18

435 38 7
                                    

Odstrčila som ho.

,,Christian,si fajn chalan a páčiš sa mi,ale predsa len by som si najprv chcela spomenúť a,......však snáď chápeš"dokončila som svoj jednoduchý monológ. Zahľadel sa mi do očí a usmial sa.

,,Rozumiem,ale to neznamená,že tu nemôžeš prespať. Uveleb sa na mojej posteli,ja si usteliem na zemi"jeho reakcia ma prekvapila. Väčšina chalanov by ma asi poslala dakam do prdele,ale on nie. Je iný než ostatný. Odišiel z izby a o chvíľu sa vrátil aj s dekou a vankúšom. Ešte raz sa na mňa pozrel a usmial sa.,,Dobrú noc "zašepkal a zhasol svetlo.

,,Dobrú" odpovedala som mu a o malú chvíľu som zaspala.

Otvorila som oči. Slnečné lúče prenikali cez okno do izby. Christian ešte spal. Rozhodla som sa odísť. Urobil toho pre mňa až moc a ja ho nechcem ešte viac zaťažovať. Na stole som mu nechala lístoček kde som mu napísala,že som odišla a ďakujem mu. Vybrala som sa ulicou,ani neviem kam. Zastala som pri mohutnej bráne. Tu musí bývať nejaký boháč. Zrazu ku mne pribehol napoly vychudnytý pes. Chudák. Prečítala som si meno na jeho obojku. Adis. Zvlášte meno.

Flash back:

Kráčam spolu s Masnsonom do psieho útulku. Vždy bol môj sen mať psa a dnes sa mi to splní. Vošli sme dnu. Všade tu bolo množstvo psov rôznych plemien a veku. Pristúpil k nám predavač.

,,Čo pre vás môžem urobiť?"spýtal sa.

,,Hladám nejaké šteniatko"povedala som. Sama ešte neviem aké plemeno chcem.

,,Troj mesačné šteniatka sme pred nedávom priniesol jeden chovateľ,ktorí ich nechcel. Sú to nemecký ovčiaci. Sú tam vzadu. Poďte za mnou" Mans mi kývol aby som šla a naznačil mi,že ma počká tu. Predavač ma zaviedol dozadu a pustil ma do ich výbehu. Bolo tu asi 7 šteniatok. Iba jedno sa ku mne odvážilo prísť. Čupla som si na zem a ono sa nesmelým krokom vydalo ku mne. Očuchal moju ruku a ja som potom to malé šteniatko pohladila. Vyzeralo roztomilo. Začalo okolo mňa skackať a bolo vydno,že si ma za tak malú chvíľu obľúbilo. Zobrala som si šteniatko na ruky.

,,Berem toto"

,,Je najmenší z vrhu ale za to najodvážnejší"povedal predavač.

,,Dám ti nejaké nezvyčajné meno,lebo pre mňa budeš niečim výnimočný. Stan,nie to určite nie. Nero,to nie je moc neobvyklé(áno Saši napadol ma tvoj Nero :D) A čo taaaaak,..... Adis? Áno budeš sa volať Adis"

End flash back

A toto bola iba jedna zo spomienok ktoré sa mi vynorili. Prakticky som si spomenula na všetko. Smrť rodičov,kompletnú zmenu výzoru, prvú vraždu,sťahovanie,...... však viete nemusím vám to tu celé menovať. Otvorila som bránu a prvé co som urobila bolo,že som dala jesť Adisovi. Chudák. Je mi ho ľúto,ale s tým môžem urobiť iba to,že mu teraz budem dávať poriadne jesť,aby trochu pribral.









Caw 😳
Kapitola je dnes trochu kratšia ale sľubujem vám,že ďaľšia bude ešte tento týždeň (snáď 😂)
Chcela som sa vás opýtať,či by ste nechceli character ask ak áno píšte mi do komentu alebo súkromných spáv :D
Za gramatické chyby sa ospravedlňujem 😊

xoxo 😘

Nájomná VrahyňaWhere stories live. Discover now