12

571 40 0
                                    

Zas ten otravný budík. Mohla by som si aspoň zmeniť to odporné cinkanie na nejakú pesničku. Lenivo som sa natiahla a vstala z postele. Spravila som si rannú rutinu,obliekla si čierne ryfle,čierne tričko a samozrejme aj čiernu mikinu. Zišla som dole do kuchyne a skoro som odpadla pri pohľade na hodinky. 6:24. To som si nastavila budík na šiestu?! Ja krava sprostá. No čo už,nič sa nedá robiť. Keď už mám tak veľa času aspoň si spravím palacinky. Na jednu palacinku som si dala nutelu a na druhú lesné ovecie ktoré bolo samozrejme mrazené. Po raňajkách som mala chvíľu času,tak som sa poztarala o Adisa. Deň v škole prebiehal úplne super až do poslednej hodiny. Do občianskej.

,,Dávam vám úlohu. Budete musieť zistiť čo najviac vecí o vašom spolužiakovi. Tím nemyslím také ako koľko má súrodencov a tak ďalej, ale jeho vlastnosti"rozprávala nám stará harpia. Podľa mňa mala byť už dávno na dôchodku,však má už najmenej 100 rokov. Je zhrbená,má úplne šedivé vlasy ktoré nosí v drdole,obrovské okuliare s hrubými sklami,výšku asi 150 cm ak sa narovná a jej tvár je tak vráskavá,že by tomu ani nikdo neuveril ak by ju neuvidel. No nič späť k tej blbej úlohe. Som zvedavá s akým debilom budem ,,a aby ste sa nehádali kto s kým bude tak to budete robiť po lavicia"to si snáď robí srandu?! Ja s týmto dementným človekom čo má IQ húpacieho koníka nič robiť nebudem! Však jedna známka no čo,to až tak moc nič nemôže pokaziť,,aby bolo jasné,tak akú známku dostanete z tejto práce,to budete mať na konci roka na visvedčení" nieeeeeeeee!!!!!!!! Prečo?! Prečo?! Pozrela som sa na toho idiota vedľa mňa,ktorí sa len škeril ako nejaký psychopat. Po škole som sa snažila čo najrýchlejšie výjsť no zase ma zastavila niečia ruka na mojom zápästí. A hádajte koho bola? Správne zase toho idiota.

,,Čo chceš?!"zavrčala som

,,Počuj,spravíme dohodu"naznačila som mu nech pokračuje,,dokým neodovzdáme tú úlohu,tak ma nezbiješ a ja..."než stihol povedať čo on chcel urobiť,predbehla som ho.

,,Nebuš sa snažiť zistiť nič o mojej minulosti"bolo to prvé,čo ma napadlo a bola to zároveň aj blbosť a to som zistila hneď z jeho reakcie.

,,Dobre, zlatko"zaškeril sa. Ahhhggg tá prezývka mi lezie na nervy! Prevrátila som očami a vybehla zo školy. Na jednej z ulíc som vrazila do Asha. Ja mám ale šťastie,keďže som sa s ním dnes chcela stretnúť,no nie?

,,Pred kým utekáš?"zaškelil sa

,,Po pravde,zo školy"zasmiali sme sa.

,,Ideš na chvíľu ku mne?"spýtal sa. Toto mi vážne hrá do karát.

,,Jasné"kráčali sme celkom dlho.Po asi pol hodine sme sa ocitli pred čiernymi dverami od bytu B-713.

,,Ashston?"ozvala sa z nejakej miestnosti tá stará žena.

,,Áno,starká a je tu so mnou aj Jane"z tej miestnosti bol zrazu počuť buchot ako keď vám spadne na zem príbor. Žena sa objavila pred nami a udivene sa na mňa pozerala.

,,Poďme do obývačky a tam ti všetko poviem"povedala a už sme kráčali do obývačky











Caw ٩(^ᴗ^)۶
Takžeeeeee ľudkovia moji milý táto kniha 518 zhliadnutí a 57 votes ja neviem čo mám povedať,veľa to pre mňa znamená 😻
Ste asi furt zvedavý,čo sa Jane stane,ale to bude v nasledujúcich kapitolách 😄
Pokúsim sa vydať čo najskôr kapitolu,ale neručím,že to bude zajtra

xoxo 😘

Nájomná VrahyňaWhere stories live. Discover now