25| Zihin Perdesi..

4.7K 268 121
                                    

Multimedya; Kapak Tasarımı.

Bölüm Şarkısı; Feridun Düzağaç - Alev Alev.

¤Gece ince , mevzu derin.¤

25

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

25.Bölüm "ZİHİN PERDESİ.."

Araf'ın ifadesiz bakışları altında ondan bir kaç adım daha geri çekildim. Duşa kabine dayanan sırtım tenime değen soğukluğu hissedemeyecek kadar hissizleşmişti.

Donuk gözlerimi bir an bile ondan çekmezken başım ağrımaya başlamış , nefes alış verişlerim hızlanmıştı. Büyüyen yeşil gözlerimi göğsünün üzerine indirdim.

Orada benim adım yazılıydı.. Sol göğsünün üzerinde ben vardım.

Mutlu mu olmalıydım yoksa hala zihnimde tamamlanmayan eksik parçalara mı şaşırmalıydım , bilmiyorum.

Keskin kahve gözleri yere indi. Bir süre orada oyalandıktan sonra usulca aşağıdan yukarıya doğru bedenimi süzerken hafif belirginleşmiş karnımın üzerinde kalmıştı.

İçgüdüsel bir şekilde iki elimi de karnıma doladım. Hareket edip duşa kabinden çıktığında olduğum yerde kaldım fakat ne yaptığını da çok merak ediyordum.

Siyah bir bornozla tekrar duşa kabine girdiğinde elindeki bornoza olan hoşnutsuz bakışları ve çatık kaşlarıyla oldukça tapınası bir hali vardı.

Elini bana uzattığında silkelenip geri çekilmek istedim fakat gidebileceğim bir yer yoktu. "İnat etme , Güneş." dedi otoriter sesiyle. "Konuşacağız.."

Daha fazla direnmeyip beni yanına çekmesine izin verdim. Elindeki bornozu bana giydirip ipini bağlandıktan sonra elini belime koyarak beni yönlendirdi. Banyodan çıktığımızda beni usulca yatağın üzerine otutturup ona getirdiğim pijama takımını alarak banyoya girdi.

Kısa süre içinde giyinip geldiğinde gözlerimi üzerinde gezdirdim. Hafif göbekli olan Kerim Uluhan'nın pijama takımı Araf'a bol gelmişti. Bir eliyle düşmemesi için pijamanın ucunu tutuyordu.

Yatağın diğer tarafına geçip uzandığında ona ters bir bakış attım. Ellerini başının altına koyup tavanı izlemeye başladı.

"Üzerini benim değiştirmemi bekliyorsun sanırım." dediğinde gözlerim büyürken hızla oturduğum yerden kalktım. Dudakları zafer kazanmış gibi iki yanından yukarı doğru kıvrılmıştı.

Dolabı açıp içinden bu sefer de askılı uzun pijama takımı aldım ve banyoya girdim. İç çamaşırlarının olduğu dolabı açtığımda sinirle gözlerimi sımsıkı kapatıp derin bir nefes aldım.

GARDENYA MEVSİMİOù les histoires vivent. Découvrez maintenant