- 33 -

1.3K 46 10
                                    

Chloe pov
Dit is niet de eerste keer dat ik weg gelopen ben en ik moet zeggen: het is veel fijner om weg te lopen in een buurt die je kent dan ergens in Sydney in the middle of nowhere.

Ik ben nu denk ik al 3 dagen weg en ik heb honger. Ik kan ervoor kiezen om terug te gaan, but to be honest: ik vind het wel fijn zo alleen. Ik heb nog geen pijn gehad en mijn emoties zitten minder in de weg. Ik heb namelijk geen rede om boos te zijn op iemand. Het enige gevoel dat nu aan me knaagt is het gemis van de boys, maar c'mon, ik heb Harry geslagen, Liam opgefokt en Louis verdrietig gemaakt. Dat kan niet nog eens gebeuren. Ik ben beter af alleen ergens hier in het bos. Denk ik..

Niall pov
Ik mis haar. Ik mis haar zo erg en ik kan haar maar niet vinden. Ze heeft niks meegenomen behalve haar telefoon. Maar die zal onderhand wel leeg zijn. Dit is weer typisch Chloe: wegrennen voor haar problemen. Ik snap dat ze schrok van wat ze deed. Ze was zichzelf niet. Nu nig steeds niet. Die drugs zijn niet makkelijk voor haar. Harry heeft nog steeds ene blauw oog en zijn neus heeft een tijdje gebloedt, maar het wordt al minder gelukkig. Zijn rug deed ook een oaar dagen pijn door die klap tegen de muur. Ook dat is alweer weg. Ik hoop dat ze verstandig is en terug komt. Ze overleeft het niet in haar eentje. Ze heeft ons nodig net zoals ik haar nodig heb. We moeten dit samen doen. Dat heb ik haar al zo vaak verteld. We doen dit samen. Maar nee, ze is eigenwijs en volhardend. Ze denkt dat ze het alleen moet doen. Daar kan ik niets tegenin brengen. Ze moet zelf de beslissing nemen om terug te komen of niet.

Chloe pov
Ik zucht en probeer een beetje te slapen. Ik lig op bladeren. Niet het meest comfortabele ooit kan ik je zeggen.

Ik begin net een beetje in slaap te vallen tot ik een stem hoor. Een meisje.

"Chloe?"

Lottie pov (hehe had je niet verwacht hè?)
Oké, dit kan dus niet. Chloe is weer eens weggelopen. Louis appte me net. Ik denk dat ik maar even naar buiten ga, naar het bos. Even alles laten bezinken en misschien is er een kans dat ze daar is. Who knows?

Ik doe mijn jas aan en stop mijn sleutels erin waarna ik het huis afsluit en begin te lopen.

--

Ik loop een tijdje door het bos, maar heb nog geen spoor van Chloe gevonden. Ik heb haar nog nooit ontmoet, maar Louis heeft het de hele tijd over haar en ze staat vaak genoeg op zijn profielfoto. Hij is duidelijk verliefd en het is super cute. Ik weet dus onderhand wel hoe ze eruit ziet en hoe het met haar leven zit. Als er een probleem is, of het nou om Louis zelf of om Chloe gaat, Louis vertelt het me. Best handig als je het mij vraagt.

Ik loop langs een boom waar ik iets hoor kraken. Een dier? Ik loop iets dichterbij en merk dan dat het niet om een dier gaat. In tegendeel zelfs.

"Chloe?" vraag ik verbaasd. Ze draait zich verschrikt om. Wow, het IS Chloe. Ze ziet er vreselijk uit en ze huilt. Arm meisje toch.

"Kom hier." zeg ik en steek mijn hand uit. Dankbaar neemt ze hem aan zodat ik haar omhoog kan helpen. Meteen knuffelt ze me.

"Ik heb veel over je gehoord Lottie. Fijn je eindelijk eens te zien." mompelt ze in mijn nek. Glimlachend trek ik terug.

