3

714 45 0
                                    

Pohľad Christiana:

Neznášam školu!Dnes sa ide prvý krát po prázdninách do školy.Plus ja začínam na novej.Lenivo som sa postavil z postele, umyl si zuby,trochu upravil vlasy a šiel sa oblecť.Obyčajné biele tričko a roztrhané ryfle nikdy nič nepokazia.Obul som si svoje Vansy a vybral sa na zastávku. Už sa to tu hemžilo hromadou deciek z tejto bohatej štvrte.Prišiel autobus.Decká sa do neho začali tlačiť,ja som si počkal a nastúpil ako posledný. Rozhliadol som sa po autobuse a hľadal voľné miesto.Bolo ich tu celkom dosť.Pozrel som sa do zadu a všimol si jedno dievča.Mala krátke čierne vlasy a hľadela do mobilu.Prečo sa hneď v prvý deň nezoznámiť s celkom peknou babou? Pomyslel som si.Dokráčal som k nej.

,,Môžem si prisadnúť?"spýtal som sa jej a nahodil svoj úsmev.

,,Nie"povedala rázne bez toho,aby odlepila zrak od mobilu.

,,Naozaj nie?"spýtal som sa zvodne a nahodil zvodný úsmev.Zdvihla zrak od mobilu a premerala si ma od hlavy po päty. Vedel som,že mám vyhraté,žiadna mi ešte neodolala.Potom sa poobzerala po autobuse.

,,Ako som už povedala,nie.Máš tu kopec voľných miest. Tak teraz ma neotravuj a vypadni ak nechceš skončiť na ošetrovni!"povedala naštvane a mne zmizol úsmev z tváre.Takže sa chce hrať na drsnú a nedostupnú?!Fajn!

,,Hej ty nový!Sadni si sem!"povedal nejaký chalan hneď cez uličku.Chcelm som niečo povedať,ale potiahol ma k nemu a ja som si sadol.

,,Ja som Abbe(Ejb)"podal mi ruku.

,,Christian "prijal som ju.

,,Inač s ňou by som si veľmi nezahrával"nechápavo som sa na neho pozrel,,To je Jane Reeser.Ak ti povie,že skončíš na ošetrovni tak to myslí vážne.Už raz zbila jedného z našej školy a on bol na tom dosť zle.Ale nebola taká vždy.Na začiatku prváku bola úplne normálne dievča. Mala dlhé vlasy,obliekala si rôzne svetríky a sukne.Bola dosť pekná.Hrozne sa páčila jednému chalanovi a jeho nenapadlo nič lepšie ako z nej urobiť obeť šikany.Bolo to od neho dosť hlúpe.Potom sa niečo stalo. Prišiel december a ona vôbec nebola v škole.Prišla až po prázdninách a vyzerala inak. Keď sa jej ten chalan znovu smial,.....no nebudem ti to opisovať dopodrobna.Proste skončil na ošetrovni"autobus zastal pred školou a ja som sa vybral do riaditeľne.Bez akého koľvek zamilovania som otvoril dvere.Riaditeľ sa na mňa divne pozrel.

,,Vy ste?" spýtal sa.

,,Christian Sabat"tresol som dverami a rozvalil sa do kresla oproti nemu.

,,Ááááá ty si ten nový žiak.Poď zavediem ťa do triedy"postavil sa a ja teda tiež.Kráčali sme snáď cez celú školu.Potom riaditeľ zastal pred nejakou triedou a vstúpil do nej,,Seďte žiaci"povedal.

,,Tento rok budeme mať nového žiaka"počul som ženský hlas ktorý zjavne patrí mojej novej triednej.Vstúpil som do triedy a riaditeľ z nej vyšiel. Poobzeral som sa po triede.Uvidel som Abba a Jane ktorá sa na mňa znechutene pozerala,,Predstav sa nám a povedz nám niečo o sebe"prekrútil som oči.

,,Volám sa Christian Sabat a prisťahovol som sa z Chicaga stačí? "spýtal som sa mierne znechutene.Prikývla, aj keď nevyzerala moc nadšene.

,,Christian sadni si k Mattheowi alebo k Jane"povedala.Ten Mattheow vyzeral ako najväčší šprt v triede.Pred tým,než som si šiel sadnúť som si všimol pár dievčat,čo na mňa hádzali zvodné pohľady. Vybral som sa k Jane.Pýtate sa prečo?To dievča ma niečim zaujalo.Je dosť zvláštna.

,,Dáš si dole tie nohy?"spýtal som sa keď som prišiel k jej lavici.Nohy mala vyložené na stoličku vedľa nej.

,,A prečo by som mala?"spýtala sa posmešne a na konci nechýbal úškrn.

,,Fajn" povedal som drzo a tú stoličku jej vytrhol a sadol si na ňu. Celý deň som na sebe cítil jej pohľad. Keď nás učiteľka po druhej hodine pustila som neváhal a vybral sa domov. Budem mať celý dom len pre seba.






Caw 😏
Tak kapitola vychádza dnes
Dúfam,že sa páčila
Bola by som rada ak by ste mi napísali váš názor do kometov 😊
Užívajte si sobotu 😸🙋

xoxo 😘

Nájomná VrahyňaKde žijí příběhy. Začni objevovat