30

377 38 6
                                    

,,Pusti ma!" skríkla som po ňom. Ani neviem ako, ale už sa začalo stmiavať a mne sa vôbec nepáčilo. Prečo som si sakra nezobrala aspoň nožík!

,,Ale, noták, chcem si len trochu užiť a neradím ti odporovať" povedal slizko a znova sa ku mne približoval. Fajn mám len pár možností a jednou z nich je........Strelila som mu facku, to však ale nebol zjavne najlepší nápad, lebo hneď ako som to spravila ma zhodil z vetvy a ja som dopadla na zem a na chvíľu mi to vyrazilo dych. A to myslím doslova ,,Ty suka! Za toto zaplatíš!" ani neviem z kade, ale vytiahol lano a zvial mi ním ruky. Začal ma niekam ťahať a ja som sa vzpierala. Strelil mi za to facku, ale tak silnú, až som znovu spadla na zem. Líce ma neznesiteľne štípalo a bola mi hrozná zima ,,Nepoučila si sa, že nemáš odporovať?" zašepkal mi do ucha a znova ma začal niekam ťahať.

,,Prosím nechaj ma" zašepkla som.

,,V žiadnom prípade, dostal som na teba veľkú chuť" zasmial sa a ťahal ma preč. Vždy keď som sa začala vzpierať mi dal facku, kopanec do brucha alebo ma zhodil na zem, čiže keď sme som po chvíli bola celá doudieraná a z viacerých miest mi tiekla krv, no ja sa len tak ľahko nevzdám, musím niečo vymyslieť......... Otvoril dvere do nejakej schátralej budovy, no teda vyzerala tak z vonka. Vo vnútri bol drahý nábytok a všetko úplne moderne zariadené. Tak toto mi nejako nesedí.

,,Koho to sem nesieš?" spýtal sa muž, ktorí sa zjavil pred nami.

,,Máš chuť si užiť?" spýtal sa ho na oplátku Ted. Ten druhý sa úchilne uškrnul

,,Na to môžete rovno zabudnúť!" skríkla som

,,Nie je nejaká trúfalá?" začal sa približovať.

,,Je to dračica" uškrnul sa Ted ,,stačí ju len skrotiť, dobre vieš, že tieto sú v posteli najlepšie" ten neznámi si vrhnul dlhé rukávi a tým pádom mu bolo vydno tetovania. No do pekla! Toto sú mafiáni. Pamätáte sa na toho mafiána ktorého som zabila? Toho pri ktorom som bola s Chrisom? Tak a tu to máme, títo sú z rovnakej mafie ako bol on, teda ak je aj Ted mafián. Fajn, takže zmsníme taktiku.

,,Hm, vyzerá dobre" skonštatoval a začal okolo mňa krúžiť ako sup ,,Tak čo zlatko? Budeš spolupracovať? Budeš tu bývať s nami, budeš mať všetko čo budeš chcieť" usmiala som sa.

,,Tak to už je iná" začala som hru.

,,Vidíš, ani to nebolelo"

,,Čo keby si sa mi predstevil? Teda už poznám a..." nestihla som dokončiť.

,,Ale jasné cicuška, som Arnold, sľubuješ, že budeš dobré dievča?" prikývla som ,,Uži si najprv ty, keďže si sem priviedol túto cicu" otočil sa na Teda a dakam zmizol. Ted ma začal ťahať hore po schodoch do nejakej izby, v ktorej sa vrhol na moje pery, bozky som mu začala opätovať a snažila sa do nich vložiť vášeň, aby si myslel, že ho neklamem.

,,Počkaj" odtiahla som sa od neho ,,Nebolo by ti to príjemnejšie, keby som nemala zviazané ruky? Mohla by som sa ti tak naplno venovať" zvodne som na neho žmurla.

,,Ak sa o niečo pokúsiš..."

,,A o čo akože? Hmm, možno sa pokúsim ti dať dole tričko" zahryzla som si do pery, dal mi dole lano z rúk a znovu sa vrhol na moje pery, postupne si dal dole mikinu a neskôr aj tričko, no musím uznať, že tehličky má pekná a celkovo je pekný, bude ho škoda. Na ruke mal to isté tetovanie ako mal aj Arnold, za nohavicami mal zastrčený nožík a pištoľ, výborne. Hodil ma na postel a neprestával bozkávať. Pomaly zahŕňal môj krk jemnými bozkami a kúsancami a stále postupoval nižšie. Pri niektorých jeho kúsancoch som musela zavzdychať, aby to bolo aspoň trochu vierohodné. Prevalila som ho pod seba a on ma prestal bozkávať.

,,Si neskutočne sexi" povedal a blížil sa k rozopínaniu mojej podpresenky, ja som sa blížila k lemu jeho gatí, ale nie za účelom mu ich vyzliecť. Schytila som nôž aj pištoľ, vytiahla mu ich, no v tedy zareagoval aj on. Odhodil ma od seba a ja som spadla z postele. Pištoľ som si zaťial zastrčila za nohavice, ktoré som našťaste ešte mala, Arnolda chcem prekvapiť a pištoľ by bola moc počuť ,,Takže ty takto? No uvidíme, kto je v boji lepší, ja ktorí mám skúsenosti alebo ty bez jedinej skúsenosti?" uškrnula sa a ja som sa musela zasmiať.

,,Nerada ti kazím ilúzie, ale ja nie som až tak bezbranná ako si myslíš" po mojich slovách sa na mňa vrhol a snažil sa mi zobrať veci ktoré som mu zobrala, nepodarilo sa mu to a ja som ho na oplátku spravila dlhú reznú ranu cez celý chrbát. Zasičal od bolesti. Znovu sa na mňa vrhol a schytal ďaľší škrabenec, no tento krát do tváre, presnejšie sa mu ten škrabanec ťahal od čela, okolo pravého oka, cez líce až ku brade. Tento krát sa na mňa pozrel s nenávistným výrazom. Vrhol sa na mňa aj tretí krát, potkla som ho a on zletel na zem. Sadla som si naňho a on trochu zaskučal od bolesti.

,,Kto do p*** si?" spýtal sa potichu. Psychopaticky som sa zasmiala.

,,Zahrával si sa s ohňom chlapček, ak ti mám pravdu povedať, mám dosť ľudí z mafie ktorej si ty členom"

,,Ako k*rva vieš, že som z mafie? Kto do prdele si?" teraz povedal už o dosť hlasnejšie.

,,Ja som môj zlatý nájomná vrahyňa"

,,Jasné, to ti tak verím" povedal ironicky a ja som sa zarazila ,,Koľko máš 17? 18?" aha takže mu ide o vek,.... pfff ,,Je len jedna nájomná vrahyňa ktorá je taká stará ako ty, ale žije v USA a má čierne krátke vlasy"

,,Ty si ju už videl?" spýtala som sa zarazene, na nikoho ako je on si nespomínam.

,,Nie, ale môj bratranec s ňou mal dočinenia, vraj je to celkom kosť"

,,Jak sa volá?" povedala som pomedzi zuby.

,,Embruss Sabat" (keby dakto zabudol, tak je to Chrisov brat) zastavil sa mi dych. Hmm, vážne úžasné

,,Grr, dúfala som, že keď odídem z USA budem mať od rodiny Sabatovcov aspoň chvíľu pokoj" šepkala som naštvane. Dvere do miestosti sa otvorili a dnu vošiel zarazený Arnol. A sakra!










Caw 😇
Tak máme tu 30 časť 🙌
Snáď sa páčila 😊
Rovnako chcem poďakovať za 1,97 K čož je proste neuveriteľné, však to je skoro 2K a to je proste úžasné 😆 Hrozne ďakujem 😄

Chcem sa vás opýtať, chceli by ste character ask k skoro 2K a 30 kapitole? Ak áno otázky píšte do komentov, súkromných správ a proste všade

xoxo 😘

Nájomná VrahyňaWhere stories live. Discover now