31

387 41 0
                                    

Rýchlo som odskočila na druhý koniec miestnosti, do väčšieho tieňa, kde ma nemajú šancu zbadať a vybrala pištoľ.

,,Čo sa tu k*rva deje?!" zjačal. Ted sa postavil.

,,Dávaj si na ňu pozor, zobrala mi nožík aj pištoľ" povedal naštvane a začali sa obzerať po izbe.

,,Kde si? Neboj sa, mi ti neublížime, len sa s tebou chceme porozprávať" rozprával kľudne Arnold.

,,Určite, ale hovoriť budú vaše zbrane" zašepkala som.

,,Zlatíčko maš poslednú šancu výjsť po dobrom" fajn, tak sa zahráme, na neviniatko. Vyšla som z úkrytu a oni sa uškrnuli ,,no vidíš, nechceme násilie, takže pekne polož na zem tú pištoľ a nôž a pomaly pristúp k nám"

,,Aby ste ma mohli ľahšie zabiť?" zasmiala som sa.

,,Nie, to nechceme. Prepáč, ak ťa Ted vystrašil a ty si myslíš, že ťa chceme zabiť, ale na čo by sme zabíjali takú sexicu?" uškrnul sa. Ach, ako ja takéto oslovenie neznášam.

,,Ted? Arnold?" zakričal nejaký hlas z dola. A do kelu.

,,Tu hore Carlo!" zakričal Ted na ich vodcu. Carlo prišiel do miestnosti, s úškrnom si ma premeral, potom sa prestal uškŕňať, ale len na chvíľu.

,,Ale, ale, ale! Koho to tu máme?" vážne si nevieš vymyslieť nič originálnejšie?

,,Dovoľmi aby som ti predstavil..." začal Ted, no Carlo ho prerušil.

,,Ja veľmi dobre vie, s kým máme tú česť, však Jane?" Ted aj Arnold sa na neho nechápavo pozreli ,,No, musím uznať, si celkom na zožranie, ale to čo si spravila môjmu synovi" uškrnula som sa.

,,Chceš sa s ním stretnúť?" namierila som naňho pištoľ

,,Určite, ani nevieš ako sa nabíja" mumlal si Ted.

,,Nezahrávaj sa s ňou, zjavne neviete, kto to je" spravil dramatickú pauzu ,,Páni, predstavujem vám Jane Reeser, ale vy ju asi poznáte pod menom, pod meno Malá Smrť" vyjavene na mňa hľadeli ,,Tak pridáš sa teda k nám?" spýtal sa ma po krátkej

,,Nikdy" povedala som rozhodne. Niečo zašepkal tím dvom, začali sa ku mne približovať. Všímala som si len ich dvoch a na Carla som úplne zabudla.

,,Dobrú noc, Jane" povedal a potom už len tma



++++++++++++++++

Otvorím oči. V miestnosti je celkom šero. So pripevnená lanom o stoličku a nemôžem sa pohnúť. Pomaly si zvykám na tmu, miestnosť je celkom prázdna, no teda skoro. Nie sú tu okná, ani posteľ, stôl, či skriňa, len ja stolička, lano ktorým som zviazaná a ešte dajaká postava. Strašne ma bolí hlava a je mi zima.

,,Už si sa prebrala?" prehovorí postava a tou je Carlo.

,,Jasné, že nie, toto je len sen a ty si zaspal" odvrkla som.

,,Nebuď drzá Jane, môže sa ti to vypomstiť" do miestnosti vstúpili ďaľší dvaja ľudia, pochopiteľne Arnold a Ted.

,,Ako sa má Christiánko?" zašepká mi do ucha. Mohla som to počuť len ja a to som mu len tak tak rozumela, tak ticho hovoril. Zaťala som pästi a on odo mňa odstúpil.

,,To sa mňa nepýtaj" povedala som mierne rozzúrene.

,,A to už prečo? Keď ste vtedy boli u mňa vyzeralo to, že ste si veľmi blízky" aj cez to šero som mohla vidieť ako sa uškŕňa.

,,Tak to si zjavne videl zle" on aj Arnold vyšli z miestnosti a ja som tu zostala sama s Tedom, tak to nedopadne moc dobre.

,,Prečo si bola ku mne taká zlá?" povedal na oko smutne. Priblížil sa ku mne a naklonil sa mi k uchu ,,Ale viem ako to môžeš odčiniť"

,,Zabudni!" skríkla som

,,Ale no, uvidíš, že ja nie som až tak zlý, vieš akí skvelí by sme boli pár?" o čom to tu sakra reční? Zapol svetlo a ja som musela prižmúriť oči, za pár sekúnd som si mohla poobzerať miestnosť v ktorej sa nachádzam. Ja som bola presne v strede, steny boli ošúchané a dvere boli z ocele ,,Čo povieš mačiatko? Len ja a ty spolu. Na to čo sa stalo zabudneme a budeme spolu, nepôjde po tebe žiadna mafia, nebudeš musieť do smrti pracovať, budem ťa ochraňovať pred každým, budeš mať všetky šperky a drahokami sveta, spravím pre teba všetko, budeš moja kráľovná a ja si ťa budem strážiť ako oko v hlave" rozmýšľala som. Nebol to nápad úplne na zahodenie, mohla by som aspoň navždy zbudnúť na Chrisa, no aj keď sú bratranci, ako som mohla na vlastné oči vidieť nemá sa veľmi v láske s touto mafiou, no a to znie celkom lákavo. Ak by mi dokázal pomôcť zabudnúť na Chrisa, tak si naňho snáď aj zvyknem.

,,A to všetko len za manželstvo?" spýtala som sa.

,,Najprv spolu budeme chodiť a až potom príde manželstvo"

,,Fajn, ale mám pár podmienok"

,,Počúvam" uškrnul sa

,,Všetko z toho čo si povedal dodržíš"

,,Bez problémov"

,,A žiaden sex až do svadby"

,,To snáď nejako vydržím"

,,Fajn, tak ja to teda prijímam"













Caw 😎
No? Čo hovoríte na jeho ponuku a jej rozhodnutie? A nájde ju vôbec Chris? Alebo si vôbec nevšimol, že zmizla? <- píšte do komentov :D

xoxo 😘

Nájomná VrahyňaWhere stories live. Discover now