12.BÖLÜM (meleğim )

9K 542 4
                                    

Yusuf

  Kenan, Melek'e ayrılmak istediğini söylemiş ve o günden sonra da bir daha gelmemiş. Düşene bir de o vurmuştu. Melek'in canını acıtmıştı. Bunun bedelini ödeyecekti. Pantolonumun cebinden telefonumu çıkartıp Kerim'i aradım.

  " Efendim abi. "

  " Alo Kerim, yanına iki tane adam al Kenan GÜRKAN'I paketleyip bizim depoya getirin. Herhangi bir zarar vermeyin. Getirdiğiniz zaman bana haber verin. Gerisini ben hallederim."

  "Tamam abi. "

  Onun cezasını ben vermeliydim. Melek'i üzmek ne demek olduğunu ona göstereceğim.

" Abiii." Zeynep'in sesiydi bu. 'Acaba konuştuklarımızı duydu mu? ' Arkamı dönüp Zeynep'e baktım. O da gözlerini dikmiş bana bakıyordu. Hafif bir tebessüm ederek konuştum.

  " Zeynep canım. Sen ne zaman geldin hiç fark etmedim. "

  " Yeni geldim. Hayırdır abi bir sorun mu var? "

  " Hayır. Neden sordun ki? "

  " Bilmem. Telefonda konuşuyordun. Gerisini ben hallederim felan diye. "
Duymuş olmalıydı. Nasıl bir açıklama yapacaktım Zeynep'e.

  " Zeynep...bak ben...yani sen herşeyi..."

  " Abi sana inanamıyorum ya. En azından pazar gününü bize ayır bari. Senin için varsa yoksa iş. " Zeynep'in konuşmasıyla içim rahatlamıştı. Konuşmanın sonunu duymuş olmalıydı. Gülümseyerek yanına vardım. Kollarımla onu sardım.

  " Canımın içi ufak bir iş sadece bir kaç saatliğine. Benim imza atmam gereken bir kaç dosya var. Çok sürmez yani. "

  " İyi bakalım öyle olsun. Abi senden birşey isteyebilir miyim. "

" Tabii canım. "

  " Melek ablayı bizim eve, yemeğe davet edelim mi. Hem onun için değişiklik olur. Evden dışarı çıktığı yok. Ne dersin abi. Davet edelim mi? "

" Benim için bir sorun olmaz. Ama ailesi izin verir mi bilmem. "

  " Sen orasını bana bırak abi. Ben hallederim. "

  " İyi bakalım sen nasıl istersen. "

  " Canım abim."

Bu sefer sarılan Zeynep oldu. Onu mutlu görmek beni mutlu ediyordu. Melek'i günlerdir görmüyordum. Onu tekrar görmek bana iyi gelecekti. Kendi evimde sevdiğim kadını görmek inanılmaz bir duygu olacaktır eminim . Şimdilik evimde misafir olacak ,ilerde evimin hanımı, benim meleğim olacakdı , buna engel olan herşeyi tek tek ortadan kaldıracağım. Öncelikle şerefsize haddini bildireceğim . Melek'ten dökülen her göz yaşının hesabını soracağım.

  " Ben o zaman Melek ablayı arayayım abi. Ayy abiii ne yemek hazırlasak, Melek abla hangi yemekleri sever bilmiyorum ki. "

  " Bence sen önce Melek'i buraya gelmesi için ikna etmen gerek. İşin biraz zor olacak gibi. "

  " Haklısın abi. O zaman ben arıyorum şimdiden plan felan yapmasın. "

  " Tamam canım. " Zeynep telefonunu cebinden çıkartıp Melek ile konuşmak için odadan dışarı çıktı. Ben de masadan telefonumu alıp çıktım odadan. Salona geçtim Emir oradaydı televizyona bakıyormuş.

  " Emir, benim biraz işim var. Kenan ile bir görüşmem olacak. Ama Zeynep'e yalan söylemek zorunda kaldım. İmzalamam gereken dosyalar var dedim. Beni idare et. "

YUSUF'UN MELEĞİحيث تعيش القصص. اكتشف الآن