- 24 -

1.3K 52 7
                                    

Chloe pov
Deze avond lijkt wel eeuwig te duren. Ik haat het dat Luke mij heeft gekust. Ik haat het. Het is gewoon zo goor. Ik heb hem ook best wel uitgescholden als hij tegen me praatte. Ik ben zo boos. En dat is nog niet eens het ergste: 5sos blijft slapen. Louis heeft lang met Liam in de keuken gezeten en is na zo'n half uur pas weer rustig geworden. Sinds dien hangt hij alleen nog maar aan me om me te beschermen. Cute!

"Harry! Dat is een vissenkom!" gil ik als ik hem water zie pakken uit de vissenkom. Hij kijkt verbaasd mijn richting in wat er heel grappig uit ziet. Dronken Harry is grappig.

Ik schrik als ik mee word getrokken door Louis naar de keuken.

"Wat is er?" vraag ik.

"I need you." mompelt hij en drukt zonder pardon zijn lippen ruw op die van mij. Ik glimlach en sla mijn armen om zijn nek. Hij begint aan mijn gulp te zitten, maar dat gaat net even te ver. Ik trek terug utit de kus en haal zijn hand bij mijn gulp vandaan.

"Louis, je bent dronken." mompel ik.

"But I need you." fluistert hij nog een keer. Ik schud mijn hoofd.

"Nee Louis, een andere keer. Als je weer logisch kan nadenken." zeg ik en druk een kusje op zijn neus. Louis jammert wat en loopt naar de koelkast. Hij pakt er een biertje uit en zoekt naar de bier opener. Ik sta voor de la waar die in zit, dus Louis trekt me bij mijn schouder uit de weg. Ik verlies bijna mijn gewicht en probeer nog net Louis' middel te pakken, maar raak dan per ongeluk zijn 'heilige plek'. Louis draait zich in een ruk om. De lust is in zijn ogen te zien.

"Nee Louis, je laat het." waarschuw ik hem, maar dat helpt ofcourse niet. Hij cupt mijn hoofd in zijn handen en drukt zijn lippen op de mijne. Hij perst mijn wangen tegen elkaar waardoor hij de kans heeft om met zijn tong naar binnen te glippen. Ik probeer hem van me af te duwen, maar hij houdt me te stevig vast. Ik kan geen kant op.

Niall pov
Langzaam begin ik een beetje bij zinnen te komen. Ik heb niet heel veel op en besloot maar een beetje nuchter te blijven voor Chloe. Na dat incident met Luke ben ik best wel bezorgd. Ik zag dat Louis Chloe mee trok naar de keuken, maar het duurt nu best wel lang. Ik besluit, met alle risico voor mijn ogen, maar te gaan kijken. Als ik binnenkom zie ik Louis Chloe bijna inslikken. Ik zie ook dat Chloe het niet leuk vind. Ze probeert hem van haar af te duwen en ze huilt.

Ik kom vrijwel meteen in actie en trek Louis van haar af.

"Gast! Was dat nou nodig!?" vraagt Louis boos.

"Eeh Ja eigenlijk wel! Kijk dan wat je doet! Ze huilt!" schreeuw ik boos boven de muziek uit.

"Het is toch mijn vriendin!" ik zucht.

"Je blijft van haar af oké." waarschuw ik hem en trek Chloe mee naar boven. Ik zet haar op mijn bed en ga naast haar zitten. Ze knuffelt me stevig. Het is stil met af en toe gesnik van Chloe. Ik besluit terug te trekken.

"Heeft hij je pijn gedaan?" vraag ik bezorgd.

"J-je bent niet dronken toch?" vraagt Chloe bang. Ik schud mijn hoofd.

"Nee Chloe, ik ben nuchter. Heb je pijn?" vraag ik nog eens. Ze knikt. Ik weet niet hoe lang Louis al bezig was, maar hij had haar shirt al uit en haar gulp los.

"Waar heb je pijn?" vraag ik lief.

"Mijn kaken, mijn heupen, mijn rug, borst en keel." ik slik. Hij heeft haar aangerand.

"Jemig Chloe." mompel ik en bekijk haar kaken. Voorzichtig til ik haar hoofd op met 2 vingers. Meteen duwt ze mijn hand weg.

"Au." mompelt ze.

"Sorry." ik kijk weer naar haar kaak. Het is helemaal rood.

"Draai je eens om." zeg ik. Ze knikt en gaat met haar rug naar me toe zitten. Er zitten plekken in de vorm van vingerafdrukken op haar ruk. Het is helemaal blauw.

"Je kan je weer omdraaien." zeg ik zacht. Ze draait zich weer naar mij toe. Voorzichtig pak ik haar heupen. Haar gezicht verzuurt.

"Hij heeft je echt veel pijn gedaan of niet?" vraag ik. Ze knikt en slaat haar ogen neer. Ik veeg haar traan weg en knuffel haar zacht. Niet te stevig. Ik ben bang haar pijn te doen. Mijn hart scheurde zojuist in 1000 stukjes. Mijn zusje, zo veel pijn. Aangerand door haar vriendje. Mijn beste vriend heeft haar pijn gedaan. Hoe? Hoe kan het zo fout zijn gegaan?

Alcohol.

Allemaal dat stomme alcohol.

Shit..

I'm Nothing Without You. LTWhere stories live. Discover now