63.Kapitola - Ty mi dokážeš dát zabrat, co?

2K 154 20
                                    

,,Ona... cože?" Úplně se mi zrychlil tep. ,,To je blbost... totiž.... ona tam nemohla být!" přesvědčoval jsem ji. Teda vlastně i sebe.

,,Ne? A proč ne?" Smála se mi do očí. Vysmívala se mi a užívala si to.

Vždyť jsem jí tam ani neviděl!

,,Vsaď se, že vím na co teď myslíš! Vsadíme se, jo? Právě teď sám sebe přesvědčuješ, že tam nemohla být. A už vůbec to nemohla být ta, se kterou jsi strávil celý večer a kterou jsi tak statečně bránil. Ha! To jsem tě dostala, co?"

Ne, to neni možný. Vždyť vypadá úplně jinak.

Jediné, co mají stejné jsou vlasy. A oči. Nos. Pusa. Hlas. Ne Siriusi! Bellatrix se tě snaží jen obelstit. Nenech se! Mluvil jsem sám k sobě a vzpamatoval se. ,,A proč bych ti měl jako věřit?" Zvedl jsem hůlku, kterou jsem před chvílí sklopil, na její hrudník. ,,Snažíš se mě rozptýlit, lžeš mi! Já se nenechám, Bellatrix. Nezapomínej na to, že máme stejné příjmení."

,,Bohužel... Věř si čemu jen chceš, milý bratránku. Pán Zla si vás stejně najde a oba vás zabije. Můžeš si vybrat. Buď jako nepřátele nebo milence a pokud to neudělá on, tak se o to s radostí postarám já," zašeptala mi do ucha a zmizela. Prostě zmizela a nechala mě tam.

Ne, neni to možný. Vždyť McKinnonovou znám už tak dlouho a nikdy jsem se s ní nebavil. Maximálně tak hádal. Takhle to prostě nefunguje, abychom si ze dne na den tak skvěle rozuměli. To je nemožný. Nemají spolu, až na menší fyzickou, podobu vůbec nic společného. Ona je milá, zábavná, vtipná, inteligentní, chytrá, svědomitá, přátelská a je prostě naprosto a jednoduše neskutečná a úžasná.

Za to McKinnonová je nesnesitelná, protivná, nepřátelská, tvrdohlavá a neni možný, aby jí na někom záleželo tak moc.

Musel jsem si sednout. Ne. Prostě to nejde. Stejně mi to nedalo a moje nohy mě vedly rovnou na ošetřovnu. Nechtěl jsem jít do knihovny? To už je fuk.

,,Co tady sakra dělám?" napomenul jsem se, ale stejně jsem to neotočil a pomalu otevřel dveře té mně velmi známé místnosti. Uviděl jsem tři postavy. Jamese, jak objímá Evansovou, která vypadá jako hromádka neštěstí a vedle sebe má ještě větší hromádku posmrkaných kapesníků. No vidíš, Dvanácteráku. Já věděl, že víš jak na to. Pousmál jsem se a zamířil k nim.

,,Čau," pozdravil jsem je, vzal jsem židli, která byla vedle u postele a přinesl jsem ji k nim, abych si mohl přisednout.

,,Tak jak je na tom?" zeptal jsem se tiše. Co když...?

,,Nevim. Vůbec se nepr-neprobouzí," vzlykala Evansová a James jí utěšoval.

,,Kde jsou vůbec ty ostatní z tý vaší party?" zamračil jsem se.

,,No, ještě na-na hodině, ale pak h-hned půjdou do kni-h-hovny zkusit něco zjis-stit," vzlykala dál. Hned jak to dopověděla, znovu se rozplakala.

,,Bellatrix a její parta," řekl jsem naprázdno a zadíval se do obličeje té ležící, blonďaté dívky. Opravdu si jsou podobné?

,,C-cože?" zajíkala se Evansová a James na mě vykulil oči. ,,Jak to víš?"

,,Sama se mi přiznala. Před pár minutama jsem jí potkal na chodbě, kde jsme provedli "přátelský" rozhovor a ona mi poskytla pár celkem důležitých informací," vysvětlil jsem dvou nechápavým tvářím.

,,I Severus?"

,,To nevím," pokrčil jsem rameny.

,,No nic," plácl se do stehen James a vzal Evansovou za ruku. ,,My půjdeme. Dej nám vědět, kdyby se vzbudila," poprosil James a pomohl se dostat na nohy i své budoucí manželce.

,,Jasný. Já jsem hned v závěsu za váma."

Jame mě poplácal po zádech a společně odešli.

Když se za nimi zavřely dveře, sedl jsem si k ní a pořádně se jí zadíval do obličeje. ,,Ty mi dokážeš dát zabrat, co?"

Tak tady máte další kapitolu!! Opravdu jsem nečekala tolik pozitivních reakcí u minulé kapitoly, tak jsem se rozhodla vydat kapitolu už dneska. No jo no. Pomalu se nám to všechno blíží!! :)

A mám pro vás (nejspíš) dobrou zprávu! :) dneska jsem si objedanala stříhací program na videa, takže čekejte trailer/fan video k tomuhle příběhu, nebo celkově na Marlene a Siriuse!! :) já jsem z toho upřímě neskutečně nadšená a zároveň zvědavá, co z toho vyjde :)

Tak se mějte hezky a těšte se na ten trailer/fan made :)

btw. písničku jsem k tomu vybrala od My Chemical Romance - The light behind your eyes (no neni naprosto dokonalá?)

#AllieSubrae

Blackinnon I. | czKde žijí příběhy. Začni objevovat