op mijn achterhoofd ' naar bed jij ' zegt ze.

Na het douchen haal ik mijn make-UP van mijn gezicht af en kam ik mijn haar uit en vlecht het in 2 vlechten. Ik poets me tanden en loop terug naar mijn bed ik kruip erin en sluit me ogen.

POV Dounia
Vandaag was geweldig!!!!!!!!! Ik kan het gewoon niet geloven omg! Ik ga gewoon trouwen nee Wollah god is groot. Na het douchen haal ik mijn make-UP eraf en poets mijn tanden. Ibrahim en ik gaan morgen naar een zaal zoeken we willen over 2 maanden trouwen!! Zo snel mogelijk dus. Ik had nooit gedacht dat ik zou trouwen ik was altijd die type die niks met jongens te maken wou hebben. Tot op een dag Reina mij en Lizette zowat dwong om mee te gaan en kijk eens nu ben ik verloofd en ga ik bijna trouwen. Lizette heeft ook iets met Juliani het is al echt serieus alleen wachten ze met seks tot na het huwelijk zoals wij. Reina en Nourdine zelfde verhaal alles lijkt zo goed te gaan.

Ik kruip in bed en pak mijn telefoon.

Ik: Hey husband to be

Ibrahim: selem zina, ben je blij?

Ik: zeker blij meer dan blij zelfs bedankt voor alles schat

Ibrahim: geen dank alles voor me prinsesje toch

Ik leg mijn telefoon in de lader en sluit mijn ogen binnenkort wordt ik mevrouw Dounia Kauki Maruc...

Wat zal Nourdine Reina vertellen?

45 stemmen en ik ga verder, btw Dit boek is iets verder dan de helft dus vandaar dat ik meer ga plaatsen bij deze zodat het sneller af is en ik me beter kan concentreren op me andere boeken daarna. (Omslag is Dounia's ring).

Different.. {Voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu