60.Kapitola - Absolutně nesouhlasím

2.1K 151 12
                                    

Nevím jak, ale probudila jsem se ve své posteli. Teda, já jsem se neprodila, to Lilyin budík.

Takže dneska to začíná. Snídaně, škola, oběd, škola, famrfpál, úkoly, večeře, spánek. Všechno se vrací do normálu.

Nějakým způsobem, jsem se dostala na přeměňování a tam jsem, nějakým způsobem, neusnula. Lily mi pořád něco říkala, ale moc jsem jí neposlouchala. Pořád se mi to v hlavě všechno motalo. Jediný slova, co jsem trošku chytla byly - James - knihovna - vtipy - dlouho - spát.

Furt mi vrtalo hlavou, že neni možný to s tim plesem, tak už jsem to nevydržela prostě mlčet.

,,Musíme s tim začít něco dělat!" vykřikla jsem z ničeho nic, Lily se lekla a zastavila své vyprávění.

,,Takže ty si taky myslíš, že jsou skřítkové utlačování?" žasla a já jsem zakroutila hlavou.

,,Ne, ale musím dělat něco, s čím bychom se mohli postavit těm co byli na plese. Chápeš? Musíme se prostě začít nějak bránit!
Lily, já cejtim, že z tohohle bude pěknej malér. Tohle bude ještě na hodně dlouho. Myslim, že se bude zabíjet. Hodně." Dobře, možná těch informací na Lily bylo dost, ale zdálo se, že to pochopila a k mému úžasu i souhlasila.

,,Máš pravdu. Musíme to všechno říct nějakému z profesorů, ale komu? McGonagalce radši ne, za ředitelem bych s tim nechodila, Křiklan nám k ničemu nebude," uvažovala Lily nahlas až nás napadl jeden profesor, který bude určitě souhlasit.

***

,,Absolutně nesouhlasím," zamítl Brumbál náš návrh. ,,Ale pane profesore! Přeci musíte vědět, že se děje něco hodně špatného! Vy víte všechno!"

,,Samozřejmě, že jsem si toho všiml, slečno McKinnonová a abych řekl pravdu, ten váš návrh je docela přínosný," ,,Ale?" ,,ale nemůžu ohrožovat žádné studenty Bradavic."

,,Ale pane profesore! Všichni co by se tam přihlásili by museli být plnoletí a bylo by to jen na nich, jak by se rozhodli," namítla Lily.

,,A kdyby jste tam byl vy tak myslím, že by se tam přidalo mnohem víc zkušenějších lidí, tím pádem bychom měli větší šanci," dodala jsem a Lily horlivě přikyvovala.

,,Hmm," zamyslel se Brumbál. ,,Nechám si to projít hlavou a někdy do konce školního roku vám řeknu ANO nebo NE. V Bradavicích je stoprocentně bezpečno a žádné nebezpečí vám nehrozí. Dobře, pořádně nad tím zauvažuju, ale vy mi musíte slíbit, že o tomhle vašem návrhu nikomu neřeknete."

,,Slibujeme," slíbily jsme a Brumbál nás propustil.

,,Myslíš, že bude souhlasit?" ueptala se s nejistotou v hlase Lily, když jsme odešly od Brumbála.

,,Snad," pokrčila jsem rameny a vydaly jsme se na další hodinu.

Takže tady je další kapitola! Teď čtyři dny nic nevydám, protože jsem mimo ČR (nejspíš)... :) ale zase mam na vás dotaz... :D

Neznáte nějakou písničku, která by se hodila k tomuhle příběhu? :) :/

A kdybyste žádnou neznali, tak se zkuste prosím podívat po internetu, já jsem nic nenašla :/

Děkuju

#AllieSubrae

Blackinnon I. | czKde žijí příběhy. Začni objevovat