{8}

3.8K 201 44
                                    

Evet arkadaşlar yeni bölüm geldi. Biraz az oldu ama bi sonraki bölüm daha uzun olucak. Yorum ve vote vermeyi unutmayın. Seviliyorsunuz.

Medya:ATEŞ VE ZÜLEYHA

BÖLÜM ŞARKISI: MANUŞ BABA "HABERİN VAR MI?"

                "DÜZENLENMİŞTİR"

Yaralarım var benim, anıları kendisinde saklayan yaralarım. Acılarım var benim, her birisi bir hatıra. Göz yaşlarımda saklı kırgınlıklarım var benim. Gönlüme hapsettiğim sızılarım var. Çok acı taşıyorum küçücük kalbimde, bir gün sona erecek diye yaşıyorum. Umutlarım var benim, sabrıma destek olan. Tek Allahım var benim, dertlerime derman olan....

Merte ona yardım edeceğimi söyledikten sonra odama gelmiştim. Uyumaya çalışsam da başaramamıştım. Sesler kulaklarımda çınlıyordu. Her gelen sesde ona daha da çok nefret ediyordum ve intikam hissim daha da artıyordu. Beni yok saymıştı o kızları eve alarak. Ne de olsa ben de insanım. Tamam kabul, burası onun evi ama artık bende bu evde kalıyorsam beni de düşünmeli.
Düşünmesi lazımdı. Bilmiyorum, ona bilmediğim nedenle kızgındım. Bu bir sinir kığılcımı gibi her zerremi sarıyordu. Ondan nefret edecek sebepler arıyordum belki de. Ama ben  hiç bir zaman, hiç kimseden nefret edemezdim ki. Ben hep insanlarda iyi bi yön arıyordum. Ve tam olarak nefret edemiyordum. Bence Ateşe olan kızgınlıklarım da bu yüzden.

Zor da olsa geç saatlerde uyumuştum. Ama Ateş odama bile gelmemişti. Hatta geldim mi gelmedim mi bile ona da bakmamıştı. Bu kadarmı önemsizdim ben. Onun gözünde hiç mi değerim yoktu?!
Ama doğru. Neden olsun ki?! Ben onun hiç bir şeyi değildim sonuçta. Bunları düşünerek zor da olsa uykuya dalmıştım.

Sabah yine alarmın sesine uyandım. Saat erkendi ve hazırlanmak için çok vaktim vardı. Bu yüzden banyo yapmak kararına geldim. Banyomu yapıp iç çamaşırlarımı da giyip saçlarımı da kurutmuştum. Şimdi sıra giyinmekteydi. Dolabı açarak getirdiğim kiyafetlerime göz gezdirdim. Evet dün eski evimden daha doğrusu kira olan evimden giysilerimi getirmiştim. İçinden bi deri pantolon, üzerine sıfır kol bi tişört ve onun da üzerine cins jiletimi giydim. Kombinimi tamamlamak için boynuma karışık renkli eşarpımı da taktım. Gece geç uyuduğumdan gözlerim kızarmıştı. Bunun için kapatıcı bi gözlük taktım. Çantamı da alıp aşağı indim. Ateş bey yine evde yoktu ve bende adeti üzere şekerimi ağzıma atıp evden çıktım.

Okula gelince Mehmetin yine beni beklediğini gördüm ve yanına yaklaştım

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Okula gelince Mehmetin yine beni beklediğini gördüm ve yanına yaklaştım.

"merhaba Mehmet"

Muhteşem duruşuyla bana doğru dönüp " merhaba zuzu" dedi.

"noldu bi şey mi oldu? " eğer Mehmet geldiyse yine ya yeni görev verecekti ya da bi haber.

"hayır zuzu sadece teklifimi kabul ettiğin için çok teşekkür ederim öncelikle. Ve sana bazı tavsiyelerim olacak"

SONUM (TAMAMLANDI, DÜZENLENİYOR)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن