32

370 35 7
                                    

,,No vidíš, že dokážeš byť aj dobré dievča, ale ako ti môžem veriť?" dumal

,,Povedz, čo mám spraviť a ja to spravím"

,,Hm,.... tak som mnou zostaneš až do smrti a ak nie, zaplatíš životom a ak by si ma zabila ty, ostatní z mafie si ťa nájdu a tiež zaplatíš životom"

,,Platí"

,,A čo keby si mi to odprisahala?"

,,Prisahám" vzdychla som si. Doširoka sa usmial a začal ma bozkávať.

,,Spolupracuj, teraz predsa tvoríme pár" zašepkal a ja som začala spolupracovať ,,Tak sa mi to už páči viac" znovu zašepkal pomedzi bozky a rozrezal mi laná, čiže som bola voľná. Odtiahol sa odo mňa, chytil ma za ruku a ťahal niekam hore ,,Poď, musíme ti zohnať nejaké oblečenie, aj keď mne by nevadilo, keby si zostala len takto" kusol si do pery, áno stále som bola len v spodnom prádle ,,Ale keď budeme chodiť po ulici, tak by na teba kde kto zazeral a to ja nechcem, nechcem aby sa niekto čo i len pozrel na moju mačičku a ak by si zostala takto, tak by sa na teba pozeral každý a ja ťa chcem len pre seba" zapriadol. Nasilu som sa usmiala. Prišli sme do nejakej miestnosti, ktorá bola moderne zariadená, bola tu obrovská manželská posteľ, nočné stolíky, písací stôl, skriňa, knižnica s množstvom kníh a obrovské okno. Bolo to tu celkom pekné ,,Zostaň tu, ja sa vrátim už aj s tvojím oblečením" žmurkol na mňa. Zatvoril dvere a zamkol.

Povzdychla som si, budem si musieť zvyknúť, no nič, takže čo by som mohla ísť teraz robiť.........je tu množstvo kníh tak si pôjdem čítať. Vybrala som si prvú knihu, čo sa mi dostala pod ruku, sadla som si na mäkučkú posteľ a začítala sa do deja. Dvere na izbe sa otvorili a dnu vošiel Ted. To sa už vrátil? Nejak rýchlo nie? ,,Som späť aj s oblečením pre teba, chýbal som ti?" pozrel sa na mňa

,,Áno" odvetila som jednoducho. Nemohla som povedať pravdu, lebo zo zápornej odpovede by sa na mňa naštval a kto vie čo by urobil.

,,Aj ty si mi chýbala cica" pustil tašku, zjavne s mojím novým oblečením a vydal sa ku mne. Knihu som položila na nočný stolík a sledovala ho. Vyliezol na posteľ a donútil ma, aby som si ľahla na chrbát. On sa skláňal nado mnou a zanechával jemné božteky na mojej sánke, dostal sa k môjmu uchu ,,si tak neskutočne sexy, cica" zašepkal a uhryzol ma doň ,,škoda, že máme tú dohodu" začal už hlasnejšie ,,tak by som ťa tu a teraz pretiahol" ľahol si vedľ mňa, otočenú k nemu chrbtom si ma pritiahol k sebe. Ruky presúval z môjho pása čím ďalej tým vyžšie až mi nakoniec stlačil prsia.

,,Daj tie paprče dole!" sykla som, ale on sa len zasmial

,,V našej dohode nebolo, že to nemôžem robiť" zaškeril sa ,,Teraz si na chvíľu oddýchneme a potom sa spolu pôjdeme niekam najesť a žiadne protesty cicuška" povzdychla som si, bude ťažké to tu vydržať celý život, už teraz ho mám plné zuby a to sme uzatvorili tú dohodu len pred pár hodinami.





Caw 😆
Ja viem, že kapitola je celkom krátka a neskoro,........
No nič snáď sa vám páčila
Ďakujem hrozne hrozne hrozne za 2,21K videní

xoxo 😘

Nájomná VrahyňaWhere stories live. Discover now