17

482 38 0
                                    

Pozrela som sa na dvere ktoré sa otvorili. Stáli v nich dvaja starý ľudia a jeden chalan. Toto je zase kto?! Chalan mal blond vlasy a zelené oči.

,,Vypadni odtiaľto"precedil pomedzi zuby ten chalan a pritom sa pozeral na Christiana.

,,A čo ak nie?"uškrnul sa.

,,Proste vypadni "povedal o trochu nahnevanejšie blonďák. Christian vstal a prišiel ku mne. Naklonil sa k môjmu uchu.

,,Neboj,ja sa ešte vrátim" zašepkal tak,aby som to počula len ja. Z nejakého neznámeho pôvodu,som sa po jeho slovách začala usmievať ako idiot. Christian odišiel a ja som tu zostala sama. No lepšie povedané s tými troma ľuďmi.

,,Mám na vás pár otázok"začala som,,Kto vlastne ste?"

,,My sme tvoji starí rodičia a Ashton je tvoj bratranec "odpovedala mi žena. Divné,ja starých rodičov nemám a ani bratranca.

,,Neviete ako veľa som stratila spomienok?" pokračovala som.

,,Zhruba tri roky spomienok"odpovedal Ashton či jak to bolo.

,,A rodičia? Kde sú?"

,,No,vieš,....."začala nervózne tá žena ,,zomreli"zašepkala. Stuhla som. O-oni sú vážne mŕtvi?! Čo budem robiť? Ako zvládnem šikanu bez ich lásky a podpori? Ako sa vyrovnám so životom? Ja mu nechcem čeliť sama! Ani som si nevšimla a z očí mi začali tiecť vodopády sĺz.Všetci traja pristúpili ku mne. Žena ma chytila za ruku.

,,Neboj sa,sme tu s tebou"zašepkala a aj jej z oka vypadla slza.

****

Prešlo už pár týždňov a dnes je deň kedy sa vraciam z nemocnice. Bolo celkom nudné tri týždne nič nerobiť. Samozrejme až na pár výnimiek keď za mnou prišiel Christian,Ash alebo starkí. Domov ma berie Christian. Ash s tým nazačiatku síce nesúhlasil,ale nejako sa mi ho podarilo ho presvedčiť.

,,Pripravená?"zaznel hlas odo dverí. Otočila som sa na Christiana a usmiala sa.

,,Áno"zobrala som si tašku s vecami a kráčala s ním do jeho autá. Kráčali sme k čiernemu jaguárovi ,,To je tvoje auto?"spýtala som sa.

,,Áno otec je celkom bohatí,ale nerád sa s tým chválim"

,,K tomu dosvedčuje ten jaguár"uchechtla som sa a on sa uškrnul. Ako džentlmen mi otvoril dvere na aute a ja som nastúpila. Potom nastúpil aj on a vyrazili sme na cestu. Cesta prebiehala v tichosti,až dokým sme nezastali pred poriadne veľkým domom.Až teraz som si uvedomila,že vonku je už tma,,Tu ale ja nebývam, či?"prerušila som ticho keď sme vystýpili z auta.

,,Nie,tu bývam ja. Ideme sem len na chvíľu"odpovedal pri odomikaní dverí. Vstúpili sme do nádhernej haly. Bola obrovská a moderne zariadená. Na stenách vyseli rôzne obrazy a zo stopu vysel luster. Na konci haly boli dve schodiská a medzi nimi jedna kožená sedačka.

,,Wau"bolo jediné na čo som sa zmohla. Následovala som Christiana hore schodmi a potom sme vstúpili do jednej z izieb. Predpokladám,že jeho. Na stenách vyseli plagáty kapiel,naviac ma upútal plagát mojej najobľúbenejšej skupiny, čiže Nightwish, obrovská posteľ ktorá vyzerala strašne pohodlne,písací stôl hneď pod oknom a čierna stolička na kolieskach. Podišla som k oknu. Bol z neho nádherný výhľad na záhradu ktorá bola taktiež nádherná. Keď som sa otočila,Christian stál hneď predo mnou.
Chytil ma za ruku a ťahal ďalej od okna. Potom ma otrel o najbližšiu stenu a vrhol sa na moje pery. Bozkával ma a ja som postupne začala spolupracovať. Odtiahol sa aby sme sa mohli nadýchnuť a potom ma pobozkal ešte vášnivejšie. Jednou rukou mi rozopol zips na mikine a tá potom letela nevedno kam. Z mojich pier sa presunul na krk. Naklonila som hlavu na stranu aby mal lepší prístup a spokojne som vydýchla. Ani neviem ako a zrazu som ležala na jeho posteli,on bol nado mnou a neprestal mi bozkávať krk. Aj on si vyzliekol mikinu a odhodil ju na druhú stranu izby. Vyzliekol mi aj tričko a ja som sa mierne odtiahla a začala červenať. Usmial sa.

,,Nemusíš sa hanbiť"pošepkal mi do ucha,jemne mi doň kusol a potom tam zanechal bozk.

,,J-ja len neviem či je to správne "povedala som potichu.

,,Nemusíme robiť nič čo nechceš" povedal a znovu sa vrhol na moje pery. Ak mám pravdu povedať, chcela som to a veľmi.

















Caw 😻
Ospravedlňujem sa za to ako neskoro vychádza kapitola 😫
Snáď sa vám kapitola páčila 😺
Budem rada za váš názor do komentu 😄
Ďakujem každému jednému z vás,že toto čítate,komentujete alebo dávate

xoxo 😘

Nájomná VrahyňaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora