22

437 37 0
                                    

Pomaly som otvorila oči.

,,Dobré ráno princezná" zašepkal mi do ucha ,,no skôr obed" zasmial sa. Pozrela som sa na neho a usmiala sa. Jednou rukou ma obímal a druhov hladkal Adisa. Vyzeral hrozne zlato. Čo tu ale robí Adis?,, Prišiel pár minút potom, čo si zaspala" radšej nejdem zisťovať ako uhádol na čo myslím. Vstala som z postele a chcela ísť do kuchyne spraviť niečo na obed, no zastvil ma. Chytil mi zápästie a zahľadel sa mi do očí. Zase ,, Nikam nechoď"

,,Musím. Ako si už povedal, je obed a musíme niečo jesť"

,,Tak objednaj pizzu, ale zostaň tu" povzdychla som si, objednala pizzu a sadla si späť do kresla. Večer som šla spať do hosťovskej, no keď som ho v noci znovu počula vykrikovať, ľahla som si k nemu do postele a snažila sa ho upokojiť. Objal ma okolo pása a tak sme spali celú noc.

******

Dni s ním mi ubehli rýchlo. Po troch dňoch povedal doktor, že už je na tom dobre a môže ísť domov, len si má dávať pozor na to brucho.

,,Je čas ísť domov" povedala som mu

,,Mne sa nechceeee" zamrnčal a zababušil sa do perín.

,,Ale notaaaak, musíš ísť, čo tvoji rodičia? Určite sa o teba boja" pri spomienke na mojich rodičov sa mi do očí nahrnuli slzy, ktoré som však rýchlo zahnala.

,,Napísal som otcovi, že som u frajerky" povedal

,,Odkedy spolu chodíme?!" povedala som naštvane.

,,Nehovor, že by si so mnou nechcela chodiť. Plus to bola jediná výhovorka po ktorej by sa o mňa otec nebál. A čo tvoji rodičia? Nevadí im, že tu som?"

,,Keby im to vadilo, tak tu už nie si. A ani o tom nevedia lebo sú,...... na služobnej ceste"

,,Tak čo mi tu potom bráni zostať" víťazoslávne sa na mňa uškrnul. Cccrrrrnnn ozval sa zvonček. Pozrela som na kameru a pri bráne uvidela môjho strýka. A sakra. Povedal, že odstráni všetky moje rozptýlenia od kariéry nájomnej vrahyne a keby ho tu našiel, myslel by si, že spolu niečo máme a jednoducho by ho pred mojimi očami odstránil. A to ja nechcem. Ani by som nedokázala sa na to pozerať.

,,Zostaň tu hore a hlavne buď potichu a keby som sem hore išiel strýko tak sa skry, potom ti všetko vysvetlím" povedala som a on prikývol. Zišla som dole a otvorila strýkovi.

,,Nezdržím sa dlho Jane" začal hneď vo dverách ,,len sa chcem uistiť, že si vporiadku a nestalo sa ti okrem toho nič zvláštne" hmm, áno stalo, objavila som svojich starých rodičov, teda oni našli mňa. Žeby bolo toto pred čím ma vtedy varoval? Ale prečo by nechcel aby som sa stretla s mojou rodinou? A ako to mohol vedieť?

,,Nie"povedala som mu jednoduché klamstvo.

,,Fajn, len to som chcel" povedal a odišiel. Divné. Vyšla som späť hore za Christianom, pozrel sa na mňa spýtavým pohľadom.

,,Ak by ťa tu našiel, myslel by si, že spolu niečo máme a to by nedopadlo dobre" mykla som plecami.

,,Mne by sa to páčilo keby si to niekto myslel" uškrnul sa a vrhol sa na moje pery. Tie jeho bozky boli úžasné, ako vždy. Odlepili sme sa od seba pre kyslík, ale čelami sme sa stále opierali.

,,Chris" usmiala som sa na ňho a rukou ho pohladila po tvári. Sama neviem čo to do mňa vošlo.

,,Chris?" spýtal sa prekvapene a zároveň pobavene.

,,Christian je moc dlhé a mne sa to nechce furt vyslovovať" zamrnčala som.

,,Lenivec" zasmial sa a opäť sa vrhol na moje pery.











Caw (⊙o⊙)
Kapitola je asi trochu nudnejšia, ale o chvíľu vám to vynahradím 😀
Budem rada za vyjadrenie názoru a ďakujem, že čítaš môj príbeh 🙌

xoxo 😘

Nájomná VrahyňaWhere stories live. Discover now