29

393 35 8
                                    

,,Takže, Jenna, ty si tu nová?" snažil sa začať konverzáciu. Nebuď hnusná. Nebuď hnusná. Opakovala som si stále v hlave.

,,Hej prišla som pred nedávnom"

,,O tak by mi bolo cťou ti to tu poukazovať" uškrnul sa na mňa.

,,A kto povedal, že chcem, aby si mi to tu poukazoval?"

,,No ja neviem, si tu nová a nič tu nepoznáš, tak ma to tak napadlo"

,,Tak dobre"

,,Poď zoberem ťa na jedno úžasné miesto" povedal a ťahal ma za ruku.

,,Počkaj, musíme so sebou zobrať Adisa" zastavil prekvapene sa na mňa pozrel.

,,Kohože?"

,,Môjho psa" prekrútila som očami. Zapískala som a už pri nás stál Adis.

,,Ten je krásny" čupol si k nemu a začal ho hladkať ,,A teraz už môžeme ísť?" spýtal sa s úsmevom a ja som prikývla. Chytil ma za ruku a spolu sme kráčali po meste ,,Odkiaľ si sem prišla?"

,,Z Ameriky" usmial sa na mňa.

,,Vždy som chcel navštíviť Ameriku a teraz ju chcem navštíviť ešte viac, ak sú tam všetky dievčatá krásne ako ty" o čo sa to ten chalan pokúša? ,,A sme na mieste" povedal. Poobzerala som sa, stáli sme na lúke. Podišiel k starému stromu, vyskočil na vetvu nižšie a sadol si ,,Poď aj ty" usmial sa na mňa. Adisa som priviazala k stromu a vodítku mu predĺžila, aby mohol aj trochu behať. Pristúpila som k stromu a spravila to čo on. Sedeli sme vedľa seba, chytil ma za ruku, prekvapene som sa mu pozrela do očí, v jeho očiach bol len pokoj a zvláštna iskra túžby ,,Povedz mi niečo o sebe" povedal a stále sa mi díval do očí.

,,Tak napríklad, moja rodina" začala som. Bola som si však vedomá, že mu nesmiem povedať pravdu o mojej rodine ,,som jedináčik, mama pracuje v módnej agentúre a stále cestuje, otec má vlastnú firmu a tiež furt cestuje, teraz chceli prestať s cestovaním, ale nejako im to nevychádza. Ja mám rada hudbu a moja obľúbená kapela je Nightwish a mám rad psy. A teraz mi povedz niečo o sebe ty"

,,Máš prekrásne oči" zašepkal a vrhol sa na moje pery. Začal ma vásnivo bozkávať. Nebolo to však teké ako s Chrisom. Keď som sa bozkávala s Chrisom tak som sa cítila zvláštne a výnimočne, ale teraz,.......... proste nič. Ako rada by som bola, keby ma teraz namiesto neho bozkávzal Chris. Ako veľmi mi chýbajú jeho pery, vlasy, oči,..... chýba mi on. Notak dievča spamätaj sa! Chris ťa chcel len do postele a potom by ťa odkopol! Len sa s tebou zahrával! Omotal si ťa okolo prstu, aby ťa potom mohol odkopnú! Chcel sa s tebou len vyspať! Ja viem, ale proste,... chcela by som ho tu mať teraz pri sebe.... Ach dievča moje zlaté, ste spolu neboli len chvíľu a ty si taká to! Čo sa to s tebou porobilo? Kam zmizla chladnokrvná Jane, ktorá každé dokázala bez milosti zabiť? Čo sa s ňou stalo? Prečo si ho ty len nezabila keď si mala šancu? Dobre vieš, že by som to nedokázala. Nezniesla by som, ak by sa mu niečo stalo,... Prečo ho ty len miluješ, všetko by bolo ľahžšie, ak by si sa do neho nikdy nezamilovala. Ja viem ale,.... Počkať?! Ako to myslíš keď hovoríš, že ho milujem? No ako asi, úplne normálne, len sa zamysli,......................... Oh moje zlaté jednorožce! Z mojich myšlienok ma prebrala až jeho ruka, ktorá mi prechádzala po nahej pokožke na chrbte a snažila sa mi rozopnúť podprsenku.












Caw <3
Šťastný nový rok 🎆🎊🎉
Rok 2017 je tu a s ním aj nová kapitola
Snáď sa vám páčila
Čitatelia moji, chcem vám popriať, aby bol pre vás rok 2017 jedinečný 😃
Ďakujem vám za podporu v minulom roku a snáď ma budete podporovať aj v tomto ❤❤

xoxo 😘

Nájomná VrahyňaWhere stories live. Discover now