11

548 44 2
                                    

,,Ja už asi pôjdem"povedala som mu,keď začalo zapadať slnko. Strávila sa som s ním niekoľko hodín sedenia na lavičke a rozprávania sa. Musím uznať,že je celkom milý. Pri ňom som sa cítila sama sebou. Rozprával mi o svojom živote,ani on nebol v škole obľúbený,miluje futbal,je jedináčik a tiež jedného psa. Fenku meno Shila. Potom som mu ja rozprávala o mojom živote. Vpodstate som mu povedala len to,že mám Nightwish a paintball.

,,Odprevadím ťa?"spýtal sa keď som sa postavila.

,,Netreba"povedala som a usmiala sa. Pripla som Adisovi vodítko a každý z nás kráčal vlastnou cestou. Ja som však nemala namierené domov. Kráčala som k malej starej chatrči v lese.

,,Ahoj"povedala som,keď som vošla dnu. V polke pohybu som sa však zastavila. Stál tu nejaký nový chalan. Až veľmi sa podobal na Christiana.

,,Jane! Dobre,že si tu"prehovoril Byrne.

,,Kto to je?"spýtala som sa chladne.

,,Embruss Sabat"odpovedal Allan.

,,Koľko má rokov?"

,,21" takže to bude zjavne Christianov brat. Pristúpil ku mne.

,,Rád vás spoznávam" povedal,chytil mi ruku a pobozkal ju. Hneď som ju vytrhla.

,,Za prvé mi nevykaj som mladšia než ty a za druhé chceš aby sme niekoho zabili alebo sa k nám chceš pridať?"

,,Chcem sa k vám pridať" na jeho tvári sa mu zjavil slizký úškrn.

,,Fajn,tu máš zložku a teraz vypadni. Máš čas do stredy" podala som mu jednu zo zložiek a on odišiel,,Allan pusti ma nachvíľu k počítaču"

,,Jasné,tak či onak my už odchádzame"zvodne žmurkol na Byrneho. Áno sú gayovia. Znechutene som prevrátila očami.

,,Prosím toto si nechajte"povedala som a oni odišli. Sadla som si za počítač. Zapla som IOĽNS. Je to skratka pre jeden program. Informácie o Ľuďoch na Svete. Ja viem,debilný názov. Dá sa tu nájsť skoro všetko o každom jedno človeku na svete,no mňa teraz zaujímal len jeden. Moja mama. Kate Reeser. Nič. Vôbec nič mi nenašlo. Kate Moaloz. Našlo mi ju. Moaloz sa moja mama volala za slobodna. O nej tu hľadám len jednu jedinú vec a tú som aj našla. Moja mama mala sestru meno Ellizabeth. Otvorila som zložku Ellizabeth a čo nevidím? Má syna menom Ashton Clamns. Takže je to naozaj môj bratranec?! Ja mám ešte inú rodinu okrem Mansna?! Zajtra po škole zájdem za tými starými ľuďmi,teda zjavne mojími starými rodičmi. Chcem od nich vysvetlenie prečo sa o nich dozvedám až teraz? Prečo sa o mňa nezaujímali? A ďaľšie podobné otázky. Vypla som počítač,zobrala Adisove vodítko a pomaly kráčala domov. Ľahla som si do postele a pokojne zaspala. To som však nemala tušenie,čo všetko sa stane zajtra












Caw 😸
Čo hovoríte? Páči sa vám príbeh? Zmenili by ste niečo? Budem rada za vaše názory 😊
Dnes vychádza tiež kratšia kapitola,ale pokúsim sa spraviť ďaľšiu dlhšiu 😄
Za gramatické chyby sa ospravedlňujem

xoxo 😘

Nájomná VrahyňaOnde as histórias ganham vida. Descobre agora