- 25 - XL

1.4K 50 2
                                    

Chloe pov
Ik word wakker met pijn bijna overal. Spierpijn, naar op sommige plekken voelt het enorm beurs. Ik zucht als ik terugdenk aan gister. Ik neem wel iets van een douche.

Ik zet de douche aan en kleed me ondertussen uit. Ik bekijk mezelf in de spiegel. Ik ben een lelijk wrak. Ik ben niet te dik, maar heb gewoon geen mooie rondingen in mijn lichaam. Mijn bovenbenen zijn niet om aan te zien en mijn gezicht al helemaal niet.

Daarnaast zit mijn lijf vol blauwe plekken. Mijn kaak is paarsig, mijn nek zit vol zuigzoenen die enorm pijn doen, mijn rug is blauw, mijn heupen zijn blauw en zelfs mijn borst doet enorm veel pijn. De plekken waar hij me heeft aangeraakt voelen beurs en tintelen. Hij deed zo hardhandig. Hoe kan het de ene keer zo goed voelen als het onder invloed van alcohol zo veel pijn doet? Van dezelfde jongen nog wel. Hoe heeft hij überhaupt het lef gehad om mij pijn te doen?

Mokkend stap ik onder de douche. Ik zeep voorzichtig mijn lijf in wat al enorm pijn doet en daarna ook mijn haren. ik spoel het uit en doe daarna conditioner in. Dat laat ik even 2 minuten zitten en spoel ik daarna ook uit. Uit genot blijf ik nog even staan, maar zet hem dan toch maar uit.

Ik begin me af te drogen wat, hoe kan het ook anders, best wel pijn doet. Daarna kleed ik me om in mijn zwarte skinny en een grijze oversised sweater met de tekst: my heart is an ideot. Vervolgens doe ik mijn zwarte nikes aan en loop naar beneden. Ik heb niks aan mijn haar gedaan. Hooguits gekamt, maar niet meer dan dat. Niet geföhnt ofzo.

Zodra ik beneden kom valt mijn oog vrijwel meteen op Louis. Hij is met Luke aan het lachen terwijl hij hem gister nog wel kon vermoorden. Fijn, hij heeft dus een kater en is alles vergeten. Ik wil mijn blik afwenden, maar zie dan Louis' ogen al contact maken met de mijne.

"Hi babe!" zegt hij enthousiast. Ik glimlach akward en wil doorlopen naar de keuken, maar Louis komt voor mij staan.

"Lekker geslapen?" vraagt hij. Ik zucht.

"Ja Louis, ik heb prima geslapen. Mag ik er langs?" vraag ik best wel bot. Nog voor ik weg kon lopen, heeft Louis mijn heupen al gepakt. Ik stap geschrokken een stap achteruit. Hij heoft me niet nog een keer aan te raken. Niet daar.

"Wat is er met je kaak? En je nek?" vraagt hij. Ik zucht. Hij is het vergeten..

"Niks bijzonders, mag ik er nu langs?" vraag ik nog iets botter en loop langs hem richting de keuken, maar word dan bij mijn pols gepakt.

"Raak me verdomme niet aan!" gil ik en draai me woest om. Je ziet hem breken. Zijn ogen staan meteen geschrokken en zijn bezorgde blik schiet naar voren.

"Chloe?" vraagt hij gebroken. Ik slik. Ik heb hem overstuur gemaakt. Goed gedaan Chlo.. Zonder nog een woord te zeggen ren ik de trap op. Ik storm mijn kamer binnen en laat me huilend op bed vallen.

Het zit me weer eens enorm tegen.

Goh, wanneer niet?

Ik hoor zacht de deur achter me opengaan, maar ik besteed er geen aandacht aan. Ik begin al mijn frustratie in mijn kussen eruit te schreeuwen en huilen.

Ik voel mijn bed inzakken en voel dan een hand op mijn rug. Heo erg is het dat ik alleen al aan de hand weet dat het Niall is? Ik draai me om en stort me in zijn armen.

"Ik zag je tekeergaan tegen Louis. Hij is het vergeten." ik knik.

"Maar ik niet. En daar gaat het nu om. Het is gebeurd en ik ben getuige. Al had ik liever dat het nooit was gebeurd." snik ik.

"Hij heeft het recht om te weten waarom je zo boos bent." zegt Niall. Ik knik.

"Daar heb je gelijk in." mompel ik.

"Gaan we het zeggen?" vraagt Niall. Ik knik en loop met hem mee naar beneden. Louis staart roekeloos voor zich uit op de bank. Ergens breek ik toch wel bij het zien van hem. Ik heb een zwak voor hem.

"Louis, we willen je graag uitleggen waarom Chloe zo overstuur is." zegt Niall. Louis knikt en loopt naar ons toe.

"Mag iedereen het weten?" vraagt hij. Ik haal mijn schouders op.

"Mij maakt het niet uit." mompel ik. Het zijn mijn vrienden, daar heb ik geen geheimen voor.

"Oké, vertel maar." zucht Louis.

"Het begon bij gister toen velen van jullie dronken waren. Eigenlijk alleen Niall en ik waren nog nuchter. Ik waarschuwde Harry dat hij niet uit de vissenkom moest drinken tot ik ineens mee werd getrokken. Door jou. Je duwde me tegen de keukenplaat en vertelde dat je me nodig had. Je kuste me. Ik vond het niet erg tot je aan mijn gulp begon te zitten. Je was dronken, het zou niet verstandig zijn. Dus je pakte een biertje. Ik stond voor de la waar de bier opener ligt, dus trok je me daarbij weg. Ik verloor mijn evenwicht en probeerde je vast te pakken om niet om te vallen. Alleen net iets te laag. Ik zag het voor mijn ogen gebeuren: je werd er opgewonden van. Je kuste me weer. Dit keer liet je me geen keus. Je had me te stevig vast om je te laten stoppen. Je kneep me veel en ging gewoon je gang met wat je wilde doen. Je deed me pijn Louis. Overal zitten blauwe plekken, overal doet het pijn. Je hebt me aangerand. Je hebt me verdomme aangerand!" ik laat me weer huilend in Niall armen vallen. Louis is stil. Hij weet niet wat hij moet zeggen. Hij is denk ik geschrokken van wat hij heeft gedaan.

"Chloe, het spijt me enorm. Als ik wist dat dat zou gebeuren had ik nooit gedronken. Ik snap het niet. Waarom moet ik zo'n enorme klootzak zijn!?" hij schopt boos tegen het tafeltje met de vaas waardoor de vaas bijna flikkert.

"Louis, je bent geen klootzak." mompel ik.

"Jawel dat ben ik wel! Dat zie je toch!" ik schrik van zijn uitbarsting.

"Wordt alsjeblieft even rustig." smeek ik.

"Je ben bang of niet? Je bent bang voor me? SHIT!" schreeuwt hij. Hij balt zijn vuist en stompt keihard tegen de muur. Nog een keer en het bloed begint op zijn knokkels te stromen.

"Louis stop!" gil ik en cup zijn hoofd in mijn handen.

"Ja, ik ben boos. Ja, ik heb pijn en ja, je was dronken. Je deed het niet bewust. Je bent geen klootzak en dit incident laat me niet minder van je houden. Het feit dat het gebeurd is maakt me boos. Het ligt niet aan jou, echt niet." stel ik hem gerust. Hij antwoord niet. Je kan de tranen in zijn ogen al zien aankomen. Voorzichtig pak ik zijn hand. Zijn knokkels bloeden.

"We moeten je hand schoonmaken." zeg ik en neem hem mee naar de keuken waar ik zijn hand begin te verzorgen.

Harry pov
Nu herinner ik het me weer. Ik wilde water uit de vissenkom drinken. Maar er is meer gebeurd dan alleen die aanranding. Ik ben benieuwd wie er allemaal nog meer van weten.

"Wie weet er nog wat van gister?" vraag ik voorzichtig. Iedereen schud zijn hoofd behalve Niall.

"Ik weet alles nog." ik knik.

"Er is meer gebeurd die avond. Dat weet ik wel. Ik herinner me alles weer. Volgens mij weet jij, Niall, nu precies waar ik het over heb." zeg ik. Niall knikt.

"Wat is er dan?" vraagt Liam.

"We deden truth or dare. De meeste waren toen al heel erg aangeschoten. Zayn kwam met een dare voor Chloe. Ze moest Luke kussen. Ze weigerde, maar Luke dacht daar anders over. Hij kuste haar wel. Louis werd boos. Ik denk dat je wang vandaar zo rood is en zo veel pijn doet. Hij heeft je geslagen. Liam is daarna met Louis meegegaan naar de keuken om hem rustig te krijgen." vertel ik. Liam knikt.

"Volgens mij weet ik dat nog wel ja." mompelt hij. Luke daarin tegen lijkt ernorm geschrokken te zijn.

"Ik heb haar gekust?" vraagt hij verbaasd. Ik knik.

"Gatverdamme!" gilt hij. Iedereen lacht.

"Dat is echt goor. Waarom doe ik dat nou weer?" vraagt hij met een vies gezicht. Ik heb het te doen met Chloe.

Het ging zo goed..

------

Heyy,

Hier een Xtra lang hoofdstuk! Omdat ik deze week niet veel rijd ga hebben. Ik heb toetsweek😕

Dus vandaar. Waarschijnlijk komt er zaterdag pas weer een nieuwe update

Xxx Rebekka

I'm Nothing Without You. LTWhere stories live. Discover now