54.Kapitola

172 23 4
                                    

„Vstupte madam." Zavtipkoval Nathaniel, když otevíral dveře do našeho pokoje.

„Děkuji." Pobaveně jsem vstoupila do pokoje, který byl vybaven ostatně jako celý dům. Přímo naproti mě se tyčilo okno od stropu až po zem. Hned vedle stojí menší dřevěná skříň a po pravé straně je nádherná postel s nebesy. Jsem překvapena, jak moc krásně to tu vypadá.

„Já chtěla bych se jít osprchovat," řekla jsem.

„To mi říkáš proto, abych šel s tebou?" Usmál se na mě. Pohlédla jsem do jeho nádherných očí a čekala, jestli mu dojde jak špatně tohle vyznělo.

„Já vím, to bylo přes čáru." Rozesmál se a popošel ke dveřím.

„Zajdu pro kufry," oznámil mi a odešel. Přešla jsem chodbičku a provlékla se do koupelny. Jo, tak takhle vypadá ráj. Vždycky jsem si tak svoji koupelnu představovala. Pře očima mám obrovskou vanu. Ze svého těla jsem stáhla oblečení a vešla do sprchového proskleného koutu. Vždycky když jsem sama, tak na mě doléhají všechny ty věci. Zeď jakoby pro mě přestala být zajímavá, na to jsem si obmotala ručník kolem těla.

Pro lásku boží, ten výhled z okna, který teď mám mě dostává do kolen. Vidím na les a lampy okolo domu. Stojím před oknem několik minut a už jsem se zamilovala. Pomalu mi začíná být zima, když tu tak čekám na kufr. Mě by to trvalo tak pět minut. On se nevrátil ani po patnácti, buď se zase něco děje nebo si ze mě utahuje.

,,Jsem tady kotě." Uslyšela jsem hlas muže, který mě v tuto chvíli neskutečně vytáčí. Otočila jsem se k němu, abych mu pohrozila mým výrazem. Ač jsem se snažila tak se na mě usmál, ale to, že tu před ním stojím skoro nahá.

,,Můžeš odejít? Alespoň na chvíli," řekla jsem tiše.

,,Ale já nechci Beth." Upřeně mi kouká do očí.

,,Prosím Nate, nedělej to těžký." Zase mi začínají potit ruce a s třesoucíma nohama se nedá stát. Ještě když mě obklopuje zima s neskutečné vzrušení. Bez jediného dalšího slova se otáčí a mizí za dveřmi. V pokoji je cítí napětí, které ne a ne zmizet. Kufr jsem otevřela a na postel si hodila oblečení, ale v tom mě v dálce vidíc za oknem zaujalo světlo procházející lesem. Byla jsem tak zaujata sledováním téhož světla, že mě probudily kroky blížící se ke mně. Zezadu svého těla jsem pocítila žár, který ve mě rozpálil neskutečný chtíč.

,,Moje sladká Elisabeth," zašeptal u mého ucha a jeho plné rty se přitiskly na můj dokonale se odhalující krk.

,,Přestaň Nate." Můj tichý vzrušený hlas ho ujistil v tom, že tohle je přesně to co chce on. I Ja.

,,Ach ty moje malá nevinná holčičko." Jeho rty okupují můj krk a Já se snažím alespoň dýchat.

,,Vidíš se? Jak moc nádherná jsi v tom ručníku?" ptá se mě a opět sází polibky. Pohlédnu na okno, kde ve skle můžu vidět odraz mého těla přitisknuté na něj. Na muže, který ochromil můj život, moje smysly.

,,Prosím, prosím nech mě být." Přesvědčuji ho roztřeseným hlasem.

,,Buď už ticho Elisabeth." Jeho mohutná ruka sjíždí na můj bok, kde mne látku ručníků. Části se dotýká mých stehen tam zanechá ne jedno hořlavé místečko.          Do dlaně si vezme látku, kterou lehce zatahá a bílý ručník padá k zemi. Ovane mě chladný vzduch a já přestávám dýchat.

,,Proč jsi tak neskutečně krásná žena Beth? Jsi tak moc dokonalá, že přestávám věřit, že bych se tě někdy vzdal," říká smyslně. Hrubě mě otáčí k sobě a natlačí moje nahé tělo na studené sklo. Sakra ono prší. Vůbec jsem si toho nevšimla, ale jen jsem se zamyslela nad počasím, tak jeho dlaň mnula moje prso.

