56.Kapitola - Návrat

2.1K 148 12
                                    

,,Jsi si jistá, že to zvládneš?" ujišťovala se Lily, když jme byli na cestě k Nádraží Kings Cross.

,,Ale to víš, že jo," pousmála jsem se. Zhluboka jsem se nadechla a pak vydechla. To se zvládne. Vždycky se všechno nějak zvládne.

,,Hele kdyby něco, tak-"

,,Ano Lily. Zajdu za Pomfreyovou," skočila jsem jí do řeči s docela ošklivým hlasem. ,,Promiň." omluvila jsem se hned tiše.

,,Neomlouvej se, v pohodě. Bylo toho na tebe až až." Povzbudivě se na mě usmála a vystoupily jsme z auta, které už zastavilo na Nádraží.

Sirius

,,V pohodě, brácho?" poplácal mě James po zádech, když jme mířili na na Nádraží. Samozřejmě, že jsem mu všechno řekl. Od mého nehorázného žárlení, po mučení jejích rodičů. Jeho reakce byla celkem očekávaná.

FLASHBACK

,,No to si děláš prdel?!" vyhrkl a posadil se na mou postel u Potterhových.

,,Přijdu ti tak?" uchechtl jsem se a prohrábl si vlasy.

,,Takže, ty ses jako zamiloval jo?" divil se s přiblblým úsměvem.

,,Jamesi, já nevim! Je to takový divný. Vůbec netušim jak to popsat-" Snažil jsem se to vysvětlit, ale bylo to marný. Jen jsem sebou plácl na postel a James vedle mě.

,,A víš aspoň jméno?" zeptal se po chvíli.

,,Ne. Nevim vůbec nic. A to by ani tak nevadilo, ale s čim jsem měl největší problém, bylo jak jsem viděl jak jí mučili a jak křičla, když mučili její rodiče a já jsem s tim nemohl nic dělat."

,,To je síla," zakroutil hlavoz James a já se stále nevěřícně uchechtl.

,,To mi povídej."

,,Hej já jsem strašně zmatenej. A já cejtim, že se bude dít něco strašnýho. Tohle byl jenom začátek."

END OF FLASHBACK

,,Opovaž se to někomu říct," pohrozil jsem mu a on vypadal jako skaut, který právě skládá nějakou přísahu.

,,Přísahám," řekl, já jsem se pousmál a ještě jsem dodal: ,,Víš co na Evansovou zkus?"

,,Co?" vyhrkl okamžitě a v očích se mu objevily jiskřičky.

,,Zkus se k ní nechovat jako kretén. Buď hodnej a milej, když bude mít hodně věcí, tak se jí zeptej, jestli nechce pomoct," poradil jsem mu a on jen přikývl a něco zamumlal. Neptal jsem se.

Marlene

,,Tak holky, mějte se dobře, učte se a dávejte na sebe pozor. Hlavně ty Lily na Marlene," usmála jsem na nás paní Evansová a dala nám oboum pusu na čelo. Já jí miluju, fakt! Petunie s námi překvapivě nejela a pan Evans si nám vzal ještě kousek stranou.

,,Chystá se něco špatnýho. Hodně. Ten ples byl teprve začátek, takže na sebe dávejte ohromný pozor. Nikomu nevěřte. Už i u mudlů se začaly dít divné věci, kterých si sice normální mudla nevšimne, ale já si jich všímám často a je jich víc a víc. Mějte se na pozoru, věnujte se učivu, to jo, ale dávejte si pozor, co kam píšete i co komu říkáte," upozornil nás pan Evans a my s Lily jsme přikývly.

Už i mudlové? Tak tohle bude ještě hodně drsný...

Rozloučili jsme se a hurá do Bradavic!

Dobře, tak asi nemá cenu psát, že budu vydávat často, protože jakmile to napíšu, tak vydám jednou týdně😂 mám tu JEN NÁVRH na nový cover, který jsme vytvořila, když jsme se nudila😂

Tak mi když tak napište do komentů "pod cover" jestli byste chtěli ten nový a nebo nechat starý😊 mě je to jedno, v rámci možností jsem spokojená i s prvním i s druhým😊

Tak mi když tak napište do komentů "pod cover" jestli byste chtěli ten nový a nebo nechat starý😊 mě je to jedno, v rámci možností jsem spokojená i s prvním i s druhým😊

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

#AllieSubrae

Blackinnon I. | czKde žijí příběhy. Začni objevovat