{16}

2.9K 169 56
                                    

Teşekkür ederim medya icin ellerine sağlık:)byn_irem

MULTİ MEDYA "KORAY AVCI" (HOŞ GELDİN)

Ne, evlenecekmiydim?!

Hayır! Bunun başka bi yolu ve düzeni olmalıydı dimi her halde? Yoksa ne evlenmesi?! Hem ben evlenmeye daha hazır bile değilim. Üstelik bu kadınla! Ben, beni kandıran bi kadınla şimdi evlenemem . Gerçi o da razı değildi. Ya da kendini öyle gösteriyordu. Bunun bir yolu olmalı. Yoksa her şey daha da beter olucaktı.

Ali evleniyorsun dediğinde ikimiz de Züleyhayla bi anda "ne!" diye bağırmıştık. Belli ki o da daha hazır değildi ya da numara yapıyor. Yoksa benimle evlenmeye çoktan razı!

  "Ali oğlum ne saçmalıyorsun sen!"
dedim anlamaya çalışarak?
" ne saçmalaması kardeşim olması gereken bu! Siz polislere  evliyiz diye ilan verin sonra ohh Ali ne saçmalıyorsun. Tamam ben saçmalamıyorum o zaman siz bulun çaresini." 
Ne yani yok mu bunun bi çaresi.

"Tamam Ali bunun başka çaresi olamazmı? " Ali düşünmüş gibi yapıyordu. Bu arada Zuleyhaya baktım, o da sadece donmuş ve Alinin ağzından çıkacakları bekliyordu ama çok heyecanlı gözüküyordu. Yüzünden istemiyormuş gibi gözüküyordu ya da çok iyi oynuyordu. Peki ya gerçekten istemiyorsa,  ne yani benimle evlenmek onun için bu kadar mı çıkılmaz bi şey? Alinin sesiyle düşüncelerimden sıyrılıp onu dinlemeye koyuldum.
" Bak kardeşim birincisi bunun başka çaresi yok ya evleneceksiniz ya da polise her şeyi söyleyeceksiniz. Hem sonuçta sizin bi bebeğiniz var ve irelide bebek doğduğunda ne diyeceksin Ateş? Ben bu bebeği sokaktan buldum mu diyeceksin? "

Bebeğimiz! Evet bizim bi bebeyimiz var ve evet onun geleceği söz konusu. Evet Ali gerçekten de çok güzel düşünmüştü ve bu benim aklıma niye daha önce gelmemişti ? Evet bebek doğduğunda onun bi annesi olduğunu açıklamalıydım çünkü bebeğimin geleceyini düşünmeliyim. Yarın her kes sorucak bu çocuk kimden? Onu annesiz ve ya bi hayat kadınından olduğunu söyleyemem.

" haklısın galiba Ali ben bunu  düşünememiştim." dediğimde Zuleyha  gözlerini berelterek bana baktı. Belli ki beklemediğinden böyle yapmıştı. Ama başka çaresi yoktu , bu evlilik istese de istemese de olucaktı!

" sen yarın bi nikah memuru çağır sonra da ben halamla konuşurum ondan sonra da her kese haber veririz sonra da düğün"
Zuleyhaya baktım o an o da bana bakıyordu ama bu bakış çok daha farklıydı sanki bana yalvarıyordu. Ama başka yol yok bu düğün olucak!

Zuleyha...

Sakin şekilde olanları dinliyordum. Ali denen adam Ateşe evleniyorsun dediğinde resmen ne! diye bağırmıştık Ateşle birlikte. Ama ben bunu sadece Alinin şakası olarak kabul etmiştim. Her halde arkadaşına şaka yapıyordu ama sonrasında Ateş de ona destek verince resmen şoka girmiştim. Yine beni yok sayarak fikrimi bile sormadan karar vermişti. Yeter artık bu sefer katlanamam. Düşüne biliyormusunuz önce bebeğinizi sizden alırlar ve sözleşme imzalatırlar sonra da  evlenmeye mecbur ederler bunun üstüne hemde fikrinizi sormadan. Beni bi hiç saymıştı karşımdakı adam yine. Doğru zaten hep öyle yapıyordu , beni ne zaman umursamıştı ki ? Susmuş sadece bakıyordum çünkü hala olanları beynim algılamıyordu. Belki Ateş buna karşı çıkar derken resmen düğün olucak demişti. Kendime gelip konuşmaya başladım.

"Siz ne diyorsunuz ya. Pardon bölüyorum ama burda söz konusu benim hayatım olduğu için bana da sormanız lazım dimi? En azından bende insanım dimi Ateş Mertoğlu! , en azından benim de kendimce fikirlerim, isteklerim var ya sen daha ne kadar ben bi hiçmişim gibi davranacaksın! Yeter ya yeter bende insanım !"
Yine sesim çıktığı kadar bağırmıştım ama bu sefer ağlamıyıcaktım. Ama benim tam aksime o son derece sakin ve aynı zamanda kararlı sesiyle konuşmuştu.
" birincisi o sesini indir Züleyha. İkincisi evet sana fikrini soran olmadı çünkü sen tüm haklarını o sözleşmeyle bana sattın! "

SONUM (TAMAMLANDI, DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now