8| 1 Ay..

5.4K 318 16
                                    

Multimedya; Araf Atay

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Multimedya; Araf Atay.

Bölüm Şarkısı; Cem Adrian - Sen Sakın Unutma Beni

| " O beni , bende onu bekliyordum." Ve hiç konuşmadan bir gün daha sona eriyordu..|

Bilgilendirme; Kitaptaki her olay şimdiki zaman şeklinde 2014 yılında gerçekleşmektedir. Bunu böyle yapmamın nedeni 2016 çok basit geliyordu kulağa. ( Bu benim görüşüm. ) Bu yüzden. Yani şuanı 2014 olarak kabul edersek her şey yerli yerinde ;) Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir sizde anlamışsınızdır.

İyi okumalar..


İyi okumalar

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

" 1 AY.."

24 Mart 2014.

Hiçkimse.. Hayatımdaki hiçkimse bana hem çok tanıdık hem de çok yabancıydı. Bu farklı bir hissiyattı. Sanki tüm duyguları bir arada yaşıyor gibiydim. Garipti.. Hemde fazlasıyla.

Ellerini saçlarımın arasından çektiğinde kendimi savunmasız ve güçsüz hissetmiştim. Sessizce elini de belimden çekerek benden ayrıldı. Ellerim havada kalmıştı. En kötü zamanlarımdan birini daha yaşıyor gibiydim. Kendimi eksik hissediyordum.

Koyu kahve keskin gözlerine baktım kısa bir süre. Geri bir adım atıp bana arkasını döneceği sırada ne yaptığımı bilmeden anlık bir şekilde elini tutup gitmesine izin vermedim.

" Hiçkimse.." diye seslendim burnumun ucu sızlarken. " Hayatımdaki hiçkimse.. Gitme."

Ne kadar güçlü durmaya çalışsa da gözleri dolmuştu. Belli etmemek adına benden gözlerini kaçırıp yere dikti. Bu sefer biraz önce onun bana yaptığı gibi çenesini parmaklarımın arasına alıp başını kaldırdığımda parlayan gözleriyle karşılaştım.

Benim üzüntüm belliydi. Peki onun ki niyeydi?

Ne yapacağını beklerken , çenesindeki elimi sertçe indirip , " Dokunma bana." diye tısladı. Verdiği tepkiyle gözlerim kocaman açılırken ellerimi iki yanıma indirdim. Bir şeyler söylemek için dudaklarımı araladım.

GARDENYA MEVSİMİOnde histórias criam vida. Descubra agora