{29}

1.8K 111 45
                                    

WattpadKapakYapmlar Merhaba arkadaşlar biraz vaktim vardı ve bende bölüm yazmaya karar verdim. Sizleri seviyorum. Yorum ve vote vermeyi unutmayın.

Hiç sordunuzmu kendinize? Gerçek aşk nedir diye?

Hayatta gerçek aşk kolay bulunmuyor eğer birine canını verecek kadar aşıksan demekki canından çok acılarını çekmişsin. Gerçek aşk acıdır, kalp yarasıdır. Eğer yaralanmassan o yaralarını saranın kim olduğunu bilemessin. Evet aşk insanda derin yaralar açan bi duygu, aşık ise o yaraları sarandır. Aşk iki yalnızlığın birbirine dokunması, birbirini koruması ve selamlamasıdır. Aşk, gururu rafa kaldırmaktır. Aşk sakızdan çıkan maniler kadar basite indirgenince, insanlarda onu çiğneyip tükürmeye devam edecekler. Aşık olduğun zaman ilk görüşte değil, her görüşte AŞlK olacaksın.. Aşık olupta onun acısını çekene sorun aşk nedir? diye, aşkı boş sözlerle tarif edemezsiniz! Kalbin acı çekiyorsa anlarsın ancak aşkı.. Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır. Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgili bulmaktır. Aşk seni seviyorum demekle değil, onun uğruna ölebilmektir. Aşk insana "Ben böyle değildim, sonradan oldum" dedirten şeydir.  Aşk seni seviyorum demekle değil, onun uğruna ölebilmektir. Aşk, göz göre göre delirmektir. Aşk, yanında olmasa onun kokusunu burnunda hissetmektir. Aşk, "Hayatımda hiç böyle... yapmadım" cümlesini sık sık kurmanıza sebep olan illettir. Aşk, öyle filmlerdeki gibi güzel, tatlı, pembiş bir şey değildir.  Aşk, gecedir.
Bi körün bi sağıra “çok güzelsin” demesi gibi aşk.
Bir yazarın aşk hakkında söylediği gibi aşk kör eder yakar, savurur. Ruhunu alır götürür senden. Ve sen her şeye rağmen çok seversin. Hiç vazgeçmeden. Aşkın ıztırabından haz alırsın. Seversin sadece çok seversin!

Kadın gökyüzü, adam renk körü. Onların aşkı kocaman bi nefretten doğdu. Önce kadın kendisini bir anka gibi hiss etti sonra aşkı iliklerine kadar yaşadı. Ama bu aşkı bulana kadar zorlukların en alisini yaşadılar.  Kadın ağladı, adamın yüreği parçalandı, kadın konuştu, adam sustu, adam konuştu , kadın acılarını yüreğine gömdü. İkisini de üzen neydi peki ?! "Gurur!" Her ikisi kendilerini güçlü sanarken aslında bi gurur uğruna hiç olup gidiyorlardı. Ta ki "aşkta gurur olmaz! " lafını anlayana kadar. İlk kadın açtı tüm siperlerini, adam sadece yaklaştı. Kadın her defa adama baktığında gözleriyle aşkını haykırdı ama adamdan hiç bi zaman o iki kelimeyi duymadı. Sandı ki adam onu sevmiyor sadece onu bebeğinin annesi gibi görüyor ama ne bileydi ki adamın içinde ne savaşlar verdiğini, ne bileydiki adam bi sevse bi daha bırakmaz diye , ne bileydiki adam ona çoktan tutulmuş sadece itiraf etmeğe korkuyor. Ateş Mertoğlu bi sevse bi daha bırakmazdı. Sevdi mi adam gibi sevecekti. Onun kitabında basit aşka yer yoktu. Adam çizgilerini bi aşsaydı, kadınının ellerini sıkı sıkı tutacak ve bi daha asla bırakmayacaktı. Aşk onun için öyle basit bi duygu değildi. Zamanı geldiğinde aşkını itiraf edicek ve iliklerine kadar kadınına yaşatıcaktı.

Aradan 3 ay geçmişti artık bebek 6 ayına gelmişti. Her geçen gün kızlarına bi adım daha yaklaşıyorlardı. Hatta kızlarına isim bile seçmişlerdi. Ateş kızlarının adının Helin olmasını istiyordu. Anlamı ise "yuva " demekti . Züleyha ona neden Helin ? diye sorduğunda Ateş o bizi yuva yaptı diye cevap vermişti. Haklıydı bu bebek onları bi aile, yuva haline getirmişti, masumluklarını göz önüne sermişti. Züleyha her gün daha da çok aşık oluyordu bu adama. Dudaklarından o iki kelimeyi duymasa da kocasının da ona hisleri olduğunu biliyordu. Ve sabrediyordu.

Araya geçen zaman, yaşanan olaylar yüzünden Dilaranın isteme işi ertelenmişti ama bugün onu istemeğe gelicektiler. Ateşle Emirin pilanı hala yerinde duruyordu. Artık akşama 1 saat kalmıştı, Dilara heyecanından ne yapacağını bile bilmiyordu. Ordan ora koşuyor, her şeyin hazır olmasına özenle dikkat ediyordu. Ateşin isteği üzerine istemede halası, Ali ve Eylül de olucaklardı.  biraz sonra artık her kes hazır olmuş ve gelicek misafirleri bekliyorlardı. Kapı çalınca her kes ayaklanmıştı. Dilara bugün için özenle hazırlanmıştı. Beyaz dantelli elbisesi ile resmen göz kamaştırıcı gözüküyordu.

SONUM (TAMAMLANDI, DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now