43.Kapitola

171 29 3
                                    

Víčka tisknu k sobě a snažím se popadnout dech.  

„Elisbaeth, Elisabeth." Rukou mě hladí po celé délce mých nohou. 

„Líbí se mi tvoje dlouhé nohy," říká mi.  Zabloudí k lemu mých kalhotek a zahákne se a pomaluje stahuje dolů. Moje srdce přestává bít. Když se na něj podívám, usmívá se.

„Věděl jsem to," promluví, zdá se mi, že si řekl sám pro sebe. 

„Věděl jsem, že o sebe pečuješ." Nepřestává mluvit a moje tváře hoří čím dál víc.

„Proč nic neříkáš..Hmm?" Tiše ke mně mluví. Ví, že nemůžu mluvit, ví, že sotva popadám dech. Dělá to schválně, hraje si se mnou. Hrudník se mi zvedá v pravidelných intervalech, ale nestíhám ani počítat kolikrát se mi za tu chvíli zvedl. 

„Dotýkej se mě." Vzdychla jsem do vzduchu. Proboha, co jsem to vlastně řekla? Jsem sama překvapená, že jsem to dokázala takhle vypustit z úst.

„Nemluv baby." Propaluje mě pohledem a sklání se nad mým klínem. Pokaždé, když se jeho zrak střetne s mým, propadám panice. Propadám do neznáma a mám pocit, že už se nikdy nedostanu zpátky nahoru.  Miluju ten pocit, když se jeho ruka dotýká mého těla. Je to, intenzivní. 

„Jsi tak kurevsky krásná." Jeho dech dopadá na můj podbřišek a jsem přesvědčená o tom, že za chvíli přestanu dýchat úplně. Zavírám oči. Když, se na něj dívám, vlhnu ještě víc. Jeho strniště mě škrábe u mého klína, ale jakoby to dělal po celém těle. Úplně všude. Mám pocit, že když se mě dotkne ještě jednou, rozpadnu se a zamiluji se do něj. Tak těžce. Tak silně. Sama jsem se přistihla nad tím, jak přemýšlím o tom jak vypadá nahý. 

„Lásko, Elisabeth, pověz mi nad čím přemýšlíš," šeptá mi.

„Teď tě políbím ano?" Pokračuje dál a nemusím mu odpovídat. Ví, že to chci. Tak moc to chci. Jeho rty se pomalu ale jistě dotknou mého intimního místa. O můj krásný bože. Začala jsem se celá třást. 

„Jsi tak sladká. Sakra myslel jsem, že budeš chutnat dobře, ale tohle." Díval se mi hluboko do očí a já bych mu v tu chvíli uvěřila snad cokoliv. Měl mě pod jeho vlivem. Dokonale celou. Znovu se do mě ponořil jazykem a já se ztrácela. 

„Tak moc zbožňuju to, jak chutnáš." Chci, aby na mě mluvil. Pořád. Jeho jazyk je ve mě. Je to tak intimní. Tak dokonalé. Jeho prsty našly můj klín a začal přejíždět po vlhkém povrchu. Mám chuť vykřiknout. Poprvé se mě někdo dotýká. Jakkoliv. Jeho prsty se do mě ponořily. Pomalu pronikal dovnitř a ven. Tam a zpátky. Propadla jsem mu. Úplně.

„Jsi tak vlhká a jen kvůli mě," říká mi do rozkroku. Cítím ho všude. Jeho dech. Jeho polibky. Jeho oči. Je tak hladový po mém těle, že mu nedokážu říct ne. Pohybuje se ve mě tak jemně a nabírá to na intenzitě. Krůček po krůčku přicházím na kraj něčemu novému. Něčemu, co jsem doposud ještě neznala. 

„Cítím, jak uvnitř pulzuješ," povídá a nepřestává se hýbat. Jeho jazyk opět najde moje vlhké místo a s kombinaci s prsty uvnitř mě se řítím do nekonečné propasti. Vzdychám. 

„Nate," vykřikla jsem. Nával horkosti mě zase pohltil a červeň opět narazila do mých lící. Srdce mi buší jako kdybych uběhla maraton. Kouknu pod sebe, jak tam klečí mezi mýma nohama. Jak se usmívá a jak ze mě vyndává prsty, které si hned vzápětí strčil do pusy. Sakra. Tohle je normální? Dělá se tohle normálně. Nebo ne?

„Dokázal bych tě lízat celý den," pověděl mi. Srdce mi poskočí. Jeho slova mě doslova šokují, stejně jako to, co se stalo před chvíli. Nohy se mi pořád třesou, ruce se mi potí a rty si koušu. 

„Jsi tak nevinná. Tvůj první orgasmus patří jen mě," brouká si a rukou mě hladí. Měla bych snad dělat něco já? 

Fade [CZ]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora