18

2.9K 201 20
                                    

- Jūs visi , prakeikti šunsnukiai susimokėt prieš mane! - niršau eidama iš požeminio rūsio kuriame buvo įrengtas dažasvydžio žaidimų laukas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Jūs visi , prakeikti šunsnukiai susimokėt prieš mane! - niršau eidama iš požeminio rūsio kuriame buvo įrengtas dažasvydžio žaidimų laukas.

- Juk ne kas dien kas nors, o ypač vaikinas, drįsta kirsti su tavim lažybų. - apkabino mane per pečius Louis. - Žinant kokia tu atkakli ir užsispyrusi esi, kai užsibrėži tikslą laimėti, nusprendėm su vaikinais, kad pasimatymas su Zayn tau išeis tik į naudą. Tu tik atvykusi čia sėdi kiauras dienas užsidarius savo kambaryje ir neišlendi iš jo.

- Juk aš ne toks ir blogas, ar ne Mel? - atsisuko į mane Zayn.

- Nekenčiu jūsų... - suurzgiau.

- Na ką gi. - po kelių minučių visi sustojome mašinų stovėjimo aikštelėje ir Louis patraukė savo ranką man nuo peties. - Mes vykstame namo, o tu mano mieloji, važiuoji su Zayn.

- Niekur aš nevažiuosiu su šitu juodčkiu. - susiraukiau ir sukryžiavau rankas sau ant krūtinės.

Mano nuostabai visi vaikinai, įskaitant ir Zayn, ėmė garsiai kvatotis. Žmonės esantys mašinų stovėjimo aikštelėje sutrikę atsisuko į mūsų pusę, bet tuoj pat nusisuko.

- Arba lipi į automobilį savo noru, arba.... - nusišypsojo nieko gero nežadančia šypsenėle Zayn.

- Tu man grąsini? - kilstelėjau antakį.

Staiga man nespėjus sureaguoti, Zayn persimetė mane per savo petį ir pradėjo žingsniuoti savo juodo visuregio link. Kumščiais ėmiau daužyti jo kietą, raumeningą nugarą, bet jausmas buvo toks, tarsi daužyčiau kumščius į sieną.

- Po galais Zayn! - sušnypščiau muistydamasi juodaplaukiui ant peties. - Sukruštai nuleisk mane ant žemės, nes kitaip pasigailėsi, kad iš viso gimei!

- Mažute, manęs neveikia tavo grąsinimai. - išgirdau kaip juodaplaukio lūpas palieka kimus juokas.

- Sėkmės, balandėliai! - mums pavymui sušuko Niall.

- Nekenčiu jūsų, kvailiai! - surėkiau, prieš Zayn mane įsodinant į juodą visuregį.

Man nespėjus ištrūkti iš automobilio, Zayn prisegė mane saugos diržu ir akimirksniu pats atsiradęs už vairo, užrakino mašinos dureles.

- Ką tu manai čia išdarinėjantis, juodčki? - piktai suurzgiau.

- Žiūriu, kad būtų vykdomos mūsų lažybų sąlygos. - nusišpsojo Zayn ir užvedęs automobilį, išvažiavo iš automobilių stovėjimo aikštelės.

- Uhhhh... - suniurnėjau. - Tavo komada laimėjo tik dėl to, kad Liam ir mano sukčius geriausias draugas susimokė prieš mane.

- Dabar jau tai nebesvarbu. - netikėtai pajaučiau šiltą Zayn delną ant savo nuogo kelio. - Nes mes vykstame į patį geriausią restoraną visoje šalyje.

Harry pov*

- Jau išeini? - merginos liaunos rankos apsivijo aplink mano liemenį, o raudonai nulakiuoti nagai brūkštelėjo per mano pilvo presą.

Patraukiau merginos rankas nuo savo kūno, ir pakilau nuo lovos. Nuo žemės pačiupau savo juodus apatinius ir užsitempiau juos kojomis kaip ir mėlynus džinsus. Nuo kėdės atkaltės pagriebęs savo marškinius, apsivilkau juos ir apsiavęs savo batus, patraukiau kambario durų link.

- Meškiuk... - sumurkė mergina. - Paskambink man kai vėl norėsi nuleisti garą, nes kai esi įsiutęs, lovoje tampi tikras laukinis.

Neatsisukęs užtrenkiau už savęs blondinės kambario duris ir nusileidęs laiptais žemyn, išėjau iš jos namų. Sėdęs ant savo motociklo, užvedžiau jį ir visu greičiu nurūkau miesto gatvėmis.

Saulė vis greičiau leidosi, kol galiausiai visai dingo už horizonto. Keli lietaus lašai užkrito man ant rankos ir buvau tikras, kad šią naktį kils audra.

Nors audra kilo manyje tada, kai Melisa išdygo ant namų slenksčio.

Ši mergina yra kažkuo išskirtinė, nei kitos. Nors Mel ir atrodo iš iššorės pasikėlusi, savanaudė kalė, bet ji turi kažką tokio, kas manyje sukele įniršį ir pažadiną geismą.

Tą dieną prie baseino , man taip norėjosi ją prispaudus prie sienos gerai išdulkinti, kad niekada nepamirštų mano koto buvusio joje. Troškau iš jos lūpų išgirsti garsiai aimanuojant mano vardą, jos nagus drąskančius man nugarą ir jos minkštas, saldžias lūpas ant savųjų.

O dabar, tas prakeiktas Malik stojo man skersai kelio, tarsi žemėje egzistuotų toks žmogus, kuris gali sutrukdyti man gauti tai ko noriu.

Melisa bus mano, kad ir kiek man tai kainuotų.

Stepbrother |STYLES|Where stories live. Discover now