"Het is ook leuk om jou eens te zien. Alleen dan zie je er vreselijk uit. Waarom rende je weg? Je bent helemaal vies." ze slaat haar ogen neer.

"Er is een drugs gevonden in mijn lijf. De symptomen zijn heftiger dan ik dacht. Ik kan onverdraaglijke pijn beleven en over emotioneel zijn. Dus ook heel boos. Harry kuste me, maar Louis gaf me geen kans om me dat uit te laten leggen. Harry vertelde hem dat ik hem kuste. Ik werd boos en heb hem pijn gedaan. Ik zou hem nooit opzettelijk pijn doen. Die drugs verandert me en ik wilde voorkomen dat ik nog meer mensen pijn zou doen." legt ze uit. Ik knik en knuffel haar weer.

"Ik weet zeker dat ze weten dat het door die drugs komt. Ze waren geschrokken net als jij, maar ze weten dat jij geen vlieg kwaad doet. Ik heb veel over je gehoord Chloe. Louis is trots op je en op dit moment heel depressief omdat je weg bent. Hij weigert te eten tot je terug bent. Hij weigert te slapen voor het geval je 's nachts terug komt. Hij is je al 2 keer eerder kwijt geraakt. Doe dat niet nog eens alsjeblieft?" smeek ik. Wow, ik ben goed in peptalks. Chloe knikt. Ze ziet er zwak uit.

"Chloe, gaat het wel?" vraag ik bezorgd.

"Lottie." zucht ze. Haar ogen draaien en vallen dan dicht. Snel vang ik haar op. Fijn, ze is flauwgevallen. Ik moet haar terugbrengen.

~~~

Na een tijdje lopen kom ik bij de boys aan en bel ik aan. Liam doet open. Zijn gezicht staat meteen op bezorgd.

"Je hebt haar gevonden." zegt hij verbaasd en doet de deur verder open. In loop naar binnen en leg haar op de bank.

"Ik heb even met haar gepraat, maar ze viel weg. Honger denk ik, maar ik ben er niet zeker van. Het kan ook de drugs zijn of een megeling van die 2 dingen." leg ik uit. Liam knikt.

"Guys! Dit moeten jullie zien!" roept Liam. Zayn is de eerste die beneden komt. Harry, Niall en Louis volgen. Louis was eerst de laatste, maar heeft al snel Zayn ingehaald en zit naast Chloe.

"Lottie, je bent een held." zegt hij. Ik glimlach.

"Fijn dat je het eindelijk eens met me eens bent." zeg ik. Hij lacht en richt zich weer tot Chloe.

"Chloe, wordt wakker alsjeblieft. Ik heb je nodig." smeekt hij en drukt een kus op haar voorhoofd.

"Ze viel flauw nadat ik tegen haar aan het praten was. Ik bracht haar meteen hier heen." zeg ik nu ook tegen de rest.

"Dankje Lottie, voor het vinden van mijn zusje." glimlacht Niall. Ik glimlach akward terug. Ik kan nog steeds niet geloven dat we hebben gekust toen we dronken waren.

(a/n dit is serieus echt gebeurd ik moest zo hard lachen😂)

Iedereen kijkt Chloe geschrokken aan als haar ogen ineens open schieten. Haar gezicht verzuurt meteen en ze begint oorverdovend hard te gillen.

"Shhh Chloe, ik ben er. Het is oke." zegt Louis die haar knuffelt, maar hij wordt terug geduwd.

"Louis, het doet zo veel pijn." kreunt ze. Bezorgd kijk ik toe. Is dit echt wat die drugs met haar doet? Weer begint ze te gillen, te kreunen en hard te huilen.

"Jongens, we kunnen haar niet helpen. Er is geen medicijn voor." zegt Liam. Ik zucht. Dit moet echt moeilijk voor haar zijn. Ik leef met haar mee.

Dat arme meisje.

I'm Nothing Without You. LTWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu