Wat is er allemaal gebeurd de afgelopen 45 hoofdstukken? (part 2)

23 3 0
                                    

Als Peter weer terugkomt in Neverland, vragen de jongens zich af waar hij is geweest, maar Peter vertelt nog niks over Aurora aan de verloren jongens. Terwijl Peter in Neverland zit, gaat Aurora naar school en vertelt ze alles over wat er gisternacht gebeurd is en over Peter. Anna, haar beste vriendin, vindt het cool en raar tegelijkertijd.

De volgende nacht komt Peter weer naar Aurora toevliegen. Ze gaan samen stiekem naar buiten en Peter laat zien dat hij kan vliegen. Hij vertrouwt haar zijn geschiedenis toe en Aurora luistert begripvol, maar hij is nog niet bereid om alles aan haar te vertellen, dus laat hij sommige dingen achterwege. Zij kust hem voor de eerste keer en Peter vindt het leuk, maar weet niet wat hij er mee aan moet. Hij blijft bij haar slapen en de volgende dag volgt hij haar naar Aurora's school.

Peter gebruikt een onzichtbaarheidsspreuk om Aurora's school te kunnen binnen sluipen en laat haar na de les schrikken. Peter heeft het schoolleven nooit echt gekend, maar wat hij wel weet is dat hij het enorm saai vond.

Als Peter terugvliegt naar Neverland en daar wat gezwommen heeft met de verloren jongens, wordt hij lastiggevallen door Hook. Hij zegt dat hij iets heeft waar Peter aan gehecht is en dat is Aurora. Peter vliegt naar Hooks schip om Aurora te redden, maar hij weet niet dat hij in een valstrik is gelopen. Hook spreekt de Monduna-spreuk uit over het hele schip, dat betekent dat iedereen met magische krachten op het schip zijn magie niet kan gebruiken, zelfs Peter niet. Peter en Aurora worden gevangen genomen op Hooks schip.

Smee en Starky gaan naar Aurora's huis in de mensenwereld en onderzoeken haar kamer. Ze vinden een briefje dat in het Sindarijns is geschreven en witte juwelen. Hook komt erachter dat Aurora zijn dochter is.

Aurora's moeder, Racquel White (Tamuríl Séregon), komt naar Neverland om Aurora te redden. Peter en Racquel zijn als water en vuur. Daarna moet Aurora de beslissing maken of ze in Neverland bij Peter blijft of dat ze terug naar London gaat. Hook en Racquel (Hook noemt haar bij haar Elfse naam: Tamuríl) komen elkaar tegen en krijgen ruzie over hun dochter. Aurora gaat terug naar huis en is geschokt van alles. Hook heft de Monduna-spreuk op.

Peter vertelt Felix over zijn klik met Aurora. Na het gesprek vliegt Peter naar haar toe en vertelt hij haar dat hij van haar houdt. Hij ontmoet de vriendinnen van Aurora. Haar beste vriendinnen zijn Anna, Wendy en Michelle.

Aurora en Peter gaan samen terug naar Neverland en hebben een emotioneel gesprek over haar familie. Aurora vertelt aan Peter dat haar moeder Elfs is, maar ze weet niet uit welke wereld haar moeder komt. Aurora is zo van slag van het feit dat haar vader Hook is en dat haar moeder Elfs is, dat ze boos wegrende van Peter, naar Hook. Hij is tenslotte wel haar vader en misschien kan hij haar helpen. Hook is blij dat Aurora terugkomt naar hem en de band tussen hun tweeën hersteld langzaam. Peter gaat achter haar aan en vraagt Aurora of ze bij hem blijft. Ze kiest voor Peter en Hook zijn hart is gebroken.

----------------------------------------------

Dit was alweer de samenvatting! Voor vragen over mijn boek kun je me altijd een berichtje sturen ( ;

Het volgende hoofdstuk zal weer verdergaan over het verhaal. Thanks for reading!! <3
(Helaas is het me niet gelukt om op zaterdag of zondag te updaten, sorry daarvoor :( )






A different Pan story...Where stories live. Discover now