34

377 33 2
                                    

Pohľad Chrisa:

Schmatol ma za rukáv a ťahal dakam von. Zastali sme na nejakej lúke.

,,Tak začni" povedal mi a úpenlivo sa mi pozeral do očí

,,Všetko bolo v pohode, no ona ma zrazu začala ignorovať, zmenila si farbu vlasov, ich dĺžku a proste celkovo, jej dom je úplne prázdny a a a ja sa o ňu...." hlas sa mi roztriasol a nedokázal som nič povedať.

,,No a prečo si myslíš, že s tým má niečo mafia?" pozrel sa na mňa so zdvihnutým obočím.

,,Raz keď sme spolu boli v parku, prišli tam mafiáni a obi dvoch nás odviedli do ich vili. Najprv namieril zbraň na Jane, ja som mu povedal, že ak ju pustí spravím čo budú chcieť, no on sa len zasmial a zbraň namieril na mňa so slovami, že Jane má pre nich väčšiu hodnotu a potom od nej chcel aby s nimi uzavrela nejakú dohodu,......a ďalej si už nič nepamätám"

,,Sakra! Sakra! Sakra!" začal kričať ,,Toho som sa bál, že bude ako on" zamrmlal a pozrel na mňa ,,Kto bol ten mafián?!" vyštekol na mňa

,,C-Carlo" vykoktal som zo seba

,,Ďakujem za informácie, idem ju nájsť" povedal a pobral sa preč.

,,Tak na to zabudni! Idem s tebou!"

,,V žiadnom prípade Christian!"

,,Ale áno!"

,,Nie!"

,,Áno!"

,,Nie!"

,,Áno!

,,Nie!"

,,Áno!"

,,Nie!"

,,Áno!"

,,Nie!"

,Áno!"

,,Nie!"

,,Áno!"

,,Nie!"

,,Idem a basta!"

,,Tak na to zabudni!"

,,Pozri, ja viem že ma nemáš rád, ale mne na Jane záleží tak ako ešte na nikom inom a som ochotný spraviť čokoľvek aby som ju mohol zase vidieť, objať,................ či pobozkať" posledné dve slová som zašepkal. Hľadel na mňa ako keby som mu tu povedal neviem čo. Povzdychol si.

,,Fajn!" povedal trochu s odporom, ale mňa to urobilo šťastným ,,Ale budeš ma musieť poslúchať!" povzdychol som si a kráčal za ním. Prišli sme pred jej dom a on vytiahol dajakú podivnú vecičku, ktorou otvoril dvere ,,Prehľadaj prízemie, či tu niečo nenájdeš, ja idem hore" prikývol som a začal som sa prechádzať po prízemí. Takže gauč, stôl,.......... notebook, mobil,.....

,,Neviem či to pomôže, ale nechala tu notebook a mobil" počul som dupot a o chvíľu už pri mne stál.

,,Áno, toto by mohlo pomôcť a to dosť" zobral notebook a začal tam niečo pozerať. Ja som tam mlčky stál. ,,Mám to!" vykríkol po chvíli ,,Je v Anglicku a kúpila si dom na nejaké falošné meno"

,,Aspoň niečo, kedy vyrážame?"

,,Hneď!" vytiahol mobil a niekoho vytočil ,,Ahoj Bill, prídeš pre mňa na letisko? Potrebujem sa dostať čo najrýchlejšie do Anglicka,........ Áno pracovne,.... A mám so sebou aj posilu,..... Som ešte stále v Amerike,..... Dobre dik" zložil ,,Poď ideme na letisko, pilot z práce nás tam odvezie" povedal a spoločne sme sa vydali na letisko. Za nejakú tú dobu sme už sedeli v celkom luxusnom lietadle, ktoré nás mala odniesť k Jane,... k mojej Jane.

Pohľad Jane:

,,Obleč si toto!" hodil po mne nejaké veci ktoré som si s nechuťou obliekla. Chytil ma za ruku a rýchlo ma ťahal von z domu. Spomalili sme až na nejakom námestí. Zastavil a nahol sa k môjmu uchu ,,Nejako sa mi zdá, že sa ti je toto proti vôly cica. Dobre ti radím, začni sa správať primerane tomu, že si teraz moja!" odtiahol sa odo mňa a výstražne sa na mňa pozeral. Chvíľu som sa mu pozerala do očí, no potom ma upútal niekto za ním. Na námesti kráčal Ash a..... Chris! Cítila som ako mi srdce poskočilo od radosti, no zároveň sa znovu roztrhlo.

,,Christian...." zašepkala som jeho meno a stále sa naňho pozerala.

,,Čo si hovorila?" spýtal sa. Otočil sa a svoj zrak upriamil na Chrisa. Namiesto mojej dlane mi teraz stískal zápästie. ,,Poď!" precedil pomedzi zuby a začal ma ťahať preč. Vzpierala som sa. ,,Povedal som ti kurva, že ideme preč!" skríkol na mňa a strelil mi takú facku, že som spadla na zem. Líce ma neuveriteľne štípalo. Znovu mi chytil zápästie a ťahal ma k lesu. V lese ma hodil o strom a ja som znovu ležala na zemi. ,,Si len obyčajná štetka! Ako si si dovolila ma neposlúchnuť!" ziapal po mne a kopol ma do brucha.

,,Neopováž sa jej už ani dotknúť!" precedil hlas za ním. Chris! Otočil sa k nemu a ja som sa postavila.

,,Ó vaše veličenstvo" povedal Ted. Chris k nemu podišiel a jednu mu vrazil, Ted sa zrútil na zem a Chris prišiel ku mne. Neváhal a hneď ma objal.

,,Jane si v poriadku? Tak strašne som sa o teba bál...." hlas sa mu zlomil a ja som sa odtiahla. V očia sa mu mihali slzy.

,,T-takže si sa so mnou nechcel len vyspať?" koktala som a už aj ja som mala slzy v očiach.

,,Ako ťa to napadlo?"

,,Noooo,... videle som ťa bozkávať sa s nejakou babou..." zasmial sa.

,,Jane ty žiarliš?"

,,Nežiarlim!" uškrnul sa ,,Tak fajn! Možno žiarlim" prevrátila som očami.

,,A len aby si vedela, o nič medzi mnou a Marrisou nešlo. Je to najväčšia štetka na našej škole, stretol som sa s ňou v parku a ona sa na mňa vrahla. Ja som ju odstrčil a povedal som jej.... no to nie je podstatné. A ako viem koho si myslela? Odkey som ťa spoznal som sa s nikým iným nebozkával" dokončil. Slzy mi stekali po lícach, moje srdce bilo ako o závod a ani neviem opísať slovami ako veľmi som bola šťastná.





Caw
Ja viem, nová kapitola po stráááááášne dlhom čase ....😞
Ako sa vám páčila? Bola by som rada za váš názor 😃
Na tomto príbehu je vážne neuveriteľných 2,43K 💕 ste jednoducho úžasný 💞💞
Ako ste oslávili valentín? 😀 No,... snáď lepšie ako ja...

xoxo 😘

Nájomná VrahyňaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora