28| Heyecan Silsilesi..

4.3K 252 228
                                    

Bölüm Şarkısı; Sıla - Ateşle Oynama.

"Bende senin devamın var.."

Korhan Atay

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Korhan Atay..

28.Bölüm "HEYECAN SİLSİLESİ.."

2 Hafta Sonra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


2 Hafta Sonra..

Halsizliğin en ağır geçen kısmında bedenim çökmüş , rengim solmuş ve benliğim yorgundu. Üzerimde tonlarca yük taşıyormuş gibi her adım atışımda bacaklarım biraz daha güçsüzleşiyordu. Üzerimde somut bir yük yoktu belki ama ruhun ağırlığı ve yarası hepsinden yeterince üstündü.

Gayri ihtiyari adımlarım artık umudunu kesmiş bir halde yatağıma yöneldi. Sancısını hafif hafif hissettiğim kasıklarıma avucumu bastırarak yavaş bir şekilde yatağa oturdum.

Kararan kasvetli hava zamanın durgunluğuna bekçilik yapıyordu. Güneş çoktan batmış , ay bugün hüzünle gökyüzünü ziyaret etmiş kalmak istemezmiş gibi etrafı kör bir ışıkla aydınlatıyordu.

Hastane odasında küçükte olsa bir umut içinde kapının açılmasıyla birlikte içimdeki dallarım minik minik yeşermeye başladı. Bakmak istemesemde kapıya yandan bir bakış attığımda beklediğim kişinin olmayışı beni bir kez daha hüsrana uğratmış , içimde yeşeren o minik dalları kurutmuştu.

Şimdi hiçbir yerde orman yeşili yoktu , keskin kahverenginin olduğu kadar.

İçeri doğru süzülüp kapıyı kapatan İlgim umutsuz bir bakış attığında orman yeşili gözlerimi yere indirdim.

"Hala yok değil mi?" Bıkkınlıkla bir nefes vererek sorduğum sorunun yanıtını bekledim. Bir süre sessiz kaldığında uyduracağı yeni bahaneyi düşünüyor olmalıydı.

"Toplantısı varmış , Güneş. Ondan gelemedi. Yoksa hemen gelirdi yani. Kesin gelirdi. Ben eminim. Hep şu önemli toplantılar yüzünden-"

"Tamam , İlgim."

Sert bir sesle sözünü keserken susması için kaldırdığım elimi geri indirdim. Seğiren gözüm bedenimde devir daim yapan sinirlerimin ne derecede olduğunun en büyük kanıtı olabilirdi.

GARDENYA MEVSİMİWhere stories live. Discover now