14

3.5K 236 27
                                    

Melisos pov*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Melisos pov*

- Nagi dar vieną taurelę, mažute. - paragino šalia manęs sėdintis juodaplaukis vaikinas Zayn.

- Jau ir taip per daug išgėriau. - papurčiau galvą, nes akyse pradėjo truputį lietis vaizdai. - O rytoj bus žiaurios pagirios.

- Nagi, Mel, - nusišypsojo Zayn pažvėlgdamas į mane savo vaiskiomis, rudomis ir gerokai apgirtusiomis akimis. - Dėl naujos mudviejų pažinties.

- Ną... - vis dar dvejodama pažvelgaiu į ant stalo, priešais mane pastatytas kelias degtinės taureles. - Velniop tave, juoduk!

- Mano mergaitė! - iš kito kambario galo sušuko girtas Louis.

Pavarčiusi akis, paėmiau vieną taurelė ir staigiu judesiu ją užsiverčiau. Kartus skystis nudegino mano gerklę ir aš papurčiau savo galvą.  Alkoholis darė mane vis labiau apsvaigusią ir kėlė nuotaiką.

- Ar kas nors po velniais pagalvojo, kad niekas dar iki šiol neįjungė muzikos?! - surikau.

Po kelių akimirkų jau visi namai ,,šokinėjo,, nuo trankios klubinės muzikos. Zayn staiga atsistojo ir čiupęs mane už rankos, prisitraukė arčiau savęs.

- Pašokim. - duslus vaikino balsas pasiekė mano ausis.

- Kodėl gi ne? - šyptelėjau ir prisispaudžiau arčiau juodaplaukio.

Zayn rankos lėtai slinko mano liemeniu tai žemyn, tai aukštyn, kol galiausiai sustojo ant mano klubo. Nykščiais vaikinas pradėjo lėtai sukti ratus ant mano džinsinių šortukų padengtų šlaunų ir aš suvirpėjau. Viena juodaplaukio ranka pakilo šiek tiek aukščiau ir suspaudė mano vieną iš dviejų užpakaliuko žandų.

Nusijuokusi, atlošiau galvą ir savomis rankomis apsivijau vaikino kaklą. Nė trupučio nesivaržydama judinau savo klubus muzikos ritmu, o pirštus įvėliau į juodus lyg rašalas Zayn plaukus.

Iš vaikino lūpų išsiveržė tylu urzgimas vos man nagais nestipriais perbraukus per vaikino galvos odą. Tas garas buvo tikrai seksualus ir jis manyje sužadino gan ilgai miegančią aistrą.

- Kodėl mums neužlipus į viršų ir nepasitenkinus vienas kitu? - Zayn lūpoms lėtai slystant mano kaklų, sušnabždėjo vaikinas.

- Žinoma. - nebeįstengiau galvoti savo girtomis smegenėlėmis.

Zayn apkabino mane per liemenį ir išsivedė iš svetainės kurioje vis dar buvo vaikinas išskyrus Harry. Jis prieš gerą pusvalandį pasišalino ir kas keisčiausia, buvo gan blaivus.
O aš maniau, kad jis prisigers iki žemės graibymo ir paskui kabinėsis ką jau įprato daryti.

Šiaip ne taip užlipome laiptais į antrą aukštą ir įvirtome į pati pasitaikiusį kambarį. Pasirodo tai buvo svečių miegamasis.

Zayn minkštos lūpos akimirksniu užgrobė manąsias, o sunkus, raumeningas kūnas parvertė mane ant minkštų lovos patalų. Vaikino rankos lėtai slinko mano kūnu, tyrinėjo jį, tarsi norėtų įvertinti.

Bučinys kas sekundę vis darydavosi gilesnis, o vaikino liežuvis lėtai įslinko į mano burną. Pakėlusi savo rankas, įvėliau į vešlius Zayn plaukus ir prisitraukiau dar arčiau savęs. Man patiko jauti sunkų vaikino kūną ant savojo. Patiko lėtai velti vaikino švelnius plaukus. Patiko jaustis... Geidžiamai.

Zayn lėtai nuvilko mano kreminės spalvos palaidinę, o rudos akys net suspindo pamačiusios mano krūtinę kuria tikrai nesiskundžiau. Ji buvo gan didoka, bet žinau, kad vaikinams tai patinka.

Juodaplaukis lėtai lūpomis nuslinko mano kaklu žemyn, prie raktikaulio, kol galiausiai pasiekė mano krūtinę. Viena ranka švelniai suspaudė vieną iš krutų, o kita lėtai leidosi mano liemeniu žemyn.

Staiga raumeningas Zayn kūnas dingo nuo manęs ir aš sutrikusi atsimerkiau.

- Kas po galais, čia sukruštai vykstą!!?




Stepbrother |STYLES|Where stories live. Discover now