7| Hiçkimse..

5.7K 342 50
                                    

✔ Multimedya; Oda

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Multimedya; Oda.

Bölüm Şarkısı; Ferah Zeydan - Yanlışız Senle

| Silmek ayrı , üstünü karalamak ayrı olay.|

❝ HİÇKİMSE

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


HİÇKİMSE..

Kulaklarımın işittiği kelimeleri beynim algılamıyor , anlamayı red ediyordu. Küçük bir çocuğun yakarışı gibi gelen cümlenin her harfi kanımda dolaşıyor , vücudumu ürpertiyordu.

Daha fazla dayanamadan gözlerimi araladığımda kendini geri çekip bakışlarını başka yere yöneltti.

" Beni tanıyorsun.." diye fısıldadım sadece. Ne kadar kısık sesle konuşmuş olsamda duymaması imkansızdı. Cevap vermedi.

Benden kaçırdığı koyu kahve gözleri etrafta geziniyor , ısrarla bana bakmıyordu. " Beni tanıyorsun.." diyerek tekrarladığımda sert bir ifadeye bürünmüştü.

Gözlerini beklemediğim bir anda üzerime çekti. " Tanımıyorum." diye tıslayarak oturduğu yerden kalktığında fazlasıyla şaşkındım.

Kapıya ulaştığında omzunun üzerinden bana son bir bakış attı. Sonrasında ise dışarı çıkacağı sırada İlgim gelmişti. Tek bir kelime bile etmeden onu kapıda bırakarak gitti. Gördüklerinden dolayı şaşıran İlgim 'ne oldu' der gibi bana bakarken kapıyı kapatıp yanıma geldi.

Tanımadığım bu insanların yanında nedenini bilmediğim bir şekilde huzurluydum. Tanımadığım bu hayat bana çok tanıdık geliyordu.

Hani olur ya.. Bir anı yaşarken hatıralarınız depreşir ve sanki o anı önceden yaşamış gibi hissedersiniz. Fakat bu bize bilinçaltımızın bir oyunudur sadece. Tam da bunu yaşıyordum sanki. Her şey , herkes bir o kadar tanıdık ve bir o kadar yabancıydı şimdi.

" Araf niye sinirliydi? "

Düşüncelerimin arasına giren ince sesle ona döndüm. Güzel soruydu.. Araf neden sinirlenmişti?

" Uyuduğumu sanıyordu. " diye söze başladığımda İlgim dikkatlice beni dinliyordu. " Kulağıma ' Yıllar sonra seni görmek güzeldi , Siyah Melek..' diye fısıldadı." Derin bir nefes aldım. " Ona beni tanıdığını söyledim. Cevap vermedi. Bir kez daha tekrarladığımda ' tanımıyorum. ' dedi sinirle. Sonrasını da biliyorsun zaten. Sinirle çıkıp gitti."

GARDENYA MEVSİMİWhere stories live. Discover now