- 60 -

1K 42 7
                                    

Chloe pov
We zijn nu al 2 weken op tour en ik vind het nu al niks. Iedereen is extreem down sinds het nieuws over Calum. Tuurlijk, niemand interesseert zich in een stomme kat als je vriend in het ziekenhuis ligt wegens een zelfmoordpoging. Ik vind het ook velen malen erger dat het niet goed gaat met CalPal dan dat ik weet dat mijn kat ergens over de wereld zwerft, maar dat betekent niet dat het niks is. Ik kan het er gewoon niet bij hebben. En dan ook Niall die zo compleet beroert is door wat ik hem heb verteld. Brooke heeft alles ontkent, maar Niall staat aan mijn zijde. Hij vind het logisch dat hij Brooke op die opleiding heeft ontmoet en zo mij kwijt is geraakt en dat toen hij mij ging zoeken Brooke drugs in mijn drinken heeft gedaan. Het kon geen toeval zijn. Hij heeft het nog niet uitgemaakt, maar dat is hij wel van plan.

Er wordt op mijn deur geklopt. "Binnen." mompel ik.

"Chloe, we gaan naar de arena." zegt Liam die zojuist binnen is gekomen. Ik knik en richt me weer op mijn telefoon. Net zoals voordat hij binnenkwam. Naast mij voel ik het bed indeuken. Aan de geur te ruiken is het Liam, die heeft altijd heel veel deo op namelijk.

"Chloe, luister. Ik snap dat je er mee zit dat Calum in het ziekenhuis ligt en ik weet dat je niet goed met zulk soort dingen kan omgaan." ugh ik heb geen zin in een Liam speech. "Goh, zou het?" snauw ik naar hem in de hoop dat hij weg gaat, maar dat lijkt niet zijn plan te zijn.

"Chloe, ik wil gewoon zeker weten dat het goed met je gaat. Deze tour wordt echt niet uitgesteld tot Calum weer wakker is. Niemand weet hoe lang dat gaat duren. Ik ga je nu niet vragen om het los te laten, want dat doet niemand, maar probeer in ieder geval het wel wat meer achter je te laten." ik zucht diep. Nou ja, als ik Liam er blij mee maak. Waarom ook niet?

"Oke. Ik ga mijn best doen. Thanks Liam." ik glimlach naar hem. Hij glimlacht terug. "Je bent sterker dan je denkt." met die woorden drukt hij een kus op mijn voorhoofd en loopt de kamer uit. De jongens zijn allemaal supet lief voor mij en super zorgzaam. Dat kan ik super waarderen, maar soms wil ik er ook een keer voor hun zijn en ik heb geen idee wanneer of hoe. Op de 1 of andere manier zien ze het altijd als er wat met mij is en dat zie ik niet aan hun. Misschien is dat het wel.

But who cares? Ik moet me maar gewoon niet zo druk maken. Ik kan nu ook beter stoppen met denken en mezelf aan gaan kleden. Gewoon iets comfortabel.

Ik pak een joggingbroek van mezelf en een T-shirt van Louis. Ja, Louis is klein, maar ik ben nog kleiner dus zijn shirts zijn voor mij nog best groot.

Ik heb geen zin in make-up, dus dat doe ik niet en omdat ik mijn haar irritant vind, maar geen zin heb om het nu helemaal mooi op te steken, maar ik een rommelige knot op mijn hoofd. Ik check in de spiegel of het er niet heel erg vreselijk uit ziet. Dit shirt en deze joggingbroek vloeken echt. Adidas en Nike. Maar voor de rest kan het ermee door. Ik heb geen zin om te kloten met mijn lenzen, dus zet ik mijn bril op. Ik poets nog even snel mijn tanden, doe wat deo op en pak mijn telefoon voor ik naar beneden loop waar bijna iedereen al staat te wachten.

"Hey Chloe, is Niall nog boven?" vraagt Harry. Ik haal mijn schouders op en ga naast Louis zitten.

"Is dat mijn shirt?" vraagt hij. Ik bloos en knik. "Ja, die van jou zitten lekker." zeg ik. Louis lacht. "Je bent echt schattig zo." zegt hij. Ik frons. Schattig? "Wat bedoel je daar nou weer mee?" vraag ik. "Nou dat je echt oversised kleren aan hebt, geen make-up en je bril die super sexy staat by the way en dat ziet er schattig uit.

"Dankje." zeg ik en bloos weer. "Niet blozen." zegt hij streng. Verward kijk ik hem aan. "Why not?" vraag ik. "Omdat je dan nog schattiger bent en dat kan ik niet aan." ik lach.

"Soms ben je echt een sukkel." grinnik ik. Hij kijkt me nep boos aan. "Maar wel mijn sukkel." hij doet nog een poging om boos te kijken wat mislukt doordat ik een gek gezicht trek.

"Damn I really want to kiss you now." mompelt hij. "Than do it." hij legt zijn hand op mijn wang en kust me dan zacht en teder. Helaas gunt niemand mij een perfecte kus als deze en worden we onderbroken.

"Oké, genoeg klef gedoe. Louis, Chloe, we gaan de bus in." Louis trekt terug en trekt mij mee als hij opstaat. Teleurgesteld loop ik achter hem aan.

"Aw, heeft Chloe haar kusje niet af kunnen maken." zegt Nienke sarcastisch. "Oh shut up Nienke, ga zelf aan Harry lebberen ofzo." zeg ik geïrriteerd. "Waarom Harry?" vraagt ze. "Geen idee. Was de eerste die in me opkwam." Nienke lacht waardoor ik ook lach. Zij staat op mijn lijst met mensen met een aanstekelijke lach.

"Je weet dat ik iemand anders leuk vind." zegt ze na het lachen. Ik knik en sla mijn arm troostend om haar heen. "Hij wordt wel weer wakker. Hij is sterk." stel ik haar gerust. Ze knikt en glimlacht.

"Oh, dus Nienke valt op Aziaten?" vraagt Brooke die blijkbaar ons hele gesprek mee heeft geluisterd. "Ten eerste: Calum is geen Aziaat en ten tweede: je houdt maar mooi je kop erover." snauwt Nienke. Brooke rolt haar ogen en loopt dan heupwiegend weg. Bitch

Sorry voor de late update, maar school is weer begonnen en ik had het druk deze week, maar was weer een hoofdstuk en waarschijnlijk morgen ook.

Xjes Rebekka

I'm Nothing Without You. LTWhere stories live. Discover now