14

538 38 0
                                    

Zhlboka som sa nadýchla a otočila sa k nemu vo chvíli,keď ma pritlačil o stenu a začal bozkávať. Jeho bozky boli slizké a bolo v nich cítiť mierny nádych alkoholu. Snažila som sa ho od seba odtiahnuť,ale nešlo to. Keď mu už došiel vzduch,odtiahol sa odo mňa a ustúpil o pár metrov. Natiahla som sa po zbraň,no prekvapilo ma,keď som ju nenašla. Pozrela som sa na muža ktorý v ruke zvieral moju pištoľ.

,,Hhmm,teraz urobíš to,čo ti poviem"začal. Jeho hlas som už niekde počula,ale neviem kde ,,Pekne krásne so mnou budeš spolupracovať a vyspíš sa so mnou"povedal rázne

,,A čo ak nie?"prižmúrila som oči. Nabil zbraň a ja som preglgla. Čo mám do frasa robiť? Než som sa spamätala,znova som bola pritlačená o stenu. Bozkával ma,zase. A vtedy mi to napadlo. Z vrecka som vytiahla nožík a porezala ho do ruky v ktorej mal moju zbraň. Hneď sa odo mňa odtiahol a zbraň zahodil pár metrov od nás.

,,Ty suka! Tak toto si vypiješ!"zjačal po mne až so mnou trhlo. Vrhol sa na mňa,chcel ma kopnúť do brucha,no ja som sa mu šikovne uhla. A takto to pokračovalo ďalej,chcel má udrieť a ja som sa mu vyhla,chcela som ho ja udrieť,on sa vyhol mne. Zrazu sa prudko sklonil k zemi. Šla som útočiť,no on už stál na nohách opäť s mojou pištoľou v ruke namierenou na mňa.

,,Už ani krok!"kričal a ja som zostala stáň. Podišiel ku mne a z ruky mi vytrhol nožík. Podkopol mi nohy a ja som zletela na zem. Schytala som pár kopancov do brucha,ale aj do tváre. Nemala som vo zvyku plakať a ani teraz som neplakala. Len som ležala na zemi a nič neurobila lebo som vedela,že by mu stačil jeden výstrel a bola by som mŕtva. Celá som však stuhla v okamihu,keď som počula nabitie zbrane. Hovorí sa,že ak ste v podobnej situácii ako ja,čiže v ohrození života tak vám pred očami prebehne celý život. Mne sa odohralo niečo podobné,ale bolo to len pár krátkych úryvkov z môjho života.

Flash back:

Kráčala som po nádhernej lúke plnej rozkvitnutých kvetov

,,Nechytíš ma! Nechytíš!"kričala som na otca za mnou.

,,Len ty počkaj"povedal a rozbehol sa rovnako ako ja. O pár sekúnd ma dobehol,chytil za pás a zdvihol vysoko do vzduchu. Nebola som mu ťažká, lebo som predsa len ešte nechodila ani do školy. Pišťala som keď ma otec začal vo vzduchu krútiť. Po nejakom čase ma položil na hojdačku ktorá bola zavesená na veľkom strome a začal ma húpať

******

,,Chceš ísť so mnou dnes do práce?"spýtala sa ma mama. Na perách sa mi rozľahol úsmev. Prikývla som. Milujem prácu mojej mamy. Je cvičiteľka psov a ja mám zvieratá hrozne rada. Keď sme prišli do strediska kde cvičí psi tak som bola celá bezseba. Zobrala som si jeden z psích pamlskov, prišla k jednému labradorivi a on mi ho zjedol z ruky. Na svojich ramenách som ucítila niečie ruky. Najprv som sa zľakla,ale keď som zistila, že je to mama tak som ju objala.

******
Kýchla som si. Bolela ma hlava a bolo mi hrozne zle. Prišla ku mne mama amamaala mi pohár s teplým čajom. Napila som sa z neho. Mama si sadla vedľa mňa a objala ma. Neskôr si k nám sadol aj otec,ktorí si prehodil ruku cez nás obe.

,,Nech sa deje čokoľvek, vždy budeme pri tebe"povedala mama

*****

Zdvihla som pohľad zo zeme a znovu sa mu pozrela do očí.Má ich nádherné.Aj v tme žiarili.Mal v nich nebadateľné iskičky ktoré ma fascinovali.Začala som sa strácať v jeho očiach.Pomaly sa ku mne začal približovať.Nechápala som čo robí.Potom sa jeho pery jemne obtreli o tie moje.Začal ma vášnivo bozkávať. Nespolupracovala som.Popravde som nevedela čo mám robiť.Toto bolo prvý krát čo ma niekdo bozkával.Po pár sekundách som začala spolupracovať.Páčilo sa mi to.Keď jeho jazyk začal skúmať moje ústa odstrčila som ho a päsťou mu rozbila nos.Rozbehla som sa preč.

End flash back

Prekvapilo ma,že som sa mi vybavili len tie dobré spomienky, no viac ma prekvapila tá posledná. Bolo zvláštne na to znovu spomínať. Bola vo mne túžba po jeho perách. Bola vo mne túžba znovu cítiť jeho vôňu. Túžila som po ňom!...........Čo to zase do frasa trepem!!! Z myšlienok ma prebral až výstrel zo zbrane a prudká bolesť v pravej nohe.









Caw 👾
Takžeeeeeeee ľudkovia snáď sa vám kapitola páčila budem rada za vote a za váš názor v komente 😊
Moc sa ospravedlňujem za to ako "pravidelne" vychádzajú kapitoly 😖
Za chyby sa ospravedlňujem 😅

610 zhliadnutí a 62 votes ja nemám slov 😍

xoxo 😘

Nájomná VrahyňaWhere stories live. Discover now