,,Kurva," mumlá u mého obličeje. Jeho dech doráží na moji rozpálenou pokožku a Já ztrácím kontrolu nad svým tělem. Jeho dokonale vytvarované rty se hladově přitisknou na ty mé. Ach můj bože. Dokáže tak dokonale zapadnout do mého těla.

,,Dovol mi to Beth prosím," žebrá mezi polibky.

,,Elisabeth zabíjíš mě." Pokračuje v jeho rajcovním mluvení a já jsem v pasti.

,,Dovol mi se tě alespoň dotknout prosím," říká tiše a nepřestává mě líbat.

,,Dobře." Koukám mu zpříma do očí ani celé oceány by nikdy neuhasily plameny, které v nich má.

,,Dobře co?" Usměje se na mě a hledá si na mém obličeji nějakou chybu?

,,Dotýkej se mě," pověděla jsem tiše.

,,Prosím." Dodala jsem s jeho ruce vzaly do dlani můj zadek a pomalu ale jistě ho mačkal. 

„Jsi kurva sexy Elisabeth," říká mi. Úplně celá hořím. Líbal mě, tak moc. Tak vášnivě. S dychtivostí a roztržením, že moje láska k němu se zvětšovala. Zamilovávala jsem se do něj víc a víc a podlehla jsem mu tak rychle. Mám pocit, že slyším tlukot jeho srdce. Zastavil se a odlepil se od mých rtů, že jsem hned ucítila jak moc mi to chybí. Z ničeho nic mě objal. Držel mě v objetí a překotně dýchal. 

„Zlato, copak se děje?" Chytla jsem do dlaní jeho hlavu a koukala se mu zpříma do očí. Mlha plnící jeho zornice mě začala dusit. 

„Hej, lásko?" Nádherně se na mě usmál a zavřel oči. Ne. Chci se tam ztrácet. 

„Nezasloužím si tak dokonalou věc jako jsi ty Beth," říká a já si můžu jen představit, jak asi vypadá jeho pohled.

„Božínku, ty jsi takovej paličák." Zasmála jsem se štěstím.

„Ach, kotě," zavrněl a pohlédl na mě a dokonalost, co se těch pár chvil ukrývala mě znovu pohltila. Vzal mě do náruče a odnesl mě do postele, kde na mě nalehl. 

„Tatadá," zazpíval si u mých prsou.

„Co jako děláš?" Začala jsem se smát.

„Nic jen si mi vyplnilo to o čem jsem snil," povídá mi. Dobře, právě jsem roztekla. Hladil mě, rukou bloudil po mém nahém těle.

„Jsi moje Elisabeth?" zabroukal a obličej sunul níž pod bříško. 

„Hmmm," zamumlala jsem a sledovala jeho hlavu blížící se k mému vchodu. Jeho prsty jsou blízko a já cítím jak moc vlhká jsem. Pohladil mě. Tam.

„Bože, úplně hoříš lásko," povídá mi a přitiskne se ke mně. Jeho jazyk zkoumá všechny kouty a ve mě probíhá neskutečná souhra pocitů. 

„Mám tě tak moc rád kotě," říká mi a pokračuje v mučení mé osoby. 

„Bože Nate," vzdychám a srdce mi skáče v hrudníku jako hopskulka. 

„Udělej se princezno." Jeho prsty se objeví uvnitř mě. Pro lásku boží, tohle se nedá vydržet, je to tak moc dokonalé, že přestávám myslet a hroutím se do propasti.

„Aaah," zavzdychala jsem do prázdnoty kolem mě a upřela zrak na muže, který je skrčený u mého vchodu s rozcuchanými vlasy. S úsměvem se přibližoval zpátky k mému obličeji.

„Taková krása," pověděl mi a jeho rty mě pohltily láskou. 

Tak u téhle části jsem si myslela, že ji nedopíšu. Prosím řekněte mi v komentářích jestli je vám taky vedro :D Doufám, že jste rádi, že kapitola byla delší.

Děkuji za vše ♥

Fade [CZ]Where stories live. Discover now