- 57 -

1K 38 13
                                    

Chloe pov
Ik ben samen met Nienke haar koffer aan het inpakken. 1 koffer voor de tour en 1 koffer om thuis uit te pakken. Vandaag gaan we haar namelijk adopteren en daarna gaan we gelijk door op tour. En raad eens, Brooke is er ook al! Wat een feest..

Ik heb Nienke alles verteld en ze is er razend over, maar ze snapt wel waarom ik niks zeg.

Zodra we alles hebben ingepakt lopen we naar beneden waar Calum en Zayn op ons aan het wachten zijn.

"Ready to go?" vraagt Zayn. We knikken en lopen naar de auto van Zayn. We zetten de koffers in de achterbak en en rijden vervolgens terug naar huis.

"Hebben jullie een beetje zin in de tour?" vraagt Calum. Ik lach. "Tuurlijk! Maar ik ga je wel missen hoor CalPal." hij kijkt me raar aan.

"Ten eerste: ik ga jou ook missen. Ten tweede: CalPal?" vraagt hij en fronst. Ik knik trots. "Ja, dat is je nieuwe bijnaam." zeg ik. Hij lacht.

"Het is maar goed dat jij geen naam hebt verzonnen voor je kat." grinnikt hij. Ik kijk hem 'beledigd' aan.

"Mijn namen zijn super goed hoor!" zeg ik verontwaardigd.

"Hoe kom je dan op CalPal?" vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. "Ik vind CalPal een goede naam." zeg ik eigenwijs. Oke nee dat was een leugen, maar dar hoeft hij niet te weten.

*thuis*

Great, we zijn thuis. En raad eens wie er nog steeds boos op me is? Juist ja, Niall.

"Niall, ben je nou nog steeds boos?" vraag ik verbaasd. Niall zegt niks terug en staart naar zijn telefoon. Ofcourse. Hij negeert me. Echt super nuttig ook.

"Weet je, je bent ook zo'n eikel hè? Laat ook maar zitten." geïrriteerd sta ik op en loop naar de keuken waar ik Michael en Harry zie zitten.

"Hello my best friends!" zeg ik en ga tussen hun in zitten. Ze kijken me allebij raar aan.

"Karma komt vanzelf wel wraak nemen. En zo niet: dan doe ik het met alle liefde zelf." zegt Michael.

"Heb je het nou nog steeds over die keer dat je de keuken op moest ruimen?" vraag ik. Hij knikt. "Je gaat je wraak krijgen. Let maar op." ik lach. "Wow, ik ben super bang. En ook super hongerig.." ik loop naar de koelkast en trek hem open. Oeh, Tony Chocolonely. Ik pak de reep en neem hem mee naar boven waar ik Brooke tegen het lijf loop. Oh dear, daar gaan we weer. Wow dat rijmt. Ik heb skils.

"Wat moet je nou, Trut?" ik rol mijn ogen en zucht diep. Gaat ze me ooit nog uitleggen waarom ze zo'n hekel aan mij heeft?

"Het enige wat ik wil is rust. Als je het niet erg vind ga ik nu naar Louis." ik loop met een boog om haar heen.

"En wat als ik het wel erg vind?" vraagt ze. "Dan heb je pech." ik loop stug door naar Louis' kamer waar ik aanklop.

"Wie is daar!?" gilt hij. Ik schiet in de lach omdat hij gewoon echt heel mongolisch klonk.

"Chloe." zeg ik. Ik hoor wat gestommel. "Wacht even!" gilt hij. Weer klinkt er gestommel. Dan hoor ik een harde klap. "Au!" ik schiet weer in de lach.

"Kan ik binnenkomen?" vraag ik nog steeds lachend. "Ja prima." mompelt hij. Ik open de deur en begin nog harder te lachen als ik zie dat hij op de grond ligt.

"Jaja, lach me maar uit." zucht hij. Simba komt naast mij de kamer binnen gehuppeld en gaat boven op Louis liggen.

"Hé Simba." zegt Louis die Simba in zijn armen neemt en op zijn bed gaat zitten. Ik ga naast hem zitten.

"Wat kwam je doen?" vraagt Louis. Ik haal mijn schouders op. "Mezelf vervelen denk ik." zeg ik en neem een hap van mijn chocola. Tenminste, ik weet niet van wie die chocola eigenlijk was, maar nu is die van mij.

"Is dat mijn chocola?" vraagt Louis. Oh kijk, nu weet ik dus wie de originele eigenaar was. Ik knik.

"Jup." ontkennen heeft geen zin. Vooral niet bij Louis. Die achterhaalt altijd de waarheid wel. Louis lacht en houdt zijn hand op. Ik geef hem een low-five.

"Dat bedoelde ik niet." zegt hij. "Wat dan wel?" vraag ik.

"Ik wil een stukje. Het feit dat jij hem hebt gestolen betekent niet dat ik er niet voor heb betaald en dus alsnog een stukje mag." ik knik en breek een stuk af die ik vervolgens aan hem geef.

"Wow, ik had niet verwacht dat je ook echt zou delen. Ik glimlach. "Voor jou maak ik een uitzondering." zeg ik en neem nog een hap.

"Aw, je bent lief." zegt Louis die ook een hap neemt. "Weet ik toch. Ben ik altijd." echt niet egoïstisch ofzo.

En toen zaten we alle twee op Louis' bed zwijgend chocolade te eten..

"Je bent echt gek." zegt Louis na een tijdje. "Maar net was ik nog lief." zeg ik niet begrijpend. "Dan heb je dus last van stemmingswisselingen." zegt Louis droog. Ik rol mijn ogen. Tuurlijk, ik zal eens niet last hebben van stemmingswisselingen..

"Dankje. Dat waardeer ik enorm." zeg ik en leg de reep chocola aan de kant om Simba te aaien.

"Morgen komt jou kattenpaleisdinges binnen Simba. Wat dacht je daarvan? Helaas kan ik niet met je spelen, want morgen ben ik weg. Ik zal je enorm missen." ik zucht en aai haar over haar kopje. Ze kijkt me raar aan. Ze verstaat natuurlijk geen woord van wat ik zojuist heb gezegd.

"Ze is in goede handen bij de jongens." zegt Louis. Ik kijk hem raar aan. "Serieus?" vraag ik. Louis lacht en schudt dan zijn hoofd. "Nee, ik weet het. Ik wilde je gewoon gerust stellen." ik lach en zet Simba naast me op het bed neer zodat ik Louis kan knuffelen.

"Ik hou van je." mompel ik in zijn nek en kruip op zijn schoot. "Ik hou ook van jou Chloe." fluistert hij in mijn oor wat me kippenvel en een rilling in mijn rug bezorgd. Louis grijnst.

"Like that?" vraagt hij. Ik knik en druk mijn lippen op die van hem. "Babe, je bent super lief, maar je zit net op het verkeerde plekje." zegt Louis die terugtrekt. Ik wordt langzaam rood en ga wat meer op zijn benen zitten.

"Dankje." zegt hij. "Waar waren we?" vraagt hij dan. Ik glimlach en druk opnieuw mijn lippen op die van Louis.

Brooke pov (hehe)
Ja, ik ben hier alleen om het geld. Dat heeft Chloe inmiddels wel gemerkt denk ik. Anders moet ik werken voor mijn geld, daar heb ik geen zin in. Niall was makkelijk te grijpen. Al snel viel hij als een blok voor me. Nu heb ik het geld dat ik nodig heb, maar die Chloe staat enorm in de weg. Ze is bloed irritant. Dus ik heb al wel een plannetje..

Cliffhanger..

Oké eerlijk gezegd heb ik geen idee wat ik nu moet zeggen. Ik zie bij elk boek wel zo'n stukje na hef hoofdstuk, maar wat moet ik dan in vredesnaam hier neerzetten?

No idea

So byee

Lots of love
Lol XD
Rebekka

I'm Nothing Without You. LTWhere stories live. Discover now