- 36 -

1.2K 52 7
                                    

Chloe pov
Ik stap vermoeid uit bed. Wacht, dit is niet mijn bed. Ik lig in Louis bed. Ohh ja, ik weet het alweer. Ik kuste hem, hij deed mee. Daarna kuste hij mij en liep weg. Hij vindt me nog leuk. Dat valt niet te ontkennen, maar ik heb duidelijk gemaakt dat ik hem ook nog leuk vind.

Laat maar zitten, ik ga eerst wel eten, want ik heb honger.

Ik slof vermoeid de trap af en loop de keuken in. Zayn staat in de keuken.

"Hey Zayn." mompel ik en pak een bak en de cornflakes.

"Hi kiddo. Hoe is het nu met je?" vraagt hij.

"Nou, naast dat Louis het heeft uitgemaakt voel ik me prima. De pijn is weg." zeg ik terwijl ik mijn bakje vul met cornflakes.

"En als je de break up met Louis mee telt?" vraagt hij.

"Dan voel ik me zwaar klote." zucht ik en giet melk bij de cornflakes.

"Ik snap je. Maak duidelijk dat je nog van hem houdt. Die kus is nu gebeurt, dat kan je niet terugdraaien. Als je hem laat merken hoeveel je van hem houdt, moet hij je wel terugnemen." zegt Zayn en glimlacht.

"Maar ik weet niet hoeveel ik van hem hou. Er moet toch een rede zijn dat ik Harry kus?" vraag ik omdat ik het zelf niet eens begrijp.

"Luister Chlo, soms doen mensen domme dingen. Als mensen geen fouten maken, kunnen ze er ook niet van leren. Je moet jezelf er overheen zetten. Tenzij je verliefd bent op Harry natuurlijk." ik lach.

"Verliefd op Harry? Doe niet zo gek. Hij is een goede vriend, maar ik voel niet hetzelfde voor hem als hij voor mij voelt. Ik hou van Louis." maak ik duidelijk. Dat mensen echt denken dat ik verliefd ben op Harry zeg. Fack! Dat is het! Louis denkt dat ik meer van Harry hou dan van hem. Ik moet echt met hem praten.

"Zayn, je bent een held. Dankje, ik ga met Louis praten." zeg ik en storm zonder ontbijt de keuken uit op zoek naar Louis. Niet heel moeilijk, hij zit gewoon met Lottie tv te kijken.

"Louis?" hij kijkt mijn kant op, maar lijkt geen zin te hebben in een gesprek, want hij keert zijn hoofd weer terug naar de tv. Ik zucht overdreven.

"De vorige keer gaf je me ook geen kans om het me uit te leggen en je weet wat daarvan is gekomen." zeg ik. Boos staat hij op en loopt naar de trap. Gaat hij me nu gewoon negeren? Oh wacht, hij draait zich al om.

"Maar toen was jij niet degene die begon." nijdig loopt hij de trap op, zonder me überhaupt aangekeken te hebben. Ik plof naast Lottie op de bank. Weet je, ik heb geen eens honger meer.

"Hij draait wel weer bij." zegt Lottie. Ik schud mijn hoofd.

"Misschien wel, maar dat laat hij niet merken. Hij wacht af tot het juiste moment." zeg ik. Lottie knikt instemmend.

"Weet ik. Ik ken hem daar wel goed genoeg voor. Probeer anders eerst met Harry te praten. Maak hem duidelijk dat je niet van hem houdt op dezelfde manier als dat hij van jou houdt." ik zucht nog eens. Prima.

"Oké, dankje Lottie." ik knuffel haar en loop dan naar boven. Bij Harry's kamer klop ik aan.

"Binnen." ik loop voorzichtig bij hem naar binnen en ga naast hem op bed zitten.

"Hey." glimlacht hij. Ik glimlach zwak terug.

"Luister Harry. Ik kwam even praten. Over ons." begin ik. Harry knikt.

"Je hoeft niet te praten." zegt hij en streelt mijn wang.

"Harry zo-" maar ik wordt onderbroken door zijn lippen op.die van mij. What the fuck!? Snel duw ik hem van me af.

"Wat heb jij!?" roep ik boos en sta ook meteen op.

"Chloe, ik dacht.." hij staat ook op en denkt even over wat hij gaat zeggen.

"Het is niet zo dat het nu uit is met Louis en dat ik meteen verliefd op je ben." snauw ik.

"Waarom kuste je me dan?" vraagt Harry. Oké, daar heeft hij een punt.

"Weet ik veel. Ik heb gewoon een aantal domme dingen gedaan de laatste tijd. Ik kwam hier om te vertellen dat ik nog steeds van Louis hou. Dat ik je niet teleur wilde stellen, maar dat we niks kunnen hebben. Ik voel gewoon niet wat jij voelt. Ik voel vriendschap, maar zelfs dat voelt raar nu ik weet dat je me leuk vind en we hebben gezoend. Ik wil Louis terug en daar ga ik voor zorgen. Doe je mee? Of hou je het hierbij?" vraag ik aan hem.

"Ik vind je inderdaad heel leuk Chloe, maar als je voor Louis kiest sta ik daar achter. Ik sta toch alleen maar in de weg, dus ik doe mee. Wat wil je dat ik doe?" ik glimlach. Fijn, hij doet mee.

Louis pov
Ik zit weer op de bank naast Lottie. We kijken The Hunger Games tot we Harry en Chloe ruzieënd van de trap af horen komen. Wat is er nou weer? Ik druk de film op pauze en draai me om om hun ruzie te kunnen volgen.

"Facking hell Harry, flikker op!" snauwt Chloe.

"Je weet dat ik je leuk vind." zegt hij.

"Dus? Kan mij dat wat schelen? Nee!" ouch, die moet hard aan zijn gekomen.

"Als je zo erg veel van Louis houdt, waarom zeg je dat dan niet tegen hem!?" is dat waar?

"Omdat hij me geen kans geeft om dat te zeggen! Hij heeft me geen 1 keer aangekeken toen hij tegen me praatte en is daarna gewoon naar boven gelopen zonder dat ik nog wat kon zeggen." oh my god ik ben echt een eikel.

"Chloe, is dat waar?" vraag ik voor de zekerheid. Verbaasd draait ze zich om.

"Louis, ik dacht dat je boven was." zegt ze. Ik schud mijn hoofd.

"Is het waar? Vind je Harry niet leuk?" vraag ik. Ze knikt.

"Ik wilde het je zeggen, maar je negeerde me. Die ku- Zoen met Harry betekende niks. Ik weet niet waarom ik dat deed." ik glimlach en open mijn armen.

"Kom hier." zeg ik. Chloe glimlacht en knuffelt me stevig.

"Ik hou van je Louis, echt heel veel en het spijt me dat ik Harry heb gezoend." kijk dat wilde ik horen. 'Het spijt me.'

"It's okay. Het spijt mij dat ik zo boos werd en het meteen uitmaakte. Ik had het je moeten laten uitleggen." Chloe lacht.

"En by the way: ik hou ook van jou." vul ik mezelf aan en kus haar. Ze glimlacht even, maar gaat er al snel ik mee.

"Chloe? Wil je weer-" ze onderbreekt me.

"Ja dat wil ik. Now shut up and kiss me." mompelt ze. Ik lach en druk mijn lippen weer op die van haar. Ik heb haar gemist.

I'm Nothing Without You. LTTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang