30.Bölüm •Kesit

3.6K 158 477
                                    

(O güzel yorumlarınız için bu bölümü silmeyeceğim..)

Multimedya; Tam anlamıyla Güneş'in ruhu.

•İnsanlar çatı kuracakları yerde duvar ördükleri için yalnız kalırlar.•

30

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

30. Bölümden Kesit..

Bir an da karanlığa bürünen etraf korkuyu yüreğime peydah ederken ellerimi gözlerime kapanan ellerin üzerine koydum. Baharın müthiş kokusunun içine bir de kuş cıvıltıları karışıyordu. Tedirginliğim burnuma dolan keskin kokusuyla uçup gitmişti. Gözlerimin üzerindeki ellerini okşadım. Dudaklarım bedenimi saran adamla birlikte yukarı kıvrılırken kocaman bir gülümsemeyi sevgiye bahşetmişti. Sımsıkı sardığı bedenim onun aşkıyla adeta eriyordu. "Seni almaya geldim , güzelim." Fısıltısı kulağıma dolduğunda ellerini gözlerimden çekerek dudaklarıma getirdim ve ikisininde avuç içlerini öptüm. Canıma kast eden adam benim canımın içiydi.

Bedenim hantallaşmış bir şekilde halsiz düşmüş , başıma giren keskin ağrılar benliğimde saçlarımı çekme isteği uyandırıyordu.

Delirmiş bir kadın gibi saçlarımı çekerek çığlık atmak istiyordum. Zihnim anılarımla bir çatışma içine düşmüş, birbirine giren hatıraları ayırt etmekte zorlanıyordu.

Hangi anım gerçekti? Zihnimin içine bir yıldırım misali düşen hatıralar gerçekten var mıydı? Ya da herşey bir yalandan ibaret olabilir miydi? Şizofren olma olasılığım yüzde kaçtı acaba?

Maratondan çıkmış bir yarışmacı gibi nefeslerim ardı kesilmeden hızlandığında bacaklarım bedenimi taşıyamaz bir haldeydi. Arkamdaki güçlü beden bunu anlamış olacak ki ellerini gözlerimden çekerek bedenime sarıp ona yaslanmamı sağladı.

"İyi misin , Güneş?" diye sorduğunda eğer gücümün yeteceğinden emin olsaydım o karizmatik yüzüne narin yumruğumu geçirecektim.

"Beni korkutmayı ne zaman bırakacaksın?"

Tüm sakinliğimle sorduğum sorunun üzerine bedenime daha çok sarılarak çenesini arkamdan omzuma yaslayıp kulağıma biraz daha yaklaştı.

"Hiçbir zaman." diye mırıldandı net bir şekilde. "Hoşuma giden hiçbir şeyi hiçbir zaman bırakmam. Adetim değil."

Arkamda olmasaydı da keşke en son söylediğine gözlerimi nasıl devirdiğimi görseydi diye içimden geçirdiğim sırada sanki duymuş gibi beni etrafımda 180 derece döndürerek karşısına aldı.

"Dikkat et, sende hoşuma gidiyorsun." diyerek göz kırptığında gözlerim irileşti. Bu adam resmen benimle dalga geçiyordu.

Parmaklarını parmaklarımın arasından geçirerek elimi tuttu ve beni arkasına alarak yürümeye başladı.

"Sana katlanamıyorum , Araf!" dedim dişlerimin arasından. Sayesinde tüm sinir uçlarım uyarılmış, savaşa hazır bir vaziyetteydi.

"Biliyorum , güzelim." dedi yüzünde kendini beğenmiş gülümsemesiyle. "O kadar yakışıklı ve karizmatiğim ki bana dayanamıyorsun." Sözleri beynime ok gibi saplandığında ben ne kadar adımlarımı durdursam da o devam etmişti. Onunla birlikte bende.

GARDENYA MEVSİMİWhere stories live. Discover now