20

438 39 2
                                    

Z pohľadu Christiana:

,,Je mi to ľúto,Christian"začal a ja som úplne stuhol. Nechcel som vidieť ako Jane zastrelí. Nechcel som ju vidieť zomrieť. Nedokázal by som to. To čo som povedal v parku bola pravda,cítim k nej niečo,čo zatiaľ k nikomu inému a po pravde,mám z toho strach. Na druhú stranu je pravda,že som striedal ženy ako ponožky, no to je už minulosť. Aj tu som ich už pár mal,no čím viac času som bol s Jane, tím menej som chcel spať s nejakou inou,,ale Jane má pre nás väčšiu hodnotu"namieril zbraň na moju hlavu a ja som si trochu uľavil. ,,Takže Jane prijímaš teda našu dohodu?" nemal som najmänšieho tušenia o akej dohode hovorí,ale určite to nie je nič dobré. Pozrel som sa na Jane, ktorá sa po chvíli tiež na mňa pozrela. V jej očiach som zbadal neistotu a strach. Bolo to prvý krát,čo som v jej očiach uvidel nejaké pocity.

,,Jane,nech je to už čokoľvek za dohodu, prosím nezapleť sa do ničoho s mafiánmi. Nechaj ich zabiť ma"povedal som pošepky. Zaplnili sa jej oči slzami. Nechápal som prečo,však ma predsa neznáša.

,,Nechápeš, že ja nemôžem" povedala a po líci sa jej skotúľala slza.

,,Aké dojímavé"preniesol slizko,,žeby ste vy dvaja spolu niečo malo?"uškrnul sa. Zacítil prudkú bolesť v bruchu a následne aj v hlave, výkrik môjho mena a potom už len tmu.....

Z pohľadu Jane:

,,Christian!"vykríkla som, keď ho postrelil do brucha a následne ho omráčil.Slzy mi začali zmáčať moje líca a mne sa v hlave zrodil plán. Otočila som sa k Adisovi a naznačila mu, aby odišiel. Postavila som sa, pristúpila k Peteavovi (sorry neviem ako sa to píše 😂) a vrhla som sa mu na pery. Bol v šoku na začal spolupracovať. Nenápadne som vytiahla nožík a zapichla mu ho do srdca. A teraz sa strhne peklo. Na zem som hodila dymovú bombu ktorú ani neviem z kade som zabrala, no teraz sa zišla. Vytiahla som mu nôž zo srdca a približovala sa k ďaľšiemu mužovi v izbe, podrezala som mu krk a neskôr aj ostatným. Až na jedného. Carlo zmizol, no toho som teraz neriešila. Prehodila som si Christianovu ruku okolo krku, zdvihla ho a pomaly s ním kráčala preč. Rozmýšľala som, čo s ním spravím. Do nemocnice ísť nemôžem, to by bolo veľa otázok od polície a tajných služieb, takže ho zoberem domov a zaplaztím nejakého lekára. To by mohlo vyjsť. Hneď ako som prišla domov som Christiana uložila do hosťovskej izby, neviem na čo ju mám keďže mne sem žiadny hostia neprídu, a zovolala lekára. Nahla som sa k nemu a nežne ho pobozkala na pery.

********

Z pohľadu Chistiana:

Stál som na nádhernej lúke v nejakom lese vysoko v horách. Na kraji lúky tiekol potôčik a pri ňom sedelo dievča, no nie hocijaké. Bola to Jane. Jemne si namáčala bosé nohy v potoku. Prišiel som k nej a sadol si hneď vedľa. Ako náhle ma spozorovala chytila ma za ruku a jemne mi ju stisla. Pozrela sa mi do očí s láskou a nehou. Usmiala sa na mňa.

,,J-"chcel som ju osloviť,no prerušila ma.

,,Pšt"povedala nežne s prstom priloženým na mojich ústach,,Som rada, že si prišiel"povedala a ešte viac sa usmiala. Úsmev som jej s veľkou radosťou opätoval. Keby táto chvíľa kedy sme spolu iba mi dvaja bola skutočná, bol by som asi najšťastnejší človek na svete. Na svojich perách som ucítil tie jej, až na to, že jej pery boli skutočné. Vychutnal som si túto krárku sekundu než som znovu upadol do tmy plnej zlých snov,......



Caw 😇
Takže dnes sme tu mali celkom veľké striedanie pohľadov 😄 a zároveň 20. Časť 👏🙌
Čo hovoríte na časť?😃
Chcete aby dvaja boli spolu? 😅
Za chyby sa ospravedlňujem 😶

xoxo 😘

Nájomná VrahyňaWhere stories live. Discover now