5

708 45 1
                                    

,,Idiot!Nevieš dávať pozor kam ideš?!"kričala som po ňom.

,,Ja?!To ty si do mňa vrazila tak mi tu nenadávaj!"skríkol tiež

,,Ja si budem robiť čo chcem a ty mi v tom nezbrániš"postavila som sa zo zeme a pozrela sa na toho blbca.Ten nový.Jasné kdo iný by mi mal odvahu odvrávať,,A aby bolo jasné toto bolo naposledy čo si mi odvrával inač to s tebou nedopadne dobre"povedala som naštvane keď sa začal zdvíhať.

,,No určite"povedal potichu skoro nepočuteľne.Prešla som okolo neho a zamierila si to von zo školy.Vonku som sa oprela o múr,zavrela a užívala si samotu a slnečné lúče dopadajúce na moju pokožku.

,,Ahoj"povedal povedomí hlas vedľa mňa.Otvorila som oči.

,,Cal,čo tu robíš?"spýtala som sa ho

,,Len som ti prišiel dať novú prácu"

,,To si mi nemohol napísať alebo mi to dať až po škole?"

,,No ani nie lebo odchádzam na pár dní. Tu máš zložku a všetky potrebné informácie "podal mi zložku a zmizol.Dala som si ju do tašky.Akurát zazvonilo na prestávku.Zobrala som si veci a pobrala sa späť do triedy.Vyučovanie nuda.Celý deň som toho nového prepaľovala pohľadom presne tak,ako včera.Vychádzala som zo školy, no niekdo ma chytil za zápästie.Automaticky som sa mu vytrhla a ruku mu vykrútila za chrbát.

,,Hej čo robíš?!Prišiel som sa ti len ospravedlniť" povedal ten nový myslí,že sa volá,....... neviem končí sa to na tian.

,,Nikdy sa ma nedotýkaj!!A o tvoje ospravedlnenie nemám záujem! "povedala som hnusne a pustila mu ruku.Bola som až príliš hnusná na to,že sa mi len prišiel ospravedlniť?Asi hej ale čo už, nemám záujem sa s niekym skamarátiť.

,,Páni si celkom silná" skonštatoval a ja som sa vydala na odchod,,nie počkaj nezačali sme zrovna najlepšie "dobehol ma,zastavil a donútil ma,aby som sa mu pozerala do očí,,som Christian" podal mi ruku.

,,A ja tvoja nočná mora"povedala som.Ruku som mu nepodala a kráčala ďalej.

,,No taaak"znovu ma chcel chytiť za päsťovku,no schytal päsťovku do brucha.

,,Vravela som ti,nedotýkaj sa ma!"hovorila som,keď sa zvíjal v bolestiach.Doma som si spravila úlohy,áno som vzorná žiačka aj keď to tak nevyzerá a potom som sa pozrela na tú zložku.Nie je tu jeho meno,len prezývka. Nejaký Sabnot.Zjavne má u niekoho dlhy a ako tak pozerám, tak celkom veľké.S mafiou už vraj skončil.To jediné tam je.Mám zavolať jednému týpkovi aby som sa s ním na všetkom dohodla.Tak na čo strácať čas?

,,Haló?Kdo je tam?"ozvalo sa.

,,Volám kvôli Sabnotovi"povedala som.

,,Aaaaaa, Malá Smrť.Dlží mi dosť veľké peniaze. Chcem aby si za ním šla a pýtala si ich od neho. Dáš mu dva mesiace na zohnanie ich a potom uvidíme"povedal a ja som zložila.Zobrala som Adisa na vodítko a nasmerovala si to k paintballovému centru.Adisa som nechala v psom hoteli a vošla dnu.

,,Jej Billy teba som tu už dávno nevidela"povedala som keď som si brala výstroj.Billy tu pracuje už dlhé roky a bol to aj otcov dobrý kamarát.

,,Ahoj Jane.Na tvojom mieste by som si dal dnes pozor.Jeden nový je celkom dobrý, má rovnaké score ako ty a ide teraz hrať"poradil mi.

,,Zatiaľ má rovnaké score ako ja. Nováčik dostane malú príučku"obliekla som sa do výstroje a vošla do arény.

****

V aréne sme už len posledný dvaja. Musím uznať,že ten nový má dobrú mušku.Snažil sa presunúť a skryť niekam inam.Zjavne si myslel,že ho nevidím,no to sa mýlil.Mala som dokonalý výhľad a bol na dostrel.Stačila mi jediná rana a opäť som vyhrala.Odložila som výstroj a vybrala sa do psieho hotela a následne do parku.Hodila som Adisovi lietajúci tanier. Miluje ho.Rozbehol sa za ním,vyskočil a chytil ho.Doniesol ho ku mne a položil mi ho k nohám.Znovu som ho zobrala a tento krát ho hodila vyžšie.Znovu som mala pocit, že ma niekdo zo zadu sleduje a tento krát som sa otočila.Stál tam chalan.Mohol mať tak 19,blond vlasy a zelené očí.Keď si uvedomil,že sa na neho pozerám svoj pohľad presunul k zemi.Kdo to sakra je?A prečo ma sleduje?Alebo si to len namýšľam?










Caw
Kapitola mala výjsť na budúci týždeň ale podarilo sa mi ju napísať ešte dnes.Dúfam,že sm vás aspoň trochu potešila.
Ak dáte vote budem nesmierne rada a veľa pre mňa znamená,že to čítať
Názory vyjadrite do komentov

xoxo 😘

Nájomná VrahyňaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora