Sevgili Küllük Kitabından Bir bölüm

7.2K 140 20
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


En çok üzülenler aslında en çok sevenler oluyor. İnsan sevince karşısındakinin tek lafıyla yerle bir olup bir gülüşüyle dünyanın en mutlu insanı oluyor. Ve siz sizin gülüşünüzle günlerce mutlu olan kadınları yıprattınız.

Şimdi karakteri sağlam yüreği güzel ama sevmekten yorulan kadınlar var bu gri kentte. Tek mesajı için saatlerce dua eden, buluşacağı gün ne giyeceğine günler önce karar veren kadınları kaybettiniz.

Bir kadın saatlerce hazırlanıp karşısındaki insanın özensiz gelmediğini görünce kırılıp ama yanında olduğu için mutlu olacak kadar yürekli aslında. Ve bir kadın severse uğrunda yıkamayacağı duvarlar yoktur. Aşkı da büyüktür nefreti de. Vazgeçmez öyle kolay kolay en iyisi en güzeli gelince. İçinde bir damla umudu varsa yıllarca bekler gözleriyle bir adama bakmayarak.

Savaşır !

Mücadele eder !

Kızar , söver ama bekler. Vazgeçmez.

Dualar eder, gördüğü her dilenciye "Allah seni sevdiğine kavuştursun" dedi diye para verir.

Bir kadın severse güzel gider. Evet ayrılık hançerini göğsüne saplayıp, acısını gülüşüne gizleyip gider bir kadın. Prim vermez kanı 5 para etmeyen adamlara.

Ama vazgeçerse hani olurda soğursa artık dönüşü yoktur o yolun. Kendini yaksan ısıtamazsın onun bir zamanlar tutuşan kalbini.

Gelen gideni aratmaz onlar için bir kadın vazgeçerse mutlu ettiği adamın yerinde olmadığın için hayata küsersin.

Ve siz bayım, bir kadının kalbini taşıyamayacak kadar güçsüzsünüz. !

HERKESE MERHABA NASILSINIZ NASİL GİDİYOR HAYATINIZ BEN SİZİ COK ÖZLEDİM:)
SEVGİLİ KÜLLÜK VE 3 SANİYE ADLI HİKAYELERİMDE SUREKLİ BÖLÜM PAYLASİYORUM AMA SİZ YOKSUNUZ :(
ÖZELLİKLE SEVGİLİ KÜLLÜK kitabına arkadaşlarınızı davet edip bölümlerle ilgili yorum yaparsaniz cok mutlu olurum , ki kesin seveceğinizi biliyorum :)

İnstagam, songulunsall beklerim :)

AŞKIN MAVİ TONU (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin