33

359 35 0
                                    

Pohľad Chrisa:

,,No tak Jane otvor!" búchal som na jej dvere už hodnú chivíľu, no stále nič ,,Neviem, čo som spravil, ale prosím otvor" nič. V dome bolo hrobové ticho. Tak toto je už je divné. ,,Jane prosím!" zase nič. Povzdychol som si a začal sa prechádzať po pozemku. Zablúdil som k psej búde, zjavne Adisovej, no vlastne určite Adisovej. Nakukol som dnu, no bolo tu úplne prázdno. ,,Adis!" zakričal som tak, že to muselo počuť celé mesto a čakal, kým ku mne pribehne alebo sa ozve aspoň štekanie, no zase nič. Prišiel som k dverám a slažil sa ich vykopnúť, no žial neúspešne. Do predele! Ona má riadne zabezpečenie! A čo tak sa vyštverať po stene až k jej oknu? To zase nie je úplne najhorší nápad, našťastie po stene pri ktorej má izbu rastie brečtan, snáď ma udrží. Začal som šplhať, aspoň na niečo mi bol ten horolezecký. Brečtan bol našťastie dosť pevný a mne sa podarilo vyšplhať až k jej oknu. Nakukol som dnu. Izba bola úplne prázdna, posteľ bola ustlaná, na stole nič zvláštne, skriňa bola otvorená a úplne prázdna, ďalej,.... No tak počkať?! V skrini nemá žiadne oblečenie! To znamená, že odišla. V hrudníku som pocítil obrovskú bolesť, ako keby mi práve do hrude niekto zapichol tisíc nožíkov. Zvlášte, toto som ešte nikdy necítil. Zliezol som dole a začal rozmýšľať. Prečo odišla? Čo ak s ňou niečo spravila mafia? Čo som jej spravil, že ma nechcela vidieť? Pri tejto otázke mi po líci stiekla jedna slza. Ja plačem?! Ale ja nikdy neplačem! To sa mi určite len zdalo. Jej bratranec by ale o nej mohol niečo vedieť,.... Tak na to rovno zabudni! Ale noták, ja ju potrebujem nájsť, neviem si predstaviť život bez nej..... To je síce pravda, ale jej bratranec je agent! Agent! A ty si syn mafiána! len keď si s ňou bol v nemocnici, tak ťa skoro zašktil! Brr, ešte stále cítim jeho ruky na mojom krku.

Flashback:

Vyšiel som z jej izby a čakal kým odtiaľ vypadnú oni. Po nejakej chvíli sa dvere jej izby otvorili a na chodbu vyšiel dajaký chalan.

,,Nikdy, sa jej už neukazuj na oči" precedil pomedzi zuby a so zaťatími päsťami sa ku mne prebližoval.

,,A to už prečo?"

,,Ona si ťa nezaslúži, vidím ako sa na ňu pozeráš" ako sa na ňu pozerám? ,,Ona si nezaslúži syna mafiána" zarazil som sa

,,Ako to, že vieš kto som?" zasmial sa.

,,Tajná služba vie všetko" uchechtol sa. Vypleštil som oči.

,,Tak a čo, že si z tajne služby, nemáš najmenšie právo mi zakazovať sa s ňou stýkať"

,,Som jej bratrenec a zároveň okrem mňa, mojich rodičov a starých rodičov už nemá žiadneho príbuzného, čiže isté právo mám"

,,Toto ma neodradilo" odpovedal som. Prišiel bližšie ku mne, chytil ma pod krkom a ja som sa začal dusiť.

,,Necháš ju na pokoji jasné?" povedal namosúrene.

,,Ani toto, ma neodradí" povedal som priškrtene a po chvíli ma pustil. Začal som z hlboka dýchať.

,,Fajn, ale ak jej ublížiš, tak mi ver, že to s tebou nedopadne dobre" povedal a odišiel

End flashback

Fajn idem za ním. Ty si sa úplne zbláznil? Asi hej, ale idem tam tak, či onak. Fajn! Ale ja som ťa varoval. Vybral som sa teda smerom do mesta k bytovke, v ktorej býva. Áno viem kde býva, ale to je teraz nepodstatné ako to viem. Zaklopal som na dvere príslušného bytu. Otvoril mi presne ten človek, s ktorým som sa chcel rozprávať. Ako náhle ma uvidel, ruky zaťal v pästi a nenávistne sa na mňa pozeral. Ajaj.

,,Čo tu chceš?!" spýtal sa plný nenávisti.

,,Potrebujem pomoc" povedal som zúfalo.

,,A prečo by som ti mal pomáhať?" zasmial sa.

,,Lebo ide o Jane" zašepkal som

,,Čo si jej spravil, ty bastard?!" zakričal.

,,Nič som jej nespravil, ale ona,....... zmizla"

,,Ako mohla zmiznúť?"

,,Tak to neviem, ale mám podozrenie, že s tým má niečo mafia, ale to nechcem rozoberať tu" stuhol. Žeby o tom niečo vedel?







Caw
Takžeeeeeee dnes tu máme kapitolu z pohľadu Chrisa :D
Ako sa vám páči kapča? 😄
Za gram chyby sa ospravedlňujem 😅

xoxo 😘

Nájomná VrahyňaWhere stories live. Discover now