{ 19 }

2.9K 146 54
                                    

Merhaba canlar bugün mutluydum ve  yb yazmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Öpüyorum. İyi okumalar...

Medya: Dilara Mertoğlu

Multi: Selami Şahin ft Burcu Güneş -Ben bir kadın sevdim.



Ateşin ağzından...

Karşımda gördüğüm kız bana kardeşim olduğunu söylüyordu. Ama bu nasıl olurdu?! Benim babam asla ve asla annemi aldatmazdı ki, onlar severek evlendiler ve hep bir birilerine aşkla baktılar. Gerçi kavga ettiklerini çok duymuştum ama beni gördüklerinde susarlardı. Hatta sorunları bile yoktu. Şimdi ise şu kız gelmiş bana kardeşim olduğunu söylüyordu. Eğer bu bi kamera şakası falansa gerçekten eşek şakasını bile geçmişti. Kendi ellerimle gebertirdim bu şakayı yapanı.

"Nerde kamera?!" diyerek etrafa bakındım. Hatta el salladım. Kız ise bana şaşkın halde bakıyordu.

"Eee nerde dedim kamera?!" Hala sersemce bana bakıyordu. Öfkeyle gözlerine baktım, korkmuş gibiydi.

"Nnn..ne kamerası ?"

"Lan bu bi kamera şakası falanmı bak eğer şakaysa hiç komik değil sabrım taşıyor! "

"Ne şakası be salakmısın. Ben sana kim olduğumu söyledim. Buraya da asla gelmezdim ama başka çarem yoktu, sokakta kalamazdım, hemde senin ölmüş baban yüzünden !" Ne saçmalıyor bu kız. Şimdi de babamın şikayetini mi ediyor hemde onun öldüğünü bile bile.

"Seni gebertmemi istiyorsun her halde. Sen kim oluyorsun ki benim babam hakkında abuk subuk konuşuyorsun. " sesimi sakin tutmaya çalışıyordum ama aynı zamanda da sinirliydim.

"Dedim ya kızıyım !" HesuphanAllah

"Ya kızım hastamısın sen..."

Sözümü keserek "izin verirsen içeri geçip bi öyle anlatayım dondum burda " vay vay hanımefendinin keyfine bak. Bide donmuşmuş. Lanet olası sinirimi sakin tutmaya çalışarak geçmesini söyledim.

Zuleyha öylece durmuş bizi izliyordu. Sanki anlamak istiyordu olanları. Şaşkın şaşkın bi bana bide şu inatçı kıza bakıyordu. Kıza oturmasını işare ettikten sonra Züleyhayı mutfağa çağırdım.

"Zuleyha şimdi ben onunla konuşursam elimden kaza çıka bilir. Öfkemden kudurmak üzereyim nerdeyse. Bu yüzden yukarı çıkıp bi duş alana kadar bu kadına göz kulak ol ama fazla da konuşma." dediğimde dudağının altında bi şeyler söyledi.

"Efendim ?" Yok bi şey diyerek kafasını salladı sadece. Bende bi hışımda odama çıktım , o kızı görmek bile istemiyordum.

Zuleyha...

Ateşin söylediklerine kafa sallayıp misafir odasına geçtim. Kız orda oturuyordu ve sanki biraz korkmuştu. Hemen mutfağa dönüp meyve suyu alarak ona uzattım.

"Merhaba ben Zuleyha" diyerek ortamı yumşatmaya çalıştım sonuçta belki kız haklı ola bilirdi yani.

"Merhaba ben Dilara  " dedi çekingen bi şekilde. . Aslında çok güzel kızdı ve haklı ola bilirdi. Ayrıca Ateşe de benziyordu. Tam yine bi şey söyleyeceğim ki Ateşin indiğini görmemle sustum. Oldukça öfkeli görünüyordu zaten hep öyle diyilmiydi. Karşı koltuğa oturup "konuş !" dedi sakin ama aynı zamanda öfkeli olan sesiyle. Kıza baktığımda korktuğunu göre biliyordum. Ama elimden bi şey gelmiyordu kendi meseleleri kendileri hall etsin.

"Ben Dilara  19 yaşındayım. Bak şimdi anlatacaklarım seni üze ve kıra bilir ama inan ki benim kadar kırılamassın. 19 yıl önce babamız olan adam yani aslında senin baban çünkü ona baba bile diyemiyorum. Evet baban annemden hoşlanmış ama annem redd edince o da anneme tecavüz etmiş. Sonra annem bana hamile kalınca babandan korktuğu için ona hiç bi şey söylememiş önce ama ben doğduktan sonra babana anlatmış her şeyi. Baban ilk sert karşılasa da sonra bi şey yapmamış çünkü annemin birilerine haber vermesinden korkuyordu ama benim annem asla yapmazdı. Aslında baban hemde benim annemden hoşlanıyormuş ama annem onu hiç sevmedi. Lakin son zamanlarda annemden duyduğuma göre  senin annenle anlaşamıyorlarmış ve bu yüzden baban ayrılmak istiyormuş. Sonra.... sonra hani senin annenler kaza yaptığı gün var ya işte o gün arabada giderken baban annenle benim annem hakkında konuşmuş ve ayrılmak istediğini söylemiş. Annen de zaten ayrılmak istiyormuş ama işin içinde bi kadın olduğunu öğrenince tartışma çıkmış ve baban kontrolü kayb ederek kaza yapmıştı. Bana tüm bunları annem anlattı. Baban öldükten sonra bize hiç bi şey bırakmadı. Sonra annem ölünce bende kirayı ödeyemedim ve bir hafta önce dışarı atıldım. Seni arayana kadar ucuz bi  otelde kalıyordum. Şimdi gidecek yerim olmasa inan buraya asla gelmezdim çünkü ben bi tecavüz çocuğuyum Ateş ama sen aşk çocuğu. Ve ben bu eve asla ayak basmazdım ama artık gücüm kalmadı" diyerek ağlamaya başladı. Sözleri yüreğimi delip geçmişti. Son kelimesi ben bi tecavüz çocuğuyum demesi beni yerden yere vurmuştu. Ateşe baktığımda o da bana döndü. Gözlerinde pişmanlık vardı ama neye yarar. Benim çocuğum da tecavüz çocuğu olmasa bile aşk çocuğu olmayacaktı işte. Durmadan Ateşe bakıyordum, gözlerinde acı, nefret, pişmanlık vardı. Yıkılmıştı adam bi anda , susuyordu ve sadece yere bakıyordu. Elleri ile yüzünü kapatmış, başını öne eğmişti. Sonra bi anda kalktı ve bana "sen ona bi oda ayırırsın" dedi

SONUM (TAMAMLANDI, DÜZENLENİYOR)